Tijdloos, creatief en innovatief

Een innovatief en gedreven ambachtelijk Nederlands productiebedrijf met een verrassende fabrieksshowroom in Cuijk.

Anno 2024 ontwerpt en produceert Luciën van de Ven samen met zijn team keukens en design collecties voor badkamers en andere sanitaire ruimtes voor particulieren, kantoorgebouwen, horeca, etc. Het betreft een compleet programma met voor de badkamerelementen alle opties voor maatwerk binnen de designs zodat iedereen een eigen unieke badkamer of sanitaire ruimte samen kan stellen. Kenmerkend aan het Nederlandse B DUTCH design merk zijn de strakke heldere lijnen gecombineerd met hoogwaardige materialen. Het materiaal keramiek en Solid Surface ligt aan de basis van veel van onze ontwerpen. B DUTCH behoort tot een selectief kleine groep van officiële Corian® Quality members en is een geregistreerd verwerker van HI-MACS®. B DUTCH geeft uitgebreide product garanties.

Met de B DUTCH collectie kunnen particulieren een complete wellness badkamer maken naar eigen persoonlijke smaak, maar ook een mooi design toilet of luxe ligbad in de slaapkamer. Zakelijke klanten profiteren van de vele maatwerk opties binnen de collecties en de high-end materialen die gemakkelijk te onderhouden zijn en garant staan voor een lange levensduur.

Op zoek naar een eigentijdse sanitair collectie die naadloos aansluit op een moderne interieur? Bekijk dan onze toonaangevende collectie in de webshop.

B DUTCH vindt haar dagelijkse uitdaging in het continue vooruitstrevend te kunnen zijn in het maken van nieuwe combinaties van verschillende materialen, vormen en productiemethoden. Het gehele team is zeer goed op de hoogte van de laatste trends en getraind en gepassioneerd om de diverse mogelijkheden tegen hoge kwaliteitsstandaarden te realiseren.

Luxe design badkamers van B DUTCH. Met veel maatwerk opties.
B DUTCH fabriek Cuijk. Producent van hoogwaardige design sanitair producten zoals ligbaden, badkamermeubelen, wastafels, toiletfonteinen, kranen, verlichting, douchevloeren, waskommen, douchebakken, etc. B DUTCH werkt veel met het Solid Surface topmerk Corian. B DUTCH is Corian certified verwerker.
Badkamer ontwerpen? Inspiratie nodig? Kom naar Cuijk! B Dutch badkamers. Design badkamers. Een Nederlands design label met diverse badkamer concepten en alle elementen voor een luxe design badkamer.
Ligbad vrijstaand van Solid Surface. Dit losstaande, vrijstaande bad is 160 cm lang. Model Grace van B DUTCH.
Marmer bad van B DUTCH. Tijdloos design bad van marmer. Bad Straight.
Bari badkamermeubelen van B DUTCH. Luxe badkamerkasten, badmeubel, wastafelmeubel Bari is leverbaar in diverse maten en uitvoeringen, ook op maat
Corian dubbele wastafel van B DUTCH. Modern design mat witte wastafel van topmateriaal, Solid Surface Corian. Bekijk de Martinique dubbele wastafels van Corian online op de website van B DUTCH.

ZAKELIJKE MARKT

B DUTCH ontwerpt rechtstreeks voor particulieren, maar kent ook een grote zakelijke klantenkring. We werken veel in opdracht van (interieur)architecten, aannemers, installateurs en speciaalzaken. We verwelkomen architecten en projectontwikkelaars graag in onze speciaal ingerichte presentatieruimte om de mogelijkheden met Solid Surface en andere hoogwaardige materialen te ervaren. Ons vakmanschap en geavanceerd machinepark stelt B DUTCH in de gelegenheid grootschalige projecten aan te nemen en deze tot in perfectie uit te voeren.

B DUTCH producten komt u o.a. tegen in de volgende (openbare) ruimtes:

 De Flint Theater, Amersfoort; Hilton Hotel, Den Haag; Hotel Roemer Visscher, Amsterdam; Luxor Theater, Rotterdam; Payvision Hoofdkantoor, Amsterdam; Rijksmuseum, Amsterdam; Schiphol Lounges, Amsterdam; Technolution, Gouda; Vondel Hotel, Amsterdam; Van Gogh museum, Amsterdam; Hoofdkantoor Unilever, Rotterdam; Van der Valk Hotel, Lent/ Nijmegen; Winkelcentrum Hoog Catharijne, Utrecht; Kids II Hoofdkantoor, Amsterdam

B DUTCH ONTWERP

Kenmerkend voor de ontwerpen zijn de strakke heldere lijnen gecombineerd met hoogwaardige materialen. Het materiaal Solid Surface Corian ligt aan de basis van deze ontwerpen.