OP ZOEK NAAR EEN UNIEKE TIJDLOZE BADKAMER?

Wanneer u een ruimte het juiste gevoel wilt geven speelt materiaal- en kleurgebruik een grote rol. Wanneer dit perfect op elkaar is afgestemd kan een stijlvolle en luxueuze setting worden gecreëerd die je helemaal thuis laat voelen. Toch is het zeker niet makkelijk om de juiste materialen en tinten bij elkaar te zoeken.

Zo ook bij het samenstellen van een nieuwe badkamer. Welke stijl wil ik aanhouden? Welke materialen en kleuren kan ik combineren en welke niet? Ga ik voor warme of lichte tinten? Allemaal vragen die belangrijk zijn om uw badkamer juist dat gevoel te geven waar u naar op zoek bent.

Om u daarbij te helpen presenteren de designers van B Dutch unieke materialenpaletten in de fabrieksshowroom in Cuijk. Door de oneindige keuzemogelijkheden binnen de collectie kunnen unieke sferen met de juiste materialen en kleuren worden neergezet. Geheel in balans met de tijdloze designs van B Dutch. Aan alle verschillende stijlen is gedacht. Van donker en warm tot lichte en rustigere sferen. Perfect op elkaar afgestemd materiaalgebruik zodat u gemakkelijk de juiste keuzes kunt maken aansluitend bij uw wensen.

Klaar om in uw nieuwe badkamer voor uniek materiaalgebruik te gaan? Breng dan snel een bezoek aan onze fabrieksshowroom. Loop zelf rond om inspiratie op te doen of maak een afspraak en laat één van onze designers u vrijblijvend adviseren om de badkamer van uw dromen samen te stellen.

Badkamer laten ontwerpen? Badkamer inspiratie op doen? Kom naar de badkamer showroom naast de B DUTCH fabriek in Cuijk.
Bezoek onze fabrieksshowroom