KEUKENS 2017-07-24T07:58:05+00:00

KEUKENS OP MAAT.

De keuken, dé centrale plek in huis. Een keuken is maatwerk. Hiervoor ben je bij B Dutch aan het juiste adres. Het team van ontwerpers, onder leiding van eigenaar Luciën van de Ven, vertalen persoonlijke wensen naar een eigentijdse en tijdloze design keuken.

Nadat het ontwerp is gemaakt wordt jouw keuken geproduceerd in onze eigen fabriek in Cuijk. B Dutch vakmensen werken met passie en perfectie, dit is te zien in de hoogwaardige afwerking. Je kunt meekijken in het productie-proces en wij laten je graag de kwaliteit van onze eigen producten en de afwerking zien in de fabrieksshowroom in Cuijk. De hoge kwaliteit garandeert een lange levensduur van je betaalbare design keuken!

CON TACT
WEBSHOP

KEUKENS VAN HOOGWAARDIG CORIAN OF SOLID SURFACE

Het ontwerpersteam, onder leiding van Luciën van de Ven, werkt dagelijks intensief om de laatste trends te vertalen naar de belangrijke ruimtes in een huis, kantoren, winkels, hotels. De keuken speelt in vele gevallen een centrale rol. Naast keukens heeft B Dutch een toonaangevende sanitair collectie, met onder andere mat witte wastafels, badkamermeubelen, toiletfonteinen, douchebakken, mat witte toiletclosets én ligbaden.  Laat u overtuigen in onze fabrieksshowroom waar een aantal fraaie keukens en andere leefruimtes te bezichtigen zijn. U kunt een afspraak maken via dit contactformulier. Neem voorafgaand aan uw bezoek ook zeker eens een kijkje op onze website en webshop en ervaar de mogelijkheden met Solid Surface!

Een mooie keuken van Solid Surface in combinatie met andere materialen

B Dutch werkt uitsluitend met topkwaliteit Solid Surface merken zoals Corian® en HI-MACS©. Een keuken is natuurlijk heel persoonlijk. Van functioneel tot gezellig of een combinatie daarvan. Laat u inspireren voor een betaalbare keuken bij B Dutch.

Keuken-concept B Dutch

Een geheel maatwerk keuken of toch mooie standaard elementen in uw keuken die voelen als een maatwerk. We werken met hoogwaardige materialen maar kunnen toch werken met Af-fabriek prijzen. Hiermee kunnen we vaak een aanbieding doen die verschilt van andere aanbieders in design, luxe keukens. Er is veel mogelijk! Het ontwerpersteam van B Dutch adviseert en inspireert u graag. Voor een afspraak met één van onze ontwerpers kunt u contact met ons opnemen maar laat u ook inspireren door onze website en webshop.

B Dutch werkt met duurzame materialen zoals Solid Surface

Kenmerkend voor de producten van B Dutch is het gebruik van het materiaal Solid Surface in combinatie met vele andere hoogwaardige materialen. Wij zijn ook gespecialiseerd in het vervaardigen van (delen van) keukens die zijn gemaakt van Corian® of HI-MACS®. Door te werken met dit oersterke en hygiënische materiaal komt functionaliteit en esthetiek samen. Combineer deze mat witte keukenbladen en of ombouwen met hoogwaardige onderkasten uitgevoerd in bijvoorbeeld prachtige hout fineren of luxe melamine. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een compleet Solid Surface keuken. Op deze manier profiteert u maximaal van de voordelen van dit bijzondere materiaal!

Breder programma te koop bij B Dutch; ook direct aankopen via de webshop

B Dutch maakt het mogelijk om te kiezen uit een toonaangevende collectie badkamermeubels, direct te koop via de webshop die garant staan voor design, kwaliteit en duurzaamheid. Wij hebben veel moeite gedaan om een toonaangevende betaalbare collectie aan te kunnen bieden via de webshop. Daarnaast is het ook mogelijk om deze designs in een door u opgegeven afmeting te laten maken óf een compleet eigen maatwerk badkamermeubel te laten ontwerpen. Wanneer u kiest voor een badmeubel op maat heeft u alle vrijheid in het kiezen van materialen, kleuren en indelingen. Wij adviseren u graag in onze fabrieksshowroom te Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen die u zullen doen verbazen naar de mogelijkheden! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze fabrieksshowroom wanneer u een badkamermeubel uit de webshop collectie wilt aanschaffen. Ook laten wij u graag zien hoe onze collecties worden vervaardigd in onze fabriek en welk afwerkingsniveau wij hanteren. Neem voorafgaande aan uw bezoek contact met ons op voor het maken van een afspraak.

B DUTCH KEUKENS

Niet alleen ontwerpt B Dutch haar keukens met Solid Surface materialen. De B Dutch collectie omvat een veel breder programma in Solid Surface om dit materiaal prachtig terug te laten komen in andere leefruimtes. Wij produceren  in onze eigen fabriek te Cuijk. Doordat wij ontwerp,  productie en kwaliteitcontrole onder één dak hebben zijn we tot wel 70% goedkoper dan andere design merken. Daarnaast hebben wij altijd actueel inzicht over de levertijden waardoor wij doorgaans binnen 6 weken uw Solid Surface producten kunnen leveren.

Vragen over een B Dutch keuken?

Neem dan contact met B Dutch. Wij zijn maandag tot en met vrijdag telefonische bereikbaar van 08:30 – 17:00 op +31 (0)485 – 44 22 17 of vul het onderstaande formulier in voor vragen of voor het maken van een afspraak. Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:30-17:00 uur.