SOLID SURFACE? KIES VOOR TOPKWALITEIT CORIAN EN HI-MACS

Solid Surface is een verzamelnaam voor een duurzaam oppervlaktemateriaal. Een goede Solid Surface, zoals de merken Corian en HiMacs die B Dutch gebruikt, bestaat voor minimaal 75% uit acryl-mineraalstof.

Door een speciale bewerking verbindt zich dit tot een opmerkelijk esthetisch en onderhoudsvriendelijk materiaal. Omdat het materiaal de eigenschap heeft dat het thermisch vervormbaar is kan bijna elke vorm gemaakt worden, zonder dat je naden ziet.

Je kunt in theorie eindeloos verbinden, een eigenschap die geen ander materiaal heeft. Daarom zal dit materiaal verder de wereld veroveren en ons interieur de komende jaren gaan bepalen.

B Dutch in Corian ® Quality Network

Het verwerken van Solid Surface, wil je dit goed doen, vergt unieke ingewikkelde technieken, die maar weinig partijen echt goed onder de knie hebben. B Dutch behoort tot deze selectieve groep. En daarom is B Dutch lid van het Corian ® Quality Network en is het één van de weinige, geregistreerde HI-MACS® verwerkers. Leden binnen deze netwerken staan garant voor kennis en expertise, hebben de meest recente trainingen gevolgd en kunnen complexe ontwerpen verwerken en monteren.

Corian wastafel, B DUTCH Solid Surface wastafel van topkwaliteit Corian. Model Soft.

Weinig onderhoud

Corian is een niet-poreus materiaal en door de naadloze verwerking ontstaat een hygiënisch oppervlak.