BADKAMERMEUBEL SERIE SAN MARINO

Het B DUTCH San Marino badkamermeubel kunt u naar wens samenstellen, qua materiaal en breedte. Op deze pagina tonen we u enkele voorbeelden van ons design team. Dit prachtige design wastafelmeubel is high-end. Design, topkwaliteit materialen en afwerking tot in detail. Afhankelijk van de breedte heeft de San Marino één tot vier lades naast elkaar, Tip-on / Soft-close. De Marino heeft een diepte van 42,5 cm en het ondermeubel heeft een hoogte van 30 cm. De vrijhangende Corian wastafel heeft een dikte van 10 cm.

Hieronder staat een voorbeeld per breedte, maar het San Marino design wastafelmeubel wordt in onze fabriek in Cuijk voor u op maat gemaakt. U kunt het San Marino badkamermeubel zelf in onze badkamermeubel configurator samen stellen, of u neemt contact met ons op om u daarmee te helpen. In onze fabrieksshowroom in Cuijk staat een versie van de San Marino opgesteld.

Hoe u de San Marino zelf kunt samen stellen?
In de San Marino badkamermeubel configurator kiest u:

  • breedte (80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm, 170 cm, 180 cm, 190 cm, 200 cm, 210 cm, 220 cm, 230 cm of 240 cm)
  • het materiaal en de kleur: hoogwaardig natuureffect gelakt eikenfineer of walnoten fineer, of gespoten vochtwerend MDF in de kleur die u wenst
  • de positie van de wasbak (enkele wasbak in het midden, enkele wasbak rechts, enkele wasbak links, twee wasbakken of één grote wasbak)
  • het model van de vrijhangende wastafel met een dikte van 10 cm (B DUTCH heeft verschillende modellen in haar collectie)
  • daarnaast heeft u diverse opties voor bijvoorbeeld een stopcontact in de lade en een luxe inlegmat

Probeer onze San Marino badkamermeubel configurator gewoon eens uit! U kunt uw selectie afdrukken, en we zijn dichtbij om u te helpen.
Dat kan per e-mail, maar we kunnen ook telefonisch samen met u door de configurator heen lopen! En u bent ook welkom in onze fabrieksshowroom in Cuijk.

Voor de montage van het badkamermeubel hebben we een instructie video gemaakt. Op de pagina Instructies vindt u ook de tekeningen, handleidingen e.d. van dit meubel.

VOORBEELDEN VAN MOGELIJKE UITVOERINGEN VAN DE SAN MARINO