SOLID SURFACE? KIES VOOR TOPKWALITEIT CORIAN HI-MACS.

Solid Surface is een verzamelnaam voor een duurzaam oppervlaktemateriaal. Een goede Solid Surface, zoals de Corian die B DUTCH gebruikt, bestaat voor minimaal 75% uit acryl-mineraalstof.

Door een speciale bewerking verbindt zich dit tot een opmerkelijk esthetisch en onderhoudsvriendelijk materiaal. Omdat het materiaal de eigenschap heeft dat het thermisch vervormbaar is kan bijna elke vorm gemaakt worden, zonder dat je naden ziet.

Je kunt in theorie eindeloos verbinden, een eigenschap die geen ander materiaal heeft. Daarom zal dit materiaal verder de wereld veroveren en ons interieur de komende jaren gaan bepalen. 

Bezoek onze fabrieksshowroom

SOLID SURFACE CORIAN

B DUTCH in Corian ® Quality Network

Het verwerken van Solid Surface, wil je dit goed doen, vergt unieke ingewikkelde technieken, die maar weinig partijen echt goed onder de knie hebben. B DUTCH behoort tot deze selectieve groep. En daarom is B DUTCH lid van het Corian ® Quality Network en is het één van de weinige, geregistreerde HI-MACS® verwerkers. Leden binnen deze netwerken staan garant voor kennis en expertise, hebben de meest recente trainingen gevolgd en kunnen complexe ontwerpen verwerken en monteren.

B DUTCH werkt niet met tussenpersonen, extravagante showrooms of externe magazijnen. We werken direct af-fabriek, transparant en eerlijk. Daarom kunnen we design badkamers met high-end producten naar persoonlijke smaak voor een bredere doelgroep betaalbaar maken. Soms scheelt het wel 70% in vergelijking met andere design merken in het midden- en hoogsegment. Klik hier voor een algemene indruk van B DUTCH.

B DUTCH fabriek Cuijk. Producent van hoogwaardige design sanitair producten zoals ligbaden, badkamermeubelen, wastafels, toiletfonteinen, kranen, verlichting, douchevloeren, waskommen, douchebakken, etc. B DUTCH werkt veel met het Solid Surface topmerk Corian. B DUTCH is Corian certified verwerker.
B Dutch design badkamers en keukens
Wastafelmeubelen, wastafelkasten en badkamermeubelen van B DUTCH, wastafels en wastafel onderkasten. B Dutch Showroom Design Badkamers en keukens
Maatwerk baden. Ligbaden, badkuipen, baden op maat gemaakt in alle vormen en afmeringen. Hier zelfs geintegreerd met een badmeubel. Naadloos vervaardigd van Solid Surface Corian.

AF-FABRIEK
BESPAAR GELD, KOOP RECHTSTREEKS BIJ DE BRON

Het ontwerpersteam van B DUTCH werkt af-fabriek met Corian© Solid Surface op basis van acryl. Andere veel lager geprijsde Solid Surfaces op polyester-basis zullen binnen afzienbare tijd verkleuren en passen hierdoor niet in de visie van B DUTCH, wij werken alleen maar met hoogwaardige en kwaliteitsmaterialen. Maak hier een afspraak om langs te komen in onze fabriek en showroom.