Badkamermeubels2018-12-03T10:14:32+00:00
  • B DUTCH is een producent van hoogwaardige keukens en badkamers incl maatwerk direct af-fabriek tegen lage prijzen. Badkamermeubels, ligbaden, wastafels, douchebakken, toiletfonteinen, RVS kranen, LED verlichting, waanzinnige keramische tegels in alle formaten.
CONTACT
WEBSHOP
Catania Badkamermeubel solid surface design badkamers en keukens
Design maatwerk badkamermeubels B Dutch Cuijk Solid Surface

Badkamermeubels B DUTCH

Kenmerkend voor de sanitair producten van B DUTCH is het Solid Surface materiaal Corian®.  Door te werken met dit mat witte , oersterke en hygiënische materiaal komt functionaliteit en esthetiek samen.  Corian® laat zich prachtig combineren met allerlei hout fineren of in RAL gespoten onderkasten. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een compleet Corian® badkamermeubel. B DUTCH is één van de weinige officiële Quality verwerkers van de Solid Surface Corian.

Kwaliteit & elegantie 

De badkamermeubels van B DUTCH onderscheiden zich door hun goede kwaliteit en elegant design. Zo worden onze meubels geproduceerd tot in de fijne details en is er veel keuze wat betreft materiaal, lade indeling en uitvoering.  Daarnaast biedt B DUTCH de mogelijkheid tot het verwerken van stopcontacten en  sifon uitsparingen in uw badmeubel. Voor het gebruik van de lades biedt B DUTCH de mogelijkheid voor soft-close of een combinatie van tip-on/ soft-close.

Maatwerk B DUTCH

B DUTCH biedt naast de standaard formaten de mogelijkheid tot maatwerk. Doordat B DUTCH alles in eigen fabriek produceert zijn de mogelijkheden eindeloos. Onze ontwerpers denken graag met u mee over de mogelijkheden van uw badkamer.

Meer informatie?

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via het contactformulier of u kunt een afspraak maken voor onze fabriek en showroom op het telefoonnummer 0485-442217.

B DUTCH DESIGN

Proef de unieke sfeer van de B DUTCH design badkamers en badkamerconcepten. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom in Cuijk.