B DUTCH design badkamers en keukens.

Een badkamermeubel op maat?  Dat kan eenvoudig en tegen af-fabrieksprijzen bij B DUTCH!

B DUTCH geeft u de mogelijkheid uw badkamermeubel geheel naar uw eigen wensen samen te stellen waardoor een badmeubel op maat binnen ieders handbereik is. U kunt kiezen om een badkamermeubel uit onze toonaangevende badkamermeubel collectie van B DUTCH, in een aangepaste afmeting te laten maken of stel zelf uw maatwerk badkamermeubel samen. Voor het aanpassen van onze collectie items naar een maat die u past, betaalt u een geringe meerprijs, zo creëert u uw geheel eigen maatwerk badkamermeubel. 

Laat u inspireren in onze fabriek en showroom en ervaar de mogelijkheden voor een maatwerk badkamermeubel!

Wanneer u kiest om uw badkamermeubel op maat te laten maken kunt u tekeningen en ideeën naar B DUTCH e-mailen. Wij zullen uw ontwerp bekijken en binnen een aantal werkdagen een passende offerte toesturen. Daarnaast inspireren wij u ook graag door u te verwelkomen in onze fabriek en showrooms. Hier tonen wij u mogelijke combinaties van maatwerk badkamermeubels in combinatie met onze verschillende Corian wastafels en diverse materiaal opties en greepkeuzes. Zo kunt u kiezen voor een badmeubel geheel in Corian (zie Juve badkamermeubel), in verschillende hout fineren, gespoten MDF in de door u gewenste RAL-kleur en/ of melamine.

Ontvang uw (maatwerk) badkamermeubel binnen 6-8 weken!

B DUTCH heeft een groot ontwerpersteam welke u kan adviseren over uw badkamermeubel op maat. Zij denken graag met u mee met het mogelijke ontwerp. De jarenlange ervaring van B DUTCH op het gebied van maatwerk zullen u doen verbazen! Omdat wij zowel de wastafels als de badmeubels in huis produceren, zijn onze lijnen kort. De fabriek en showrooms zijn naast elkaar gelegen, daardoor kunnen wij korte levertijden en zeer scherpe af-fabriekprijzen hanteren op onze collecties en op maatwerk. De prijzen voor een badkamermeubel op maat liggen in lijn met de prijzen die B DUTCH hanteert voor badkamermeubelen in de webshop.

B DUTCH Showroom design badkamers en keukens
CON TACT
WEBSHOP
B DUTCH maatwerk design badkamers en keukens tegen af-fabrieksprijzen. Bezoek onze fabriek en showroom in Cuijk.
B DUTCH maatwerk design badkamers en keukens tegen af-fabrieksprijzen. Bezoek onze fabriek en showroom in Cuijk.
B DUTCH maatwerk design badkamers en keukens tegen af-fabrieksprijzen. Bezoek onze fabriek en showroom in Cuijk.

B DUTCH DESIGN

B DUTCH behoort tot selectieve groep officiële Corian® Quality members en is geregistreerde Hi-MACS® verwerker.

Kenmerkend voor alle producten van B DUTCH is het gebruik van hoge kwaliteit aan materialen. B DUTCH is ontstaan uit het werken met alleen maar de beste natuurlijke en duurzame materialen. We werken voor onze wastafels veelal met Corian® of HI-MACS®. Door te werken met dit oersterke en hygiënische materiaal komt functionaliteit en esthetiek samen. Ook keukens, (vrijstaande) ligbaden, douchebakken en gehele badkamermeubels kunnen we uit dit materiaal creëren. Daarnaast zijn er natuurlijk vele andere materialen waarmee we werken. Al onze collecties staan garant voor design, kwaliteit, duurzaamheid en tijdloosheid.

Wij adviseren graag zowel onze particuliere- als zakelijke klant vanuit onze fabriek en showrooms te Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen staan die u zullen doen verbazen naar de mogelijkheden! Door rechtstreeks af-fabriek te kunnen leveren kunnen we u de meest scherpe prijzen aanbieden. 

Heeft u vragen over één van onze producten, wilt u een offerte of een afspraak maken om onze fabriek en showrooms te bekijken? Vul dan ons contactformulier in.