Een wastafel van B DUTCH: de absolute top!

Als u zoekt naar eenstandaard of op maat te maken Corian wastafel, Corian badkamermeubel, Corian douchebak of Corian ligbad, dan kent u waarschijnlijk al de unieke eigenschappen van Corian. Corian is de merknaam van een fabrikant van Solid Surface. Solid Surface is een verzamelnaam voor diverse materialen. Corian is een topkwaliteit Solid Surface. Corian is dé merknaam voor het zeer duurzame oppervlakte materiaal dat B DUTCH in haar fabriek in Cuijk gebruikt. Naast de topkwaliteit van het merk Corian, verwerkt B DUTCH ook het topmerk HI-MACS in haar producten. Vooral als de klant bijzondere vormen vraagt. Denk aan bijzonder vormgegeven keukenbladen, badkamerinterieurs waar het bad naadloos doorloopt naar een wastafel, of een bijzondere grote wastafel of balie in een horeca gelegenheid of kantoor.

Een Corian Solid Surface wastafel? Dat kan bij B DUTCH!

Een wastafel met een matte afwerking, die fluweelzacht aanvoelt, geen naden kent en ook nog eens makkelijk in onderhoud? Dat is een Corian Solid Surface wastafel! Naast een prachtig tijdloos design is dit materiaal ook nog eens enorm sterk, duurzaam en kent het vele andere voordelen. Kortom; bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige design wastafel al of niet in combinatie als badkamermeubel? Dan is Corian Solid Surface wat u zoekt!

Wat is Corian/ HI-MACS Solid Surface?

Dit is hét meest hoogstaande duurzame oppervlakte materiaal voor interieurs. Een goede Solid Surface, zoals het merk Corian, bestaat voor minimaal 75% uit Acryl-mineraalstof. Door een speciale bewerking verbindt zich dit tot een opmerkelijk esthetisch en onderhoudsvriendelijk materiaal. Omdat het materiaal de eigenschap heeft dat het thermisch vervormbaar is kan bijna elke vorm gemaakt worden, zonder dat je naden ziet, natuurlijk alleen als je alle technieken hiervoor onder de knie hebt. Dan kun je in theorie eindeloos verbinden, een eigenschap dat geen ander materiaal heeft. Daarom zal dit materiaal verder de wereld veroveren en ons interieur de komende jaren gaan bepalen. 

Zoals gezegd bestaat een goede kwaliteit Solid Surface uit minimaal 75% uit Acryl-mineraalstof. Als deze is gebruikt zullen de producten nooit verkleuren. Vele goedkope aanbieders laten producten maken uit een Solid Surface op Polyester-basis danwel Acryl maar met <75% mineraalstof of andere kunststoffen. Deze producten zullen na een paar maanden gaan verkleuren.

B DUTCH standaard collectie en/of maatwerk?

B DUTCH beschikt over een zeer uitgebreide collectie Corian Solid Surface wastafels, keukens en badkamermeubels. Het ontwerpersteam van B DUTCH werkt dagelijks aan een eigentijds design standaard programma voor badkamers, keukens en andere ruimtes en objecten, welke telkens verder wordt gebracht. Deze wordt in de B DUTCH fabriek in Cuijk door vakmensen geproduceerd. Naast een mooi standaard programma, werken wij ook gemakkelijk met maatwerk. 

B DUTCH Base solid surface wastafel. Corian wastafel op maat gemaakt.
B Dutch design badkamers en keukens
Corian wastafel Saint Barth. Een B DUTCH Solid Surface mat witte wastafel van Corian. Corian vergeelt niet. B DUTCH is een producent van hoogwaardige keukens en badkamers incl maatwerk direct af-fabriek tegen lage prijzen. Badkamermeubels, ligbaden, wastafels, douchebakken, toiletfonteinen, RVS kranen, LED verlichting, waanzinnige keramische tegels in alle formaten. Op maat worden de producten in de eigen fabriek in Cuijk gemaakt. U koopt rechtstreeks bij B DUTCH voor af-fabriek prijzen. B DUTCH design badkamers en keukens.
B DUTCH design badkamers en keukens.
B Dutch design badkamers en keukens

Ziet u uw wastafel of badkamermeubel in onze webshop niet staan?

Kunt u in de uitgebreide Corian badkamermeubel- of wastafel collectie in onze Webshop toch niet de wastafel vinden waar u naar zoekt? Dan maken we uw Corian wastafel graag op maat in onze fabriek in Cuijk. We nodigen u sowieso graag uit voor een bezoek aan onze fabriek en showroom. Daar staat een groot assortiment van B DUTCH opgesteld, en we zijn nog groeiende. U kunt de mogelijkheden zien, de vele materialen en de hoogstaande kwaliteit en niveau waarop we werken. Ook kunt u even een kijkje nemen in de fabriek zelf waar onze vakmensen gepassioneerd aan het werk zijn.

Maak via dit B DUTCH contact formulier gemakkelijk een afspraak, meer informatie of vraag om een vrijblijvende offerte. 

Af-fabriek prijzen, bespaar tot wel 70%!

Omdat B DUTCH het design, technisch ontwerp, showrooms en productie nagenoeg op één locatie in Cuijk heeft georganiseerd, kunnen wij onze producten zeer scherp in prijs aanbieden. Onze hoogwaardige badkamers, keukens en andere interieur elementen worden vervaardigd met veel vakmanschap en oog voor detail, met tijdloze en duurzame materialen. Dit kunt u zelf bij ons in de fabriek komen bekijken.

Het inrichten van een (nieuw) huis of andere locatie/ruimte kan spannend zijn. Een groot voordeel is het directe contact tussen u en B DUTCH, van ontwerp tot en met productie en levering. Door de korte lijnen kunnen we efficiënt samenwerken. Of u nu kiest voor een stijlvol product uit onze steeds wisselende en unieke standaard collectie in onze Webshop of voor een maatwerk ontwerp, B DUTCH biedt hoogwaardige kwaliteit, korte levertijden, direct af fabriek tegen betaalbare vaste lage prijzen!