EEN WASTAFEL OP MAAT by B DUTCH! 

Bij B DUTCH kunt u eenvoudig een wastafel op maat, geheel naar uw eigen smaak en wensen laten maken. B DUTCH maakt vele verschillende wastafelmeubels op maat in alle mogelijke vormen en afmetingen. Vrijhangende wastafels, geïntegreerde wastafels en wastafels in combinatie met verschillende meubels met één of een dubbele wastafel met kasten eronder en/of ernaast.

Bezoek onze showroom zonder afspraak
Maak een afspraak voor een adviesgesprek

Wastafel op maat van Solid Surface, van topkwaliteit Corian / Hi-Macs

De wastafels van B Dutch zijn gemaakt van hoge kwaliteit Solid Surface. Dat is een verzamelnaam voor verschillende samenstellingen, dus let goed op de kwaliteit. B DUTCH werkt alleen met Solid Surface op Acryl-basis. Dit is een zeer duurzaam en duurder materiaal van hoge kwaliteit, waarbij de producten niet verkleuren en niet te vergelijken met de veel goedkopere wastafels die van een Solid Surface op Polyester-basis zijn vervaardigd, deze zullen bij aanvang een mooie witte kleur hebben maar binnen afzienbare tijd vergelen. De Solid Surface producten van B DUTCH zijn allemaal gemaakt van de meest hoogwaardige kwaliteit, te weten Corian of HI-MACS. Topkwaliteit die mooi blijft, niet vergeelt en waarmee B DUTCH ook speciale vormen op maat kan maken. B DUTCH tot de selectieve groep Corian verwerkers in het Corian® Quality Network en is het één van de weinige, geregistreerde HI-MACS® verwerkers. Leden binnen deze netwerken staan garant voor kennis en expertise, hebben de meest recente trainingen gevolgd en kunnen complexe ontwerpen verwerken en monteren.

Hieronder ziet u een hele kleine greep uit onze wastafel collectie. Voor onze complete collectie en standaard lengtes, zie hier in onze B DUTCH webshop. Ook kunnen we deze modellen met wat maatwerk aanpassen op lengtes speciaal geschikt voor uw interieur om bijvoorbeeld gesloten tussen twee muren te plaatsen of groter en vrij hangend. Neem via dit formulier contact met ons op voor een offerte, het maken van een afspraak om onze fabriek en showrooms te bezichtigen of andere vragen.