HI-MACS wastafels, HI-MACS badmeubels, HI-MACS ligbaden en HI-MACS keukens van B DUTCH: de absolute top!

Als u zoekt naar een HI-MACS wastafel, HI-MACS ligbad, HI-MACS douchebakken, HI-MACS badkamermeubel of HI-MACS keuken, dan kent u waarschijnlijk al de unieke eigenschappen van HI-MACS. HI-MACS is de merknaam van de fabrikant LG, een grote aanbieder van deze Solid Surface. Solid Surface is een verzamelnaam voor zeer duurzaam oppervlakte materiaal. Naast de topkwaliteit van het merk HI-MACS, verwerkt B DUTCH ook het topmerk Corian in haar producten.

B DUTCH beschikt over een zeer uitgebreide collectie Corian/ HI-MACS wastafels en badkamermeubels. Het ontwerpersteam van B DUTCH heeft een eigentijds design programma Corian/HI-MACS wastafels ontwikkeld welke in de B DUTCH fabriek in Cuijk door vakmensen worden geproduceerd.

HI-MACS is net als Corian niet te vergelijken met kunststof! Kunststof wastafels hebben naden en verkleuren/vergelen snel. HI-MACS en Corian zijn daarentegen super duurzaam, de grondstof is ook een stuk duurder. Onze producten en dus ook de wastafels VERGELEN niet en worden naadloos van HI-MACS/Corian gemaakt. Dat is niet alleen hygiënisch, maar ook nog zeer gemakkelijk schoon te houden. Bovendien kan HI-MACS/Corian geen vlekken krijgen, zelfs niet als u per ongeluk met chemische stoffen knoeit.

Omdat HI-MACS/Corian door haar thermische eigenschappen elke vorm en afmeting aan kan nemen, wordt HI-MACS/Corian door B DUTCH ook voor maatwerk wastafels en andere maatwerk producten veelvuldig gebruikt. Denk aan keukens, badkamermeubelen, toiletfonteintjes, ligbaden, douchebakken en we hebben ook bijpassende matte toiletclosets.

Ziet u uw Corian wastafel, Corian badmeubel, Corian bad of ander product in onze webshop niet staan?

Kunt u in de uitgebreide Corian/HI-MACS wastafel collectie in onze Webshop toch niet de wastafel vinden waar u naar zoekt? Dan maken we uw wastafel graag op maat in onze fabriek in Cuijk. Indien u tijd heeft dan nodigen we u graag uit voor een bezoek aan onze fabriek en showroom. Daar staan een aantal HI-MACS/Corian wastafels voor u opgesteld. U kunt de mogelijkheden zien, het materiaal en ook even een kijkje nemen in de fabriek zelf waar vakmensen aan HI-MACS/Corian producten werken. Voor een ontwerp op maat halen we dan ook graag ons ontwerpersteam erbij!

Geen tijd om naar Cuijk te komen? Bel of stuur een mail naar info@bdutch.nl voor meer informatie!

CONTACT
WEBSHOP
B Dutch design badkamers en keukens
B DUTCH Base solid surface wastafel. Corian wastafel op maat gemaakt.
B Dutch design waskommen. Vervaardig van topkwaliteit B-Solid. Dit materiaal lijkt qua uitstraling op Solid Surface Corian.
Grote collectie solid surface mat witte Corian wastafels. Dit betreft model Soft Single op 120 cm. De mat witte Corian solid surface wastafels van B DUTCH vergelen niet. Topkwaliteit wastafels.
Corian wastafel Saint Barth. Een B DUTCH Solid Surface mat witte wastafel van Corian. Corian vergeelt niet. B DUTCH is een producent van hoogwaardige keukens en badkamers incl maatwerk direct af-fabriek tegen lage prijzen. Badkamermeubels, ligbaden, wastafels, douchebakken, toiletfonteinen, RVS kranen, LED verlichting, waanzinnige keramische tegels in alle formaten. Op maat worden de producten in de eigen fabriek in Cuijk gemaakt. U koopt rechtstreeks bij B DUTCH voor af-fabriek prijzen. B DUTCH design badkamers en keukens.