TIJDLOOS, CREATIEF  &  INNOVATIEF
ONTWERP & PRODUCTIE by B DUTCH.

Toen Luciën van de Ven in 1999 zijn natuursteen fabriek omvormde tot producent in badkamercomponenten in Belgisch hardsteen en Eikenhout, kon hij niet vermoeden welke vlucht zijn onderneming B DUTCH zou nemen anno 2021.

Met een team van ca. 35, ontwerpt & produceert B DUTCH gehele interieurs zoals keukens en badkamercomponenten voor zowel de particuliere- als zakelijke markt in Nederland, België maar zeker ook wereldwijd.

Een innovatief en gedreven ambachtelijk Nederlands bedrijf met een grote fabrieksshowroom in Cuijk. Het is de wens van B DUTCH om mooie innovatieve interieurs van kwalitatief zeer hoogwaardige materialen zoals Corian, betaalbaar aan iedereen aan te kunnen bieden. 

CONTACT
WEBSHOP

INNOVATIEVE DESIGN INTERIEURS

Anno 2021 ontwerpt en produceert Luciën van de Ven samen met zijn team innovatieve Design Interieurs. Kenmerkend aan het Nederlandse B DUTCH design label zijn de strakke heldere lijnen gecombineerd met hoogwaardige materialen. Het materiaal Solid Surface ligt aan de basis van veel van onze ontwerpen. B DUTCH behoort tot een selectief kleine groep van officiële Corian® Quality members en is een geregistreerd verwerker van HI-MACS®. B DUTCH geeft uitgebreide productgaranties.

Op zoek naar een eigentijdse productenlijn die naadloos aansluit op een moderne interieur? Bekijk dan onze toonaangevende collectie in de webshop.

vrijstaand ligbad, bad op pootjes, kunststof bad, ligbad Corian, ligbad Solid Surface, ligbad Himacs, design, B Dutch, af fabriek, Cuijk

B DUTCH vindt haar dagelijkse uitdaging in het continue vooruitstrevend te kunnen zijn in het maken van nieuwe combinaties van verschillende materialen, vormen en productiemethoden. Het gehele team is zeer goed op de hoogte van de laatste trends en getraind en gepassioneerd om de diverse mogelijkheden tegen hoge kwaliteitsstandaarden te realiseren.

Vrijstaande ligbaden, Solid Surface ligbaden, Badkamerkranen, RVS kranen van B Dutch. Design sanitair, keuken en RVS kranen koopt u rechtstreeks af fabriek bij B Dutch in Cuijk. U koopt uw (maatwerk) badkamer, keuken of RVS kraan direct in onze B Dutch webshop of kom gerust naar onze fabriek en showroom in Cuijk!
Badkamer ontwerpen? Inspiratie nodig? Kom naar Cuijk! B Dutch badkamers. Design badkamers. Een Nederlands design label met diverse badkamer concepten en alle elementen voor een luxe design badkamer.

ZAKELIJKE MARKT

B DUTCH ontwerpt rechtstreeks voor particulieren, maar kent ook een grote zakelijke klantenkring. We werken veel in opdracht van (interieur)architecten, aannemers, installateurs en speciaalzaken. We verwelkomen architecten en projectontwikkelaars graag in onze speciaal ingerichte presentatieruimte om de mogelijkheden met Solid Surface en andere hoogwaardige materialen te ervaren. Ons vakmanschap en geavanceerd machinepark stelt B DUTCH in de gelegenheid grootschalige projecten aan te nemen en deze tot in perfectie uit te voeren.

B DUTCH kun je onder andere terugzien in de volgende (openbare) ruimtes:

 De Flint Theater, Amersfoort; Hilton Hotel, Den Haag; Hotel Roemer Visscher, Amsterdam; Luxor Theater, Rotterdam; Payvision Hoofdkantoor, Amsterdam; Rijksmuseum, Amsterdam; Schiphol Lounges, Amsterdam; Technolution, Gouda; Vondel Hotel, Amsterdam; Van Gogh museum, Amsterdam; Hoofdkantoor Unilever, Rotterdam; Van der Valk Hotel, Lent/ Nijmegen; Winkelcentrum Hoog Catharijne, Utrecht; Kids II Hoofdkantoor, Amsterdam

B DUTCH ONTWERP

Kenmerkend voor de ontwerpen zijn de strakke heldere lijnen gecombineerd met hoogwaardige materialen. Het materiaal Solid Surface ligt aan de basis van deze ontwerpen.