Ligbaden2018-05-29T15:14:34+00:00

DESIGN LIGBADEN by B DUTCH.

B DUTCH heeft een ruime collectie aan vrijstaande en maatwerk ligbaden. Al onze baden zijn uitgevoerd in het mooie mat witte materiaal Solid Surface. Neem een kijkje op onze webshop voor een overzicht van onze baden collectie. Liever de baden in het echt proberen? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieks-showroom. 

 

CONTACT
WEBSHOP

B DUTCH LIGBADEN

B DUTCH heeft een grote collectie Solid Surface ligbaden. De collectie bestaat uit luxe vrijstaande ligbaden tegen zeer betaalbare prijzen. Zo vindt u in onze collectie onder andere het vrijstaande Bold ligbad of de Evolution. Plaatst u liever een bad tussen twee muren dan is ons Italy bad een mooie uitkomst. Dit bad heeft daarnaast de mogelijkheid tot maatwerk. Onze baden zijn tijdloos  en prachtig te combineren met onze collectie B DUTCH RVS kranen

BDutch heeft een eigentijdse collectie design ligbaden. Strak, modern, van corian, himacs. Wit solid surface. Grote collectie ligbaden. Alle ligbaden kunnen op maat worden gemaakt. De B Dutch collectie kent vele afmetingen en modellen baden.

Voordelen van een Solid Surface ligbad t.o.v. kunststof?

B DUTCH werkt uitsluitend met topkwaliteit Solid Surface merken zoals Corian®. Een vrijstaand bad of een ligbad tussen twee wanden. Een luxe badkamer uitstraling maar toch betaalbaar? Dat kan bij B DUTCH. Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige Solid Surface materialen waarop wij 15 jaar productgarantie bieden. Daarnaast vergelen onze ligbaden niet en omdat wij met acryl werken en niet met het kunststof polyester.

Vrijstaand luxe ligbad evolution solid surface

Prijzen

Een kleine maatwerk aanpassing is mogelijk bij de ligbaden tussen wanden van B DUTCH . Voor prijzen van onze ligbaden zie onze webshop of neem contact met ons op voor een afspraak in de fabrieksshowroom om een goede indruk te krijgen wat er allemaal mogelijk is. Klik voor een algemene indruk van alle B DUTCH collecties eens op deze link.

vrijstaande luxe baden solid surface b dutch cuiijk moderne badkamers

EIGEN ONTWERP EN PRODUCTIE