FAQ items aan het laden...

B DUTCH LUXE BADKAMERS

Badkamer inspiratie bij B DUTCH. Laat onze ontwerpers meedenken met uw badkamer ideeën en badkamer ontwerpen. B DUTCH is een puur Nederlands designer en producent van design badkamer elementen, keukens en andere elementen voor een tijdloos modern interieur. B DUTCH levert rechtstreeks af-fabriek. In de fabrieksshowroom in Cuijk krijgt u een goede impressie van onze design concepten waarbinnen maatwerk mogelijk is.

B DUTCH ontwerpt én produceert luxe badkamers (en luxe keukens) in eigen huis. Absolute topkwaliteit rechtstreeks van de makers. Op deze website ziet u diverse B DUTCH tijdloze luxe badkamers. In onze fabrieksshowroom in Cuijk geven wij u een compleet beeld van de B DUTCH design badkamer concepten. Wilt u geholpen worden met uw badkamer-ontwerp of heeft u al een ontwerp maar wilt u uitgebreid geïnformeerd worden over de mogelijkheden? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom. U ervaart dan direct de B DUTCH passie, het vakmanschap en bovenal de persoonlijke aandacht.

Kenmerkend voor onze design sanitair producten, complete badkamers (en keukens) zijn de strakke en tijdloze heldere lijnen. Puur Dutch design van ons eigen ontwerpersteam, topkwaliteit materialen en vakkundig vervaardigd in onze eigen fabriek in Cuijk. De B DUTCH badkamer producten kenmerken zich door het tijdloze design en de perfecte afwerking tot in detail. U heeft de mogelijkheid om een luxe badkamer samen te stellen vanuit onze bestaande collectie of samen met ons de mogelijkheden van maatwerk binnen de B DUTCH badkamerconcepten te bespreken. Of een combinatie van beide.

Neem contact op

Ontwerpen badkamers

Heeft u een badkamer-ontwerp? Of nog geen badkamer ontwerp maar wilt u daar hulp bij? Onze adviseurs helpen u graag in elke fase om uw luxe badkamer te realiseren. U kunt de B DUTCH design badkamercollectie bekijken op deze site. In onze webshop staan de badkamerelementen van de standaard B DUTCH collectie. Uiteraard kunnen we in onze eigen fabriek in Cuijk binnen onze eigen B DUTCH design badkamerconcepten ook maatwerk producten voor uw badkamer maken die in lijn liggen met onze badkamer design concepten. Wilt u advies bij uw keuze of de collectie in onze fabrieksshowroom in Cuijk bekijken? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of een afspraak.

B DUTCH is een producent van hoogwaardige keukens en badkamers incl maatwerk direct af-fabriek tegen lage prijzen. Badkamermeubels, ligbaden, wastafels, douchebakken, toiletfonteinen, RVS kranen, LED verlichting, waanzinnige keramische tegels in alle formaten.

Bezoek de B DUTCH fabrieksshowroom in Cuijk

De bovenstaande foto is genomen in onze fabrieksshowroom. Graag delen wij onze passie en nodigen u uit voor een bezoek. Het is ook mogelijk om samen met onze adviseurs even een kijkje te nemen in de fabriek. Daar kunt u het B DUTCH vakmanschap bewonderen. U kunt de fabrieksshowroom op doordeweekse dagen bezoeken zonder afspraak, maar dan bestaat de kans dat onze adviseurs bezet zijn. Wilt u goed geïnformeerd worden? Met een adviseur spreken die u helpen bij uw badkamer ontwerp? Maak dan een afspraak via het contactformulier op onze site.

Contact
Badkamer inspiratie bij B DUTCH. Laat onze ontwerpers meedenken met uw badkamer ideeën en badkamer ontwerpen. B DUTCH is een puur Nederlands designer en producent van design badkamer elementen, keukens en andere elementen voor een tijdloos modern interieur. B DUTCH levert rechtstreeks af-fabriek. In de fabrieksshowroom in Cuijk krijgt u een goede impressie van onze design concepten waarbinnen maatwerk mogelijk is.

