DESIGN WASTAFELS by B DUTCH.

CONTACT
WEBSHOP

PUUR NEDERLANDS DESIGN WASTAFELS VAN TOPKWALITEIT SOLID SURFACE CORIAN

B DUTCH design badkamers en keukens.
B DUTCH wastafel Basin Round 370. Vervaardig van topkwaliteit B-Solid. Dit materiaal lijkt qua uitstraling op Solid Surface Corian.
B Dutch design badkamers en keukens
B Dutch design badkamers en keukens
B DUTCH hoge wastafelkraan matt black (H) 321 mm
B Dutch design badkamers en keukens

B DUTCH COLLECTIE WASTAFELS, WASKOMMEN EN WASZUILEN

Diverse modellen en afmetingen, ook maatwerk. Koop rechtstreeks bij de B DUTCH fabriek voor af-fabriek prijzen! Bestel online of bezoek op afspraak onze fabrieksshowroom in Cuijk.

Design corian wastafels BDutch. BDutch, moderne design badkamer concepten.

Wastafels met een door-en-door mat witte afwerking van Solid Surface Corian? Dé trend die ons interieur de komende jaren zal gaan domineren. Bij B DUTCH kunt u, naast alle soorten en maten mat witte wastafels, ook complete badmeubels, ligbaden, toiletten en keukens in dit materiaal vinden. 

Doordat B DUTCH zelf producent is kunnen we onze eigen collectie B DUTCH wastafels zeer scherp aanbieden en kunt u bij ons ook terecht voor betaalbaar topkwaliteit maatwerk in Corian, maatwerk binnen de B DUTCH design collecties. Onze collectie kent diverse modellen en afmetingen. U kunt bovendien kiezen uit de dikte van het wastafelblad, het aantal en de positie van de wasbak(ken) en of u wel of geen kraangat in de vrijhangende wastafel wilt hebben. Met onze eigen collectie B DUTCH RVS kranen maakt u uw design wastafel compleet. 

B DUTCH werkt met het topkwaliteit Solid Surface merk Corian®.  Want een badkamer moet naast een tijdloos design natuurlijk ook functioneel zijn. Door te werken met het sterke en hygiënische materiaal Solid Surface Corian komt functionaliteit en esthetiek samen.

Badkamer spiegel met LED verlichting van B DUTCH. B DUTCH produceert oa. Corian wastafels, badkamermeubels en keukens.

Naast de vrijhangende wastafels van Corian kent B DUTCH ook een design collectie vrijhangende toiletfonteinen en prachtige badkamermeubelen. In onze badkamermeubelen collectie combineren we de mat witte wastafels met hoogwaardige onderkasten uitgevoerd in Corian of een mooie houtsoort. 

B DUTCH ontwerpt niet alleen wastafels uit Solid Surface maar ook badkamermeubels, douchebakken, toiletfonteinen, ligbaden, keukens, kasten en meer. We ontwerpen en produceren niet alleen sanitaire ruimtes voor de particuliere- en zakelijke markt maar we hebben ook een zeer betaalbare en modieuze reputatie in keukens, inrichting van toiletten met indirecte verlichting, vloeren, frameloze LED spot verlichting en niet te missen; éigen duurzame kwaliteit RVS kranen, waarbij we kunnen stellen dat we qua prijzen één van de meest interessante aanbieders zijn in het midden- en hoogsegment.

B DUTCH wastafel Cuba. B DUTCH is een producent van hoogwaardige keukens en badkamers incl maatwerk direct af-fabriek tegen lage prijzen. Badkamermeubels, ligbaden, wastafels, douchebakken, toiletfonteinen, RVS kranen, LED verlichting, waanzinnige keramische tegels in alle formaten.

B DUTCH maakt het voor een breder publiek mogelijk om te profiteren van de vele voordelen van Solid Surface Corian in uw badkamer of andere leefruimte. Het geeft de mogelijkheid tot naadloos verlijmen, géén ander materiaal heeft deze eigenschap. Daarmee transformeert iedere ruimte in toonaangevend en eigentijds.

Het ontwerpersteam van B DUTCH werkt iedere dag intensief om de laatste trends op gebied van interieur, en dan met name de vaste elementen in een tijdloos interieur, te vertalen naar een toonaangevende B DUTCH collectie. Deze betaalbare, maar vooral tijdloze collectie kunt u héél makkelijk aanschaffen via de WEBSHOP.

B DUTCH wastafel WING

WING VERLENGD

Een Corian wastafel uit onze Timeless Touch serie. Afmeting 1200 x 400 x 141 mm. Prachtig in combinatie met onze RVS wandkraan van 9o graden. Het afvoer rooster is ook vervaardigd van RVS, het sifon zit weggewerkt in de wand met een onzichtbare ophanging waardoor de wastafel strak tegen de muur geplaatst kan worden zodat het optisch een zeer hoogstaand geheel vormt. 

Een voorbeeld uit onze collectie wastafels, te vinden in onze Webshop.

Prijs v.a.  €839,- incl. BTW

WING

Deze Wing serie is ontwikkeld door B DUTCH en wereldwijd een groot succes. Een functioneel design Corian wastafel uit onze Timeless Touch serie. Standaard afmeting 600 x 400 x 141 mm.

De Wing serie uit onze collectie badkamer wastafels is te vinden in onze Webshop.

Prijs v.a.  €839,- incl. BTW

B DUTCH design badkamers en keukens.

