MAT WITTE en keramische

design wasTAFELZUILEN

Wastafelzuilen in verschillende materialen en vormen uitgevoerd

B Dutch presenteert de badkamertrends voor 2024

Kom inspiratie opdoen in onze fabrieksshowroom en neem een kijkje in onze fabriek.

MAAK UW BADKAMER- OF KEUKENWENS WAAR

Design Wastafelzuilen

Keramische en mat witte wastafelzuilen

Dutch design. Topkwaliteit materialen en afwerking koopt u rechtstreeks bij de fabrikant. Af-fabriek prijzen inclusief BTW. Dat scheelt op deze high-end mat witte en topkwaliteit keramische wastafelzuilen tot wel 40%. Koop online of bezoek onze fabrieksshowroom.

Onze opbouw wastafelzuilen zijn gemaakt van topkwaliteit keramiek, of u kiest voor mat wit. In tegenstelling tot goedkopere materialen die verkleuren, blijven de B Dutch mat witte wastafels, wasbakken en waskommen wit.

De B Dutch collectie wastafelzuilen hebben diverse vormen wasbakken, ronde waskommen, vierkante wasbakken en ovale kommen op een zuil.

WASTAFEL ZUIL ROND
MINERAL MATT

B Dutch design badkamers en keukens

WASTAFEL ZUIL VIERKANT
MINERAL MATT

B DUTCH wastafel zuil vierkant. B DUTCH is een producent van hoogwaardige keukens en badkamers incl maatwerk direct af-fabriek tegen lage prijzen. Badkamermeubels, ligbaden, wastafels, douchebakken, toiletfonteinen, RVS kranen, LED verlichting, waanzinnige keramische tegels in alle formaten.

WASTAFEL ZUIL DIN
KERAMIEK – verschillende kleuren

B DUTCH wastafelzuil, gemaakt van keramiek en uitvoerbaar in verschillende kleuren. De wastafelzuil word geleverd in een set die bestaat uit de keramisch vrijstaande wastafelzuil en een keramische afvoerplug in dezelfde kleur. Afmetingen: breedte boven 475 mm, breedte onder 275 mm, diepte boven 475 mm, diepte onder 275 mm, hoogte 910 mm

WASTAFELZUIL + WASKOM BALANS
KERAMIEK – verschillende kleuren

B DUTCH combinatie van een vrijstaande wastafelzuil en waskom Balans is gemaakt van keramiek en uitvoerbaar in verschillende kleuren. De waskom word geleverd in een set die bestaat uit de keramisch zuil met bevestiging, keramische waskom en een keramische afvoerplug in dezelfde kleur. Afmeting waskom: breedte 408 mm, diepte 400 mm, hoogte 200 mm Afmeting zuil: hoogte 725 mm, breedte onder 225 mm, diameter onder 120 mm, breedte boven 100 mm, diameter boven 50 mm

WASTAFELS, WASKOMMEN, WASTAFEL MEUBELEN

BEKIJK DE LUXE DESIGN COLLECTIE VAN B DUTCH EN KOOP AF FABRIEK BIJ ONS.

Bent u op zoek naar een bijzondere wastafel, een aparte witte waskom wit, waskom mat wit, of een complete badkamer, bekijk dan de B DUTCH collecties. De wastafels zijn net als onze ligbaden naadloos gemaakt van Solid Surface, Corian, Hi-Macs. Solid Surface is de verzamelnaam voor een groep duurzame oppervlaktematerialen. Dit geavanceerde materiaal bestaat uit 75% acryl-mineraalstof dat zich verbindt tot een opmerkelijk esthetisch en onderhoudsvriendelijk materiaal. Omdat het materiaal de eigenschap heeft dat het thermisch vervormbaar is kan bijna elke vorm gemaakt worden.

De B DUTCH opzet of opbouw waskommen en wasbakken zijn vervaardigd van topkwaliteit B-Solid. Dit materiaal is minder bekend maar heeft dezelfde uitstraling als Solid Surface Corian. Prachtig mat wit materiaal dat net als Solid Surface Corian, ook NIET geel verkleurt. U behoudt dus een prachtig mat wit product.

De wastafels en waskommen van B DUTCH zijn de absolute top qua duurzaamheid en kwaliteit, maar voor de laagste prijs. Hoe wij dat kunnen doen? Lees maar eens verder. Het zijn geen loze beloftes. Mocht u daaraan twijfelen dan zien we u graag in onze fabriek in Cuijk! Daar ontvangen we graag mensen die op zoek zijn naar een unieke luxe badkamer en kunt u zelfs af fabriek kopen.

