UNIEKE TOILETFONTEINEN by B DUTCH.

Een mat witte toiletfontein, wastafel, wasbak of waskom voor op het toilet nodig? Kijk dan eens naar de uitgebreide collectie toiletfonteinen van B DUTCH. De collectie toiletfonteinen of wastafel wc bestaat uit strakke designs en worden in onze eigen fabriek in Cuijk gemaakt van het zeer duurzame materiaal Corian, een hoogwaardige Solid Surface. 

De collectie toiletfonteinen bij B DUTCH is zeer breed. De collectie ontwerpen zijn met rechte hoeken, rond of een combinatie daarvan zijn. Ook is het realiseren van een eigen ontwerp of maatwerk op onze collectie makkelijk en betaalbaar te realiseren. 

CONTACT
WEBSHOP

TOILETFONTEIN MAT

Het eigen ontwerpersteam van B DUTCH heeft een uitgebreide fraaie collectie Solid Surface toiletfonteinen ontwikkeld. Kijk voor alle mooie mat witte tijdloze ontwerpen voor wastafel wc in onze WEBSHOP. Zit uw ontwerp hier niet bij, dan ontwerpt B DUTCH graag uw maatwerk toiletfontein. B DUTCH ontwerpt niet alleen toiletfonteinen in Solid Surface maar ook badkamermeubels, wastafels, toiletclosets en ligbaden.

B DUTCH is een specialist op het het gebied van keuken- en badkamerconcepten. In onze fabriek en fabrieksshowroom in Cuijk krijgt u een duidelijk beeld van onze eigentijdse en luxe maar betaalbare interieur concepten. Omdat we alles in eigen huis hebben; van ontwerp tot en met productie en kwaliteitscontrole kunnen we duurzame kwaliteit en hoogstaande afwerking tegen lage prijzen bieden. Neem via het contactformulier contact met ons op voor een offerte of voor het maken van een afspraak. 

toiletfontein toiletfonteinen modernebadkamer designbadkamer solidsurface corian himacs wasbakje waskom toiletwaskom designtoilet moderntoilet
toiletfonteintje solid surface moderne badkamers deisgnbadkamers

Hoe werken wij?

Bent u op zoek naar een partij die betaalbaar is? B DUTCH is een specialist op het gebied van keuken- en badkamerconcepten, zoals onder andere badkamer meubelen, badkamer wastafels en vrijstaande ligbaden maar ook badkamer baden mooi afgewerkt tussen twee muren. U vindt bij B DUTCH al een grote collectie ontwikkelde & geproduceerde interieur items die u zo “van de plank” mee kunt nemen.

Webshop

U kunt deze gemakkelijk via onze B DUTCH WEBSHOP bestellen, wij voldoen aan alle eisen voor een webwinkel. Hiervan ontvangt u een aankoopbevestiging. Binnen één werkdag wordt er contact met u gelegd om eventuele verdere details te bespreken. Na betaling en productie-tijd wordt het item door een goede vervoerder bij u thuis afgeleverd of u kiest er voor om uw bestelling zelf bij onze fabriek in Cuijk op te halen.

Maatwerk

Indien u op onze producten het liefst een kleine maatwerk aanpassing zou willen doen of u kiest helemaal voor maatwerk of u wilt samen met ons een ontwerp maken, neem dan contact met ons op via dit formulier voor een afspraak of voor een offerte. Klik voor een algemene indruk van alle B DUTCH collecties eens op deze link.

Eigen fabriek & fabrieksshowroom; daardoor hele scherpe af-fabriek prijzen!

Hierdoor is B DUTCH in staat om tot wel 70% goedkoper te leveren dan vele andere aanbieders. Er zitten geen schakel tussen klant en fabriek. Een uniek concept. Bij ons krijgt u een voorstel gebaseerd op transparante eerlijke prijzen, hoogstaande kwaliteit en snelle levertijden! Wij adviseren u graag in onze fabrieksshowroom in Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen die u zult doen verbazen over alle mogelijkheden! Wij laten u graag zien hoe wij produceren en welk afwerkingsniveau wij hanteren. U kunt via dit contactformulier een afspraak maken om langs te komen in Cuijk.

Na de definitieve bestelling ontvangt u (technische) tekeningen waarop wij uw akkoord vragen, hierna wordt uw bestelling bij ons in productie genomen. Binnen B DUTCH krijgt u één vast aanspreekpunt. Voordelen hiervan zijn korte lijnen, als klant houdt u ontwerp en productie bij één partij en kunt u altijd het productie-proces zelf blijven volgen.

B DUTCH DESIGN

Proef de unieke sfeer van de B Dutch design toiletfonteinen en andere interieur- en badkamerconcepten. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom in Cuijk.