SAINT LUCIA

Onze Saint Lucia serie kenmerkt zich door een combinatie van strakke lijnen met een kleine radius in de hoeken van de wasbak voor optimaal hygiënisch gebruik. De serie is verkrijgbaar met één wasbak- of twee wasbak uitsparingen, de zogenaamde Single of Double serie. In de wastafel zit standaard een mooie Corian doorstroom plug. De wastafel kan vrij hangend tegen de wand of  in combinatie met een badkamermeubel van B DUTCH en design kranen van RVS worden aangeboden. 

Een voorbeeld uit onze collectie wastafels, te vinden in onze Webshop.

Prijs v.a.  €865,- incl. BTW

B Dutch design badkamers en keukens

BASE

De naam zegt het al, een Basic wastafel met waanzinnige functionaliteit. Met de gedachte “Less is more” is deze wastafel ontwikkeld door B DUTCH. Doordat het sifon in de muur wordt ingebouwd, is het een wastafel met een fantastische minimalistische uitstraling. Een bijzonder element van deze serie is de wegneembare goot van Corian, waardoor het een hygiënisch geheel blijft tijdens het gebruik.

Een voorbeeld uit onze collectie wastafels, te vinden in onze Webshop.

Prijs v.a.  €599,- incl. BTW

B DUTCH design badkamers en keukens.
B DUTCH badkamermeubels, wastafels, toiletfonteinen, B DUTCH is een producent van hoogwaardige keukens en badkamers incl maatwerk direct af-fabriek.
B DUTCH design badkamers en keukens.

SAINT BARTH

Eén van onze zeer populaire badkamer wastafels, de Saint Barth serie. Met eenvoudig maatwerk kunt u een hoogwaardige badkamer realiseren. De opbouw wastafel heeft uitvoeringen op verschillende lengtes. Ook in verschillende diktes van 12 mm of 100 mm verkrijgbaar. Combinaties om te verwerken als een van onze badkamer meubelen met hout-fineer of Corian mogelijk. Voor deze laatste combinatie kijk hiervoor eens naar het Juve meubel. De wastafel kan vrij hangend tegen de wand of  in combinatie met een badkamermeubel van B DUTCH en design kranen van RVS worden aangeboden. Ook kan de Saint Barth serie uitgevoerd worden met een dubbele wasbak uitsparing.

Saint Barth als voorbeeld uit onze collectie wastafels, te vinden in onze Webshop.

Prijs v.a.  €786,- incl. BTW

B Dutch design badkamers en keukens

SOFT

De naam zegt het al; een serie met extreem mooie organische vormen. De Soft serie uit onze collectie badkamer wastafels is te vinden in onze Webshop.

Prijs v.a.  €749,- incl. BTW

B Dutch design waskommen. Vervaardig van topkwaliteit B-Solid. Dit materiaal lijkt qua uitstraling op Solid Surface Corian.

KOMMEN

Waskommen zijn populaire items in een modern interieur. B DUTCH heeft een serie van veel verschillende modellen, van rond, vierkant, ovaal tot rechthoekig. De waskommen die we aanbieden zijn van het hoogwaardige Solid Surface Mineral Matt, waarmee B DUTCH behoort tot de top van aanbieders qua duurzaamheid en kwaliteit in dit segment. 

De Kommen serie uit onze collectie badkamer wastafels is te vinden in onze Webshop.

Prijs v.a.  €150,- incl. BTW

BARBADOS

De Barbados serie kan met een enkele of dubbele wasbakuitsparing geleverd worden. Deze serie kan gemakkelijk zowel op standaard maten alswel tegen een kleine meerprijs op maatwerk maten worden geleverd. Onze volledige wastafel serie is te vinden in onze Webshop.

Prijs v.a.  €794,- incl. BTW

B DUTCH design badkamers en keukens, maatwerk eenvoudig mogelijk.
B DUTCH vrijstaande wastafel Zuil Rond

BESPAAR TOT WEL 70% OP EEN SOLID SURFACE CORIAN WASTAFEL

Door eigen productie en rechtstreekse levering van B DUTCH aan zowel de zakelijke- als de particuliere markt kan B DUTCH af-fabriek met zeer scherpe prijzen werken. Hierdoor kunnen wij Solid Surface Corian wastafels, maar ook badkamermeubels, ligbaden, toiletfonteinen en douchebakken en de overige collectie, tot wel 70% goedkoper aanbieden t.o.v. andere design merken. Zo profiteert u van hoge kwaliteit, laagste prijs én van de laatste trends!

B DUTCH behoort tot selectieve groep officiële Corian® Quality members.

Kenmerkend voor alle producten van B DUTCH is het gebruik van hoge kwaliteit aan materialen. B DUTCH werkt alleen maar met de beste natuurlijke en duurzame materialen. We werken voor onze wastafels veelal met Corian®. Door te werken met dit oersterke en hygiënische materiaal komt functionaliteit en esthetiek samen. Corian is de top in solid surface en niet te vergelijken met goedkopere solid surface producten. Solid Surface Corian is een solid surface op acryl basis en zal NIET verkleuren. Ook keukens, (vrijstaande) ligbaden, douchebakken en gehele badkamermeubels kunnen we uit dit materiaal creëren. Daarnaast zijn er natuurlijk vele andere materialen waarmee we werken. Al onze collecties staan garant voor design, kwaliteit, duurzaamheid en tijdloosheid.

Wij adviseren graag zowel onze particuliere- als zakelijke klant vanuit onze fabriek en showrooms te Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen staan die u zullen doen verbazen naar de mogelijkheden! Door rechtstreeks af-fabriek te kunnen leveren kunnen we u de meest scherpe prijzen aanbieden. 

Heeft u vragen over één van onze producten, wilt u een offerte of een afspraak maken om onze fabriek en showrooms te bekijken? Vul dan ons contactformulier in.