B DUTCH PRESENTEERT DE BADKAMERTRENDS VOOR 2024 IN DE FABRIEKSSHOWROOM IN CUIJK

Grey7-Grey-7-meubelen-interieurs-Bertram-Beerbaum-interieur-ontwerper
Kalk&Co specialist Hetty Martens in beton cire. Ook eigen collectie Kalkverf en Betonlook stuc. Partner van B DUTCH.
Domotica, smarthome, slim huis. Yortech, Joris van der Heijden. Partner B DUTCH.

‘Van wie zijn die prachtige meubelen?’
‘Wat voor een materiaal zit er op jullie muren? Is dat waterdicht?’
‘Hoe installeer ik jullie trimless spots en kunnen jullie ook onze volledig domotica verzorgen?’

 

Dit zijn vragen die elke dag door klanten worden gesteld. Ze lopen rond in onze fabrieksshowroom en zien de B DUTCH badkamerconcepten in complete interieurs.

Om onze badkamerconcepten te kunnen tonen en klanten te inspireren, werken wij al vele jaren nauw samen met:

  • Grey7
  • Kalk & Co
  • Yortech

En die samenwerking is wederzijds. Zo ziet u in de showroom van Grey7 in Renkum een B DUTCH en suite badkamer.

GREY7

Topontwerper Bertram Beerbaum creëert. Hij is interieurspecialist, ontwerper, trendsetter. In alles wat hij doet, staat zijn liefde voor design centraal; hij laat de mooiste dingen uit zijn handen komen om jouw wereld mee te verrijken. Om het leven in je huis spannender te maken.

Met de Home Collection by Bertram Beerbaum laat hij zien waarvoor design bedoeld is: mooi om naar te kijken en fantastisch om elke dag te gebruiken. Hij daagt je uit om stoer met chique te combineren. Om keuzes te maken. En zo een heel persoonlijke twist te geven aan jouw interieur. Hier en nu.

Klik hier voor meer informatie over GREY7

Grey7 interieurs, meubelen, interieur ontwerpen. Ontwerper en trendsetter Bertram Beerbaum van Grey7 voor design interieurs. Grey7 is een partner van B DUTCH in Cuijk,
Grey7 interieurs, meubelen, interieur ontwerpen. Ontwerper en trendsetter Bertram Beerbaum van Grey7 voor design interieurs. Grey7 is een partner van B DUTCH in Cuijk,
B DUTCH is een producent van hoogwaardige keukens en badkamers incl maatwerk direct af-fabriek tegen lage prijzen. Badkamermeubels, ligbaden, wastafels, douchebakken, toiletfonteinen, RVS kranen, LED verlichting, waanzinnige keramische tegels in alle formaten.
Kalk&Co specialist Hetty Martens in beton cire. Ook eigen collectie Kalkverf en Betonlook stuc. Partner van B DUTCH.
Kalk&Co specialist Hetty Martens in beton cire. Ook eigen collectie Kalkverf en Betonlook stuc. Partner van B DUTCH.

KALK & CO

Hetty Martens is al bijna 30 jaar actief met betonstuc, beton cire, en heeft haar eigen befaamde techniek ontwikkeld die alleen na vele jaren training uit te voeren is. Hetty is hierin bekend bij toparchitecten en veeleisende particulieren met oog voor stijl. Dagelijks is zij met haar techniek en de door haarzelf samengestelde beton cire aan het werk bij bedrijven en particulieren in Nederland. Inmiddels geeft zij haar kennis ook door aan stucadoors die naast vakman ook oog hebben voor designs en stijlen en de ambachtelijke kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan. Het is een vak waar kennis en kunde totaal bepalend zijn voor het eindresultaat.

Hetty Martens en haar partner Arjen Weeling, werken sinds 1990 samen en zijn gepassioneerd op het gebied van kleurtoepassingen op meubels, wanden en vloeren. Arjen maakt diverse interieurproducten waarbij de technieken worden toegepast.

Onder de naam Kalk&Co hebben Hetty en Arjan een eigen collectie Betonlook stuc en Kalkverf ontwikkeld met trendy kleuren. Producten die door particulieren zelf kunnen worden toegepast. Op de webshop Kalk&Co zijn de producten te bestellen. In een kleine showroom in Overasselt kan de klant terecht voor een indruk en het bekijken van de te gebruiken technieken.

Klik hier om direct naar de website van KALK&CO te gaan

Corian wastafels by B DUTCH. Solid Surface Corian wastafels. Topkwaliteit die niet vergeelt. Vele vormen en maten. Koop uw Corian wastafel direct af fabriek bij B DUTCH voor scherpe prijzen. Ook voor maatwerk Corian wastafels mat wit kunt u bij B DUTCH terecht.
Domotica, smarthome, slim huis. Yortech, Joris van der Heijden. Partner B DUTCH.

YORTECH

Joris van der Heijden is met zijn bedrijf Yortech gespecialiseerd in Smarthome en Domotica.

Smarthome betekent slim huis. Oplossingen voor alledaagse handelingen worden overgenomen door automatische processen, doordat de betreffende objecten zijn verbonden met een netwerk en onderling gegevens kunnen uitwisselen. Meer comfort, veiligheid en ook nog besparen op je energierekening. Dat is een aansprekende en aantrekkelijke eigenschap die een smarthome met zich mee kan brengen.

Domotica is in feite niets anders dan huisautomatisering. De term domotica wordt steeds vaker gebruikt voor allerlei technische producten, waarbij de integratie van technologie en diensten ten behoeve van een betere kwaliteit van wonen en leven centraal staat. We maken hierbij geen onderscheid tussen binnenshuis en buitenshuis. Domotica, kortom, omvat alle technologische middelen die het leefcomfort verbeteren, in of rond het huis.

Klik hier om direct naar de website van YORTECH te gaan

B DUTCH fabriek Cuijk. Badkamer inspiratie of keuken inspiratie nodig? Bezoek de B DUTCH fabrieksshowroom in Cuijk. B DUTCH is een puur Nederlands design label voor luxe tijdloze badkamers, keukens en andere grote interieurelementen zoals kastenwanden en haarden. B DUTCH verkoopt direct af-fabriek aan de klant.

BEZOEK DE B DUTCH FABRIEKSSHOWROOM IN CUIJK

De bovenstaande en onderstaande foto’s zijn genomen in onze fabrieksshowroom. Graag delen wij onze passie en nodigen u uit voor een bezoek. Het is ook mogelijk om samen met onze adviseurs even een kijkje te nemen in de fabriek. Daar kunt u het B DUTCH vakmanschap bewonderen.  U kunt de fabrieksshowroom op doordeweekse dagen bezoeken zonder afspraak, maar dan bestaat de kans dat onze adviseurs bezet zijn. Wilt u goed geïnformeerd worden? Met een adviseur spreken die u helpt met uw badkamer ontwerp? Maak dan een afspraak via het contactformulier op onze site.

Badkamer inspiratie bij B DUTCH. Laat onze ontwerpers meedenken met uw badkamer ideeën en badkamer ontwerpen.