DESIGN BADKAMERMEUBELEN by B DUTCH

wastafelmeubelen – wastafelkasten – wastafel onderkasten

CONTACT
WEBSHOP
Catania Badkamermeubel solid surface design badkamers en keukens

Badkamermeubels by B DUTCH

B DUTCH heeft een zeer uitgebreide collectie badkamermeubelen, ook wel wastafelmeubelen of wastafelkasten genoemd. Deze badmeubelen bestaan uit een wastafel en een wastafelonderkast. Bij wastafelmeubelen is de wastafel soms geïntegreerd in de wastafelonderkast en soms hangt de wastafel er zwevend boven.

Kenmerkend voor de sanitair producten van B DUTCH is het Solid Surface materiaal Corian®. Door te werken met dit mat witte, oersterke en hygiënische materiaal komt functionaliteit en esthetiek samen. Corian® laat zich prachtig combineren met allerlei houtsoorten (klik hier voor ons overzicht), hout fineren of in RAL gespoten onderkasten (mat, zijde mat of hoogglans). Daarnaast kunt u ook kiezen voor een compleet Corian® badkamermeubel. B DUTCH is één van de weinige officiële Quality verwerkers van de Solid Surface Corian.

B DUTCH badmeubel San Marino
Badkamermeubel, wastafelmeubel, wastafelkast op maat of in een gangbare afmeting kopen? Bij B DUTCH worden luxe design badmeubelen gemaakt. Maatwerk of op standaardafmetingen. Bekijk de webshop, daar staan de gangbare afmetingen in. Dit Ferrara badmeubel heeft een Corian wastafel en de onderbouwkast is te leveren in diverse houtfineer soorten. Ook ten aanzien van de indeling van het badmeubel kunnen we maatwerk leveren. B DUTCH design is puur Nederlands design. Gefabriceerd in onze eigen fabriek in Cuijk. Topkwaliteit materiaal, perfecte afwerking tot in detail voor af-fabriek prijzen.
design badkamers solid surface
Wastafelmeubel met binnenlade in bovenste la. Bekijk de B DUTCH badkamermeubelen online. Diverse series, maten, modellen, materialen en kleuren. U stelt uw eigen unieke wastafelmeubel samen. Maatwerk bij B DUTCH. Koop direct bij de B DUTCH fabriek. Topkwaliteit materiaal, afwerking tot in detail, strak design, direct bij de bron.

Binnenlades

Optioneel kan er in de badmeubel series Juve, Juve Greep, Ferrara en Firenze in de grote lade nog een extra binnenlade in de bovenste lade worden aangebracht.

Stopcontact in lade en lade verdelers

Optioneel kan er een stopcontact in een lade van het badmeubel worden aangebracht. Welke lade? Dat kunt u zelf bepalen.

Ook kunt u optioneel ladeverdelers kopen bij B DUTCH zodat u de inhoud van uw badkamermeubel netjes op orde houdt.

Optioneel kan in de badmeubels van B DUTCH een stopcontact in een lade worden aangebracht. Ook kunt u in de badkamermeubelen van B DUTCH ladeverdelers plaatsen.
B DUTCH is een producent van hoogwaardige keukens en badkamers incl maatwerk direct af-fabriek tegen lage prijzen. Badkamermeubels, ligbaden, wastafels, douchebakken, toiletfonteinen, RVS kranen, LED verlichting, waanzinnige keramische tegels in alle formaten.
Badkamermeubel Milano. Badkamermeubelen van B Dutch. Design badkamerkasten, wastafelmeubelen, badmeubels, wastafelonderkasten, wastafelkasten en badkamer meubelen. B Dutch heeft een zeer brede collectie. Met Solid Surface Corian, diverse houtfineer soorten zoals Eiken en Notenhout, en alle kleuren MDF, mat of zijdeglans. Ook maatwerk mogelijk. Laat B Dutch uw badkamermeubel op maat maken of kies een design badmeubel uit de B Dutch collecties.

