FAQ items aan het laden...
Chrome kranen, chrome mengkraan, wastafel kraan. Opbouwkraan koud warm voor wastafel chroom. Chrome wastafel mengkraan. Topkwaliteit chrome kranen uit de design kranen collectie van B DUTCH.

Kranen speciaal voor uw badkamer

Om onze klanten complete luxe design badkamers te kunnen bieden heeft het B DUTCH ontwerpersteam een opvallende serie badkamer kranen ontwikkeld. RVS kranen, zwarte kranen en chrome kranen. Allemaal topkwaliteit kranen met keramisch binnenwerk en gemaakt van duurzame materialen. Onze badkamerkranen geven onze wastafels, badkamermeubelen, douches en ligbaden de complete luxe design uitstraling die ze verdienen. De B DUTCH badkamer kranen collecties zijn ook direct te bestellen in onze webshop.

Of het nu de wastafelkraan, de douchekraan of een badkraan is, een koudwater kraan, een mengkraan of een thermostaat kraan, een perfecte werking is uiteraard belangrijk, maar het oog wil ook wat. Vandaar dat we een complete reeks badkamerkranen aan kunnen bieden voor uw hele badkamer in vijf oogverblindende kleuren, uitgevoerd in topmateriaal en toch vriendelijk geprijsd. Kies uw favoriete kleur of vraag onze badkamer ontwerpers eens wat de laatste design badkamer trends zijn en hoe u met onze badkamer kranen en overige op maat gemaakte B DUTCH badkamer elementen uw eigen persoonlijke en unieke luxe badkamer creëert.

Badkraan RVS, bad thermostaatkraan, wandkranen set. Inbouwset badthermostaatkraan RVS B DUTCH
Chrome wastafel wandkraan, met wanduitloop en mengbedieningsknop. Chrome wastafel mengkraan, wastafel kraan. Inbouw muurkraan chroom voor wastafels. Topkwaliteit chrome kranen uit de design kranen collectie van B DUTCH.
Design RVS badkamer kranen. RVS kranen voor wastafel, douche en bad. RVS mengkranen, RVS thermostaatkranen. Een unieke complete collectie RVS badkamerkranen van B DUTCH.
Zwarte badkranen, vrijstaande badkraan zwart, een badmengkraan met een zwarte baduitloop kraan en zwarte handdouche. Topkwaliteit zwarte kraan uit de design zwarte kranen collectie van B DUTCH.

MODERNE KWALITEITSKRANEN

Al onze kranen zijn in onze gespecialiseerde fabrieken vervaardigd en uitgevoerd in slijtvaste topmaterialen die bestand zijn tegen het intensieve gebruik in een drukbezochte badkamer. Onze badkamerkranen zijn plug-and-play te plaatsen door elke vakman die u helpt met het installeren van uw badkamer.

B DUTCH badkamer kranen zijn voorzien van een keramisch binnenwerk dat zorgt voor de slijtvaste afdichting van de kranen.

Daarnaast zijn onze kranen vriendelijk in gebruik en onderhoud, met een zachte doek en een sopje behouden ze vele jaren hun royale uitstraling.

Badkamer kranen B DUTCH. Een complete design collectie badkamer kranen in RVS en Messing. RVS badkamer kranen, Messing badkamer kranen, mat gouden badkamer kranen, mat zwarte badkamer kranen, koperen badkamer kranen en chrome badkamer kranen. Topkwaliteit kranen met keramisch binnenwerk.
B DUTCH mat zwarte regendouche set met smalljet handdouche

Combineer en creëer

Het is een feestje om kranen voor uw nieuwe badkamer te kiezen, de kranen moeten mooi combineren met de wastafel, de verlichting, het bad en de douche enzovoort. Er valt veel te kiezen. Neem daarom eens een kijkje in onze badkamerconfigurator, u vindt daar onze complete collectie badkamer elementen en accessoires en u kunt direct online de resultaten van uw keuzes zien.

Advies

Als u toch liever advies heeft van een van onze designers dan kunt u natuurlijk altijd een afspraak maken voor een adviesgesprek. U bent natuurlijk ook van harte welkom in onze fabrieksshowroom om de badkamer kranen live te zien. Loop spontaan binnen. Voor een adviesgesprek moet u even een afspraak inplannen.

RVS wastafelkraan, mengkraan, B DUTCH opbouw wastafel mengkraan van RVS. RVS Mengkraan voor wastafel, koud warm water kraan van hoogwaardig geslepen RVS. Topkwaliteit RVS kraan uit de design RVS kranen collectie van B DUTCH.
RVS badkamer kranen. De RVS-kranen collectie van B Dutch kent vele soorten kranen. Allemaal design RVS kranen. Voor de badkamer, keuken en het toilet. Wandkranen, opbouwkranen, vrijstaande kranen, regendouches en meer.
Zwarte badkranen, vrijstaande badkraan zwart, een badmengkraan met een zwarte baduitloop kraan en zwarte handdouche. Topkwaliteit zwarte kraan uit de design zwarte kranen collectie van B DUTCH.
Zwarte kraan van B Dutch, wastafelkraan zwart van B Dutch. Opbouw wastafelkraan, mengkraan.
Zwarte kranen, design collectie zwarte badkamer kranen van B DUTCH. Uitgebreide collectie zwarte kranen zoals zwarte mengkranen, zwarte thermostaatkranen, zwarte wandkranen, zwarte opbouwkranen, wastafelkraan zwart, douchekranen set zwart, regendouche zwart, badkranen zwart. Topkwaliteit zwarte kranen. aan met een zwarte baduitloop kraan en zwarte handdouche. Topkwaliteit zwarte kraan uit de design zwarte kranen collectie van B DUTCH.

Bekijk de verschillende kranen in onze webshop

RVS kranen

Mat zwarte kranen

Chrome kranen