MAATWERK DESIGN BADKAMERMEUBELEN by B DUTCH

wastafelmeubelen – badmeubelen – wastafelkasten – wastafel onderkasten – badkamermeubelen

Badkamermeubel, wastafelmeubel, wastafelkast op maat of in een gangbare afmeting kopen? Bij B DUTCH worden luxe design badmeubelen gemaakt. Maatwerk of op standaardafmetingen. Bekijk de webshop, daar staan de gangbare afmetingen in. Dit Ferrara badmeubel heeft een Corian wastafel en de onderbouwkast is te leveren in diverse houtfineer soorten. Ook ten aanzien van de indeling van het badmeubel kunnen we maatwerk leveren. B DUTCH design is puur Nederlands design. Gefabriceerd in onze eigen fabriek in Cuijk. Topkwaliteit materiaal, perfecte afwerking tot in detail voor af-fabriek prijzen.

Een badkamermeubel, wastafelmeubel of wastafelkast op maat?  Dat kan eenvoudig en tegen af-fabriek prijzen bij B DUTCH!

Ondanks dat we over een enorme collectie badkamermeubels beschikken, zie onze webshop voor alle B DUTCH design wastafelmeubel series, kan het zijn dat uw maat of stijl er net niet bij zit. Geen probleem! B DUTCH geeft u de mogelijkheid uw badkamermeubel, wastafelmeubel of wastafelkast en wastafel onderkast of ondermeubel, binnen onze badkamer design concepten, geheel naar uw eigen wensen samen te stellen waardoor een badmeubel op maat binnen ieders handbereik is.

U kunt kiezen om een badkamermeubel, wastafelmeubel of wastafelkast, uit onze toonaangevende badkamermeubel collectie, in een aangepaste afmeting te laten maken, met een andere wastafel, met één wasbak of met meerdere wasbakken, met of zonder kraangaten, met een andere positie van de wasbakken, van ander materiaal, een andere kleur, etc. Er is heel veel mogelijk! Stel zelf uw maatwerk badkamermeubel samen. Voor het aanpassen van onze collectie items naar een maat die u past, betaalt u een geringe meerprijs, zo creëert u uw geheel eigen maatwerk badkamermeubel of wastafelmeubel. 

Corian badmeubel, wastafelmeubel, wastafelkastJuve Greep. Solid Surface Corian badmeubel met (dubbele) wastafel. Modern strak design B Dutch badkamermeubel van topkwaliteit Solid Surface, Corian Glacier. Dit design mat witte badmeubel is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Badmeubel mat wit.

Laat u inspireren in onze fabriek en showroom en ervaar de mogelijkheden voor een maatwerk badkamermeubel – wastafelmeubel – wastafelkast!

Wanneer u kiest om uw badkamermeubel op maat te laten maken kunt u tekeningen en ideeën naar B DUTCH e-mailen. Wij zullen uw ontwerp bekijken en binnen een aantal werkdagen een passende offerte toesturen. Daarnaast inspireren wij u ook graag door u te verwelkomen in onze fabriek en showrooms. Hier tonen wij u mogelijke combinaties van maatwerk badkamermeubels in combinatie met onze verschillende Corian wastafels en diverse materiaal opties en greepkeuzes. Zo kunt u kiezen voor een badmeubel geheel in Corian (zie Juve badkamermeubel), in verschillende hout fineren, gespoten MDF in de door u gewenste RAL-kleur en/ of melamine.

B DUTCH maatwerk design badkamers en keukens tegen af-fabrieksprijzen. Bezoek onze fabriek en showroom in Cuijk.
B DUTCH maatwerk design badkamers en keukens tegen af-fabrieksprijzen. Bezoek onze fabriek en showroom in Cuijk.
B DUTCH maatwerk design badkamers en keukens tegen af-fabrieksprijzen. Bezoek onze fabriek en showroom in Cuijk.

Ontvang uw maatwerk badkamermeubel binnen 6-8 weken!

Moet het sneller? Neem dan even contact met ons op. Misschien kunnen we in de productie wat schuiven.

Het B DUTCH ontwerpersteam adviseert u graag

B DUTCH heeft een deskundig en creatief ontwerpersteam welke u kan adviseren over uw badkamermeubel, wastafelmeubel, wastafelkast, op maat binnen de B DUTCH design concepten die in eigen huis zijn ontwikkeld. Onze ontwerpers denken graag met u mee. De jarenlange ervaring van B DUTCH en alle mogelijkheden op het gebied van maatwerk zullen u doen verbazen! Omdat wij zowel de wastafels als de wastafel onderkasten in huis produceren, zijn onze lijnen kort. De fabriek en showroom zijn naast elkaar gelegen, daardoor kunnen wij korte levertijden en zeer scherpe af-fabriek prijzen hanteren op onze vaste collecties en op maatwerk. De prijzen voor een badkamermeubel op maat liggen in lijn met de prijzen die B DUTCH hanteert voor badkamermeubelen in de webshop.

Badkamermeubelen, wastafelmeubelen, wastafel kasten. B Dutch design badkamers en keukens
Wastafelmeubelen, wastafelkasten en badkamermeubelen van B DUTCH, wastafels en wastafel onderkasten. B Dutch Showroom Design Badkamers en keukens
Zwevende wastafel met wastafel onderkast, zwevend badmeubel. Grote wastafel Corian mat wit. B DUTCH design wastafels. Diverse afmetingen, model Saint Barth Large.

B DUTCH DESIGN

B DUTCH behoort tot selectieve groep officiële Corian® Quality members.

Kenmerkend voor alle producten van B DUTCH is het gebruik van hoge kwaliteit aan materialen. B DUTCH werkt met de beste natuurlijke en duurzame materialen. We werken voor onze wastafels veelal met solid surface Corian®. Dé topkwaliteit solid surface die in tegenstelling tot vele goedkopere solid surface producten niet zal verkleuren. Corian is een topkwaliteit solid surface merk op acryl basis. Door te werken met dit oersterke en hygiënische materiaal komt functionaliteit en esthetiek samen. Ook keukens, (vrijstaande) ligbaden, douchebakken en gehele badkamermeubels kunnen we uit dit materiaal creëren. Daarnaast zijn er natuurlijk vele andere materialen waarmee we werken. Al onze collecties staan garant voor design, kwaliteit, duurzaamheid en tijdloosheid.

Wij adviseren graag zowel onze particuliere- als zakelijke klant vanuit onze fabriek en showrooms te Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen staan die u zullen doen verbazen naar de mogelijkheden! Door rechtstreeks af-fabriek te kunnen leveren kunnen we u de meest scherpe prijzen aanbieden. 

Heeft u vragen over één van onze producten, wilt u een offerte of een afspraak maken om onze fabriek en showrooms te bekijken? Vul dan ons contactformulier in.