Kwaliteit en elegantie

De badkamermeubels van B DUTCH onderscheiden zich door hun goede kwaliteit en elegant design. Zo worden onze wastafelmeubelen vakkundig geproduceerd en tot in de fijne details afgewerkt en is er veel keuze wat betreft materiaal, lade indeling en uitvoering. Daarnaast biedt B DUTCH de mogelijkheid tot het verwerken van stopcontacten en sifon uitsparingen in uw badmeubel. Voor het gebruik van de lades in wastafelkasten biedt B DUTCH de mogelijkheid voor soft-close of een combinatie van tip-on/ soft-close.

Bekijk hier de grote B DUTCH collectie badmeubelen.

Design maatwerk badkamermeubels B Dutch Cuijk Solid Surface

Bij B DUTCH kunt u, naast Solid Surface Corian, alle kleuren MDF hoogglans, zijdeglans of mat, ook kiezen uit verschillende houtsoorten. Klik hier voor een overzicht van de B DUTCH houtsoorten.

Badkamermeubel BDutch. Strakke design badkamermeubelen. Wit Solid Surface Corian Himacs. B Dutch design badmeubel. Bekijk het B Dutch concept voor complete badkamers.
Corian badmeubel Juve Greep. Solid Surface Corian badmeubel met (dubbele) wastafel. Modern strak design B Dutch badkamermeubel van topkwaliteit Solid Surface, Corian Glacier. Dit design mat witte badmeubel is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Badmeubel mat wit.
Badkamermeubel op maat of in een gangbare afmeting kopen? Bij B DUTCH worden luxe design badmeubelen gemaakt. Maatwerk of op standaardafmetingen. Bekijk de webshop, daar staan de gangbare afmetingen in. Dit Ferrara badmeubel heeft een Corian wastafel en de onderbouwkast is te leveren in diverse houtfineer soorten. Ook ten aanzien van de indeling van het badmeubel kunnen we maatwerk leveren. B DUTCH design is puur Nederlands design. Gefabriceerd in onze eigen fabriek in Cuijk. Topkwaliteit materiaal, perfecte afwerking tot in detail voor af-fabriek prijzen.

Maatwerk B DUTCH

B DUTCH biedt naast de standaard formaten de mogelijkheid tot maatwerk binnen de B DUTCH design concepten. Doordat B DUTCH alles in eigen fabriek produceert zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze ontwerpers denken graag met u mee over de mogelijkheden van uw badkamer. Spreken onze badkamermeubel concepten u aan? In onze fabriek in Cuijk kunnen we binnen de diverse programma’s wastafelmeubelen ook uw wastafelmeubel op maat maken. U bepaalt de afmetingen, het materiaal, het model wastafel boven de wastafelonderkast, de kleur, de glans, de vorm en de indeling. Doordat we de meubels zelf ontwerpen en vervaardigen kunnen we snel en doelgericht werken! Uw aanvraag wordt omgezet in een tekening inclusief een offerte van het maatwerk badkamermeubel. Omdat u rechtstreeks bij de fabriek koopt, kunnen we uiterst scherpe prijzen aanbieden en snel leveren! Vraag direct een offerte aan.

Meer informatie over maatwerk badmeubelen: klik hier.

Meer informatie?

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via het contactformulier of u kunt een afspraak maken voor onze fabriek en showroom op het telefoonnummer 0485-442217.

Badkamermeubel op maat of in een gangbare afmeting kopen? Bij B DUTCH worden luxe design badmeubelen gemaakt. Maatwerk of op standaardafmetingen. Bekijk de webshop, daar staan de gangbare afmetingen in. Dit Ferrara badmeubel heeft een Corian wastafel en de onderbouwkast is te leveren in diverse houtfineer soorten. Ook ten aanzien van de indeling van het badmeubel kunnen we maatwerk leveren. B DUTCH design is puur Nederlands design. Gefabriceerd in onze eigen fabriek in Cuijk. Topkwaliteit materiaal, perfecte afwerking tot in detail voor af-fabriek prijzen.
B Dutch badkamers. Design badkamers. Een Nederlands design label met diverse badkamer concepten en alle elementen voor een luxe design badkamer.

B DUTCH DESIGN

Proef de unieke sfeer van de B DUTCH design badkamers en badkamerconcepten. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom in Cuijk.