Solid Surface Corian producent

Kranen van B DUTCH. RVS kranen. Wastafelkraan, inbouwkraan, muurkraan met Solid Surface Corian wastafel ook van B DUTCH. Bekijk de RVS Kranen collectie van B DUTCH online en koop uw RVS kraan in onze webshop. Topkwaliteit design badkamer kranen van hoogwaardig geslepen RVS.

B DUTCH behoort tot een kleine selecte groep van officiële bedrijven die in de Benelux Quality verwerkers zijn van Corian Solid Surface. Hierin kunnen we eindeloos naadloos combineren in wastafels, badkamermeubels, ligbaden en toiletfonteinen. Deze techniek is ook uitstekend geschikt voor keukentoepassingen. Corian is een merknaam voor topkwaliteit Solid Surface. Corian vergeelt niet, in tegenstelling tot goedkopere solid surface producten. Naast Corian werken we ook met andere merken topkwaliteit Solid Surface op Acrylbasis, zoals B-Solid.

Een luxe badkamer is tegenwoordig een must-have in uw interieur. Een minimalistische badkamer of een design badkamer, B DUTCH biedt alle elementen aan voor een complete badkamer. Puur Nederlands design, hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking tot in detail! Ook combineren wij in onze producten diverse materialen, zoals Solid Surface Corian en B-Solid met diverse houtsoorten. In onze Webshop vindt u ons aanbod in wastafels, badkamermeubels, ligbaden, douchebakken, toiletfonteinen, wandclosets, RVS kranen, badkamerspiegels, wand- en vloertegels en verlichting.

TIJDLOZE DESIGN BADKAMER CONCEPTEN

Wastafels – waskommen – toiletfonteinen

De B DUTCH designers hebben een ongekend uitgebreide collectie wastafels, waskommen, wasbakken, waszuilen en toiletfonteinen ontwikkeld. In onze fabriek in Cuijk worden deze vervaardigd van Corian. Topkwaliteit materiaal, tijdloos design. Kijk in onze webshop bij de Wastafelcollectie en collectie Toiletfonteinen voor alle modellen van de B DUTCH badkamer concepten, daarnaast is binnen het programma ook maatwerk mogelijk.

B DUTCH heeft een zeer uitgebreide collectie badkamermeubelen, ook wel wastafelmeubelen of wastafelkasten genoemd. Deze badmeubelen bestaan uit een wastafel en een wastafelonderkast. Bij wastafelmeubelen is de wastafel soms geïntegreerd in de wastafelonderkast en soms hangt de wastafel er zwevend boven.

Badmeubels

Een Solid Surface badkamer, exclusieve badkamers met prachtige badkamermeubelen, wastafelmeubelen. De B DUTCH badkamermeubelen bestaan uit Solid Surface Corian wastafels gecombineerd met een ondermeubel van Solid Surface Corian, topkwaliteit houtfineer, MDF-Spuitwerk of andere materialen. Behalve onze ongekend grote collectie design badmeubels (zie webshop ‘Collectie Badkamermeubelen’), kunt u binnen de concepten van de B DUTCH design programma’s ook voor maatwerk wastafelmeubels bij B DUTCH terecht.

Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen via ons contactformulier. Daarnaast bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze badkamer showroom en fabriek in Cuijk. Maak vooraf wel even een afspraak, dan weet u zeker dat één van onze ontwerpers of adviseurs tijd voor u heeft. Bel ons of vul het contactformulier in.

Neem contact op

Ligbaden

Vrijstaand bad, vrijstaand ligbad van Corian. B DUTCH heeft een eigentijdse collectie design ligbaden. Strak, modern, van Solid Surface Corian en B-Solid. Mat witte ligbaden. Grote collectie ligbaden. Alle ligbaden kunnen op maat worden gemaakt. De B Dutch collectie kent vele afmetingen en modellen baden.

