OP ZOEK NAAR EEN UNIEKE TIJDLOZE BADKAMER?

Wanneer u een ruimte het juiste gevoel wilt geven speelt materiaal- en kleurgebruik een grote rol. Wanneer dit perfect op elkaar is afgestemd kan een stijlvolle en luxueuze setting worden gecreëerd die je helemaal thuis laat voelen. Toch is het zeker niet makkelijk om de juiste materialen en tinten bij elkaar te zoeken.

Zo ook bij het samenstellen van een nieuwe badkamer. Welke stijl wil ik aanhouden? Welke materialen en kleuren kan ik combineren en welke niet? Ga ik voor warme of lichte tinten? Allemaal vragen die belangrijk zijn om uw badkamer juist dat gevoel te geven waar u naar op zoek bent.

Om u daarbij te helpen presenteren de designers van B Dutch unieke materialenpaletten in de fabrieksshowroom in Cuijk. Door de oneindige keuzemogelijkheden binnen de collectie kunnen unieke sferen met de juiste materialen en kleuren worden neergezet. Geheel in balans met de tijdloze designs van B Dutch. Aan alle verschillende stijlen is gedacht. Van donker en warm tot lichte en rustigere sferen. Perfect op elkaar afgestemd materiaalgebruik zodat u gemakkelijk de juiste keuzes kunt maken aansluitend bij uw wensen.

Klaar om in uw nieuwe badkamer voor uniek materiaalgebruik te gaan? Breng dan snel een bezoek aan onze fabrieksshowroom. Loop zelf rond om inspiratie op te doen of maak een afspraak en laat één van onze designers u vrijblijvend adviseren om de badkamer van uw dromen samen te stellen.

Ligbad tussen twee muren, twee wanden. Op maat gemaakt mat wit solid surface Corian ligbad van B Dutch, model Lounge. Met RVS badkranen en wandelementen van keramiek, marmer look.
Luxe badkamer. Minimalistisch design badkamer van B Dutch. Voorzien van B Dutch ligbad Evolution van mat wit solid surface Corian, badkamermeubel Juve Greep van mat wit solid surface Corian, mat wit wandtoilet, badkamerspiegel et LED verlichting en spiegelverwarming, RVS wastafelkranen en RVS vrijstaande badkraan, keramiek tegels, badkamerspots.
Luxe design badkamer van B Dutch. Een voorbeeld van de vele mogelijkheden en kleursamenstellingen. Kies uit de prachtige kleurenpaletten voor badkamers in de fabrieksshowroom van B Dutch iin Cuijk. Stel zelf uw badkamer op maat samen naar eigen smaak.
B Dutch vrijhangend badkamermeubel in houtfineer
Vrijhangend badkamermeubel Siena van B Dutch uitgevoerd in wit Corian Solid Surface met zwarte wanduitloop kranen.

B DUTCH DESIGNS

Model Misurina van B DUTCH. Design badkamermeubelen, wastafelmeubelen van B DUTCH. Grootste collectie badmeubelen van Nederland. Op maat samen te stellen, vele keuze opties.

B Dutch staat bekend om haar tijdloze designs. De luxe uitstraling van onze producten springt gelijk in het oog. We gebruiken alleen duurzame en mooie materialen, en produceren met oog voor detail.

VAKMANSCHAP UIT EIGEN FABRIEK

B DUTCH fabriek Cuijk. Producent van hoogwaardige design sanitair producten zoals ligbaden, badkamermeubelen, wastafels, toiletfonteinen, kranen, verlichting, douchevloeren, waskommen, douchebakken, etc. B DUTCH werkt veel met het Solid Surface topmerk Corian. B DUTCH is Corian certified verwerker.

Met moderne productiefaciliteiten en vakkundig handwerk, worden de producten in de B Dutch fabriek gemaakt. Zo profiteren onze designers van de kennis van de materialen, hebben we volledige controle over het productieproces en kunnen we puur Nederlands vakmanschap leveren. Tijdens uw bezoek aan onze fabrieksshowroom laten we u graag ook een kijkje nemen in onze fabriek.

DUURZAME MATERIALEN

B Dutch wastafel uitgevoerd in keramiek soort Dekton Laurent. Badkamer inspiratie bij B Dutch.

Voor onze producten zijn alleen eersteklas materialen goed genoeg. Zo is B Dutch onder andere gecertificeerd Solid Surface Corian verwerker, waarmee we de subtiele mat witte uitstraling aan onze producten kunnen geven en deze naadloos kunnen verlijmen. Voor de badkamermeubelen gebruiken we ook hoogwaardig houtfineer van diverse houtsoorten en vochtwerend MDF om elke gewenste kleur mogelijk te maken. Het keramiek van B Dutch is niet van echt marmer, hout of beton te onderscheiden.