SOLID SURFACE

Solid Surface Corian en B-Solid is uitstekend geschikt om sanitair producten van te maken omdat het geen poriën en naden heeft. Bovendien is dit materiaal bestendig tegen vocht, vlekken en zelfs chemische stoffen. Er trekt dus niets in en het is gemakkelijk schoon te houden. Perfect om de hygiëne te behouden in jouw design badkamer, keuken of leefruimte! B DUTCH werkt uitsluitend met Solid Surface materiaal op basis van acryl, de absolute top, zodat wij je kunnen garanderen dat jouw design product jarenlang mooi blijft (we geven een productgarantie van 15 jaar). Hoogwaardiger en duurzamer materiaal is er niet. De lager geprijsde polyester gebonden Solid Surface varianten zoals u op internet vaak tegenkomt, zal binnen afzienbare tijd vergelen en passen hierdoor niet bij de visie van B DUTCH. Het team van ontwerpers heeft een standaard badkamer collectie ontwikkeld waar HI-MACS©, een Solid Surface merk, de boventoon voert. Doordat wij niet werken met magazijnen en tussenpersonen kunnen we flink besparen op productiekosten. Hierdoor zijn we tot wel 70% goedkoper t.o.v. andere design merken. Omdat wij streven naar de de absolute top, de beste kwaliteit voor een betaalbare prijs, behoren wij tot de selectieve groep geregistreerde HI-MACS© verwerkers en zijn we lid van de Corian© Quality Network. Leden binnen dit netwerk staan garant voor kennis en expertise, hebben de meest recente trainingen gevolgd en kunnen complexe ontwerpen verwerken en monteren. Kortom, absoluut iets waar wij trots op zijn!

MODELLEN WASTAFELS, WASBAKKEN EN WASKOMMEN

De B DUTCH design collectie wastafel, waskommen en wastafel meubelen is ontworpen door het eigen design team van B DUTCH. Nederlands ontwerp, in Nederland geproduceerd. De collectie bestaat uit enkele en dubbele wastafels, ronde wastafels, ronde waskommen, vierkante wastafels, ovale waskommen, waskom zuilen, en meer. Diverse afmetingen. Ook zijn onze wastafels en waskommen voor u op maat te maken.

WASTAFEL MEUBELEN

Diverse wastafels, ook dubbele en lange wastafels, zijn te voorzien van een wastafel meubel. Ook hangend. Zie hiervoor ook bij onze badkamermeubelen.

MODELLEN WASTAFELS, WASBAKKEN, WASKOMMEN EN WASTAFELMEUBELEN

Bovenstaande modellen geven een idee van de B DUTCH collectie wastafels en waskommen. In onze fabriek in Cuijk worden complete collecties sanitair ontworpen en gemaakt. In onze kleine fabrieksshowroom bent u van harte welkom om een indruk te krijgen van de complete collectie en helpen we u graag. U proeft daar de verschillende sferen van onze badkamercollecties. En u kunt dan ook een kijkje nemen in de fabriek, waar we u graag overtuigen van ons vakmanschap en de kwaliteit van de materialen. Wilt u zeker weten dat ons ontwerpersteam tijd voor u heeft? Maak dan even een afspraak.

B-SOLID WASBAK,WASKOM, CORIAN WASTAFEL

Hierboven ziet u diverse Corian wastafels staan. Ook B-Solid wasbakken en waskommen: opbouw wasbak, opbouw wastafel, opzet wasbak opbouw waskom, opzet waskom of opzet wastafel. Alle waskommen, wasbakken en wastafels zijn gemaakt van topkwaliteit Corian of B-Solid. De vormen verschillen: vierkante wasbak, ronde waskom, rechthoekige wasbak, ovale waskom, vierkante waskom en rechthoekige waskom.

AF FABRIEK KOPEN

Iedereen koopt rechtstreeks af fabriek bij B DUTCH. Wij werken niet met dealers waardoor we onze prijzen laag kunnen houden en u kunnen laten profiteren van Nederlands design van topkwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen. We maken complete collecties, creëren bijzondere sferen en kunnen u met onze collecties totaal van dienst zijn, van baden, badkamermeubelen, douches, toilets, RVS design kranen, tegels voor wanden en vloeren enz.

MAATWERK WASTAFELS

De collectie wastafels, wasbakken en waskommen kent verschillende specifieke collecties en daarbinnen weer diverse afmetingen. Daarnaast maken we ook wastafels exact voor u op maat. Vraag een offerte aan!

Luciën van de Ven, ontwerper en eigenaar B DUTCH.
“B DUTCH staat voor passie en vakmanschap in interieurs, gemaakt uit robuuste, eerlijke & duurzame materialen in onze eigen fabriek. Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze fabriek in Cuijk. Daar ervaart u het vakmanschap en de kwaliteit en proeft u de sferen die wij ook voor u kunnen creëren. Maak in elk geval even een afspraak zodat onze ontwerpers alle tijd voor u hebben. Wilt u alvast wat sfeer proeven? Kijk dan eens deze website, het geeft u een mooie impressie van onze design collecties en toont u mooie projecten die we voor klanten hebben gerealiseerd.“

Luciën van de Ven, ontwerper en eigenaar van B DUTCH