B DUTCH produceert uw complete badkamer ideëen, mooie luxe badkamers met eigen ligbaden in het door-en-door materiaal Corian en B-Solid Solid Surface. Zo produceren wij de onder andere de vrijstaande en luxe ligbaden Bold, Evolution en de Bridge. Zie in onze webshop ‘Collectie Ligbaden’. Maar ook op maat gemaakte ligbaden bijvoorbeeld tussen twee muren, zie ligbad Lounge of Las Vegas. De luxe Lounge heeft een zitgedeelte en een liggedeelte. De Las Vegas kan vrijstaand maar ook strak tussen muren worden geplaatst.

RVS design kranen

B DUTCH heeft een eigen uitgebreide design collectie kranen van hoogwaardig geslepen RVS. De collectie is zo opgezet dat u uw hele badkamer en andere sanitaire ruimtes in huis volledig kunt voorzien met B DUTCH kranen, voor de uniformiteit. Zo leveren wij bijvoorbeeld zware kwaliteit stainless steel RVS regendouche sets met thermostaat of mengbedieningen, RVS vrijstaande badkranen, opbouw wastafelkranen, muuruitloop wandkranen, kleine fontein kraantjes en bidetkranen. De RVS kranen collectie is beschikbaar in verschillende varianten en maten. Voor meer informatie hierover kunt u terecht op onze webshop bij de RVS Kranen collectie.

B DUTCH is een producent van hoogwaardige keukens en badkamers incl maatwerk direct af-fabriek tegen lage prijzen. Badkamermeubels, ligbaden, wastafels, douchebakken, toiletfonteinen, RVS kranen, LED verlichting, waanzinnige keramische tegels in alle formaten.

Badkamerspiegels

Ronde-spiegel-led-verlichting-witte-achtergrond-lijst-ronde-badkamerspiegel-design-badkamer-spiegel-B-DUTCH

Binnen de B DUTCH badkamer concepten bevindt zich ook een uitgebreide collectie badkamerspiegels. Diverse vormen en maten, met of zonder LED verlichting. De badkamerspiegels zijn ook online in onze webshop te bestellen, kijk bij de collectie ‘Badkamerspiegels’.

Verlichting, vloeren, wanden, toiletten…

B DUTCH faciliteert in complete moderne badkamers, luxe keukens, kasten, haarden en andere interieurobjecten. Voor luxe badkamers bieden wij een breed assortiment van verschillende ligbaden, wastafels, badmeubels, spiegels en RVS kranen. Zelfs wandtegels, vloertegels, matte toiletclosets en verlichting leveren we veel. Allemaal topproducten die passen bij uw tijdloze luxe badkamer.

Ook faciliteren we voor grotere projecten in mooie bewerkingen voor muren in verf. In onze fabrieksshowroom in Cuijk inspireren wij u graag. Daar ziet u verschillende B DUTCH producten in luxe interieurs verwerkt. Voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom dient u een afspraak te maken. Onze ontwerpers helpen u graag en u kunt ook even een kijkje in de fabriek nemen.

B DUTCH DESIGN

B DUTCH behoort tot selectieve groep officiële Corian® Quality members.
Kenmerkend voor alle producten van B DUTCH is het gebruik van hoge kwaliteit aan materialen. B DUTCH is ontstaan uit het werken met alleen maar de beste natuurlijke en duurzame materialen. We werken voor onze wastafels veelal met Solid Surface Corian® of Solid Surface B-Solid. Door te werken met dit oersterke en hygiënische materiaal komt functionaliteit en esthetiek samen. Ook keukens, (vrijstaande) ligbaden, douchebakken en gehele badkamermeubels kunnen we uit dit materiaal creëren. Daarnaast zijn er natuurlijk vele andere materialen waarmee we werken, zoals bijzondere houtfineer soorten. Al onze collecties staan garant voor design, kwaliteit, duurzaamheid en tijdloosheid.
Wij adviseren graag zowel onze particuliere- als zakelijke klant vanuit onze fabriek en showrooms te Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen staan die u zullen doen verbazen over de mogelijkheden! Doordat we rechtstreeks af-fabriek leveren kunnen we u de meest scherpe prijzen aanbieden.
Heeft u vragen over één van onze producten, wilt u een offerte of een afspraak maken om onze fabriek en fabrieksshowroom te bekijken? Vul dan ons contactformulier in.