KEUKENS 2017-10-08T12:18:42+00:00

KEUKENS by B DUTCH.

De keuken, dé centrale plek in huis. Een keuken is maatwerk. Hiervoor ben je bij B DUTCH aan het juiste adres. Het team van ontwerpers, onder leiding van eigenaar Luciën van de Ven, vertalen persoonlijke wensen naar een eigentijdse, tijdloze maar betaalbare design keuken.

Nadat het ontwerp is gemaakt wordt jouw keuken geproduceerd in onze eigen fabriek in Cuijk. De vakmensen van B DUTCH werken met passie en perfectie, dit is te zien in de hoogwaardige afwerking. Je kunt meekijken in het productie-proces en wij laten je graag de kwaliteit van onze eigen producten en de afwerking zien in de fabrieksshowroom in Cuijk. De hoge kwaliteit garandeert een lange levensduur van je betaalbare design keuken!

CONTACT
WEBSHOP

KEUKENS VAN HOOGWAARDIG CORIAN

Het ontwerpersteam, onder leiding van Luciën van de Ven, werkt dagelijks intensief om de laatste interieur trends te vertalen naar de belangrijke leefruimtes in onder andere huizen, kantoren, winkels, musea, hotels of openbare ruimtes. Vraag éénieder en in vele gevallen zal er gezegd worden dat de keuken een centrale rol in het leven speelt. Een belangrijke reden om veel aandacht te besteden aan de inrichting van uw keuken! Naast keukens heeft B DUTCH ook een toonaangevende sanitair collectie  ontworpen in mat wit, in Solid Surface zoals onder andere wastafels, badkamermeubelen, toiletfonteinen, douchebakken, heel bijzonder mat witte toiletclosets én ligbaden.  Laat u overtuigen in onze fabrieksshowroom waar een aantal fraaie keukens en andere leefruimtes te bezichtigen zijn. U kunt een afspraak maken via dit contactformulier. Neem voorafgaand aan uw bezoek ook zeker eens een kijkje op onze website en Webshop en ervaar de mogelijkheden met Solid Surface!

B DUTCH keukens!

Een geheel maatwerk keuken of toch mooie standaard elementen in uw keuken die voelen als een maatwerk. We werken met hoogwaardige materialen maar kunnen toch werken met Af-fabriek prijzen. Hiermee kunnen we vaak een aanbieding doen die verschilt van andere aanbieders in design, luxe keukens. Er is veel mogelijk!

Duurzame materialen & Solid Surface!

B Dutch werkt met topkwaliteit Solid Surface merken zoals Corian® en HI-MACS©. Een keuken is natuurlijk heel persoonlijk. Van functioneel tot gezellig of een combinatie daarvan. Door te werken met het sterke en hygiënische materiaal Solid Surface komt functionaliteit en esthetiek samen. Combineer deze mat witte keukenbladen en of ombouwen met hoogwaardige onderkasten uitgevoerd met bijvoorbeeld hout, Fenix, verschillende hout fineren of luxe melamine. Ook een complete Solid Surface keuken is een optie. Op deze manier profiteert u maximaal van de voordelen van dit bijzondere materiaal!

Afspraak!

Maak een afspraak met één van onze ontwerpers via het contactformulier en laat u ook inspireren door onze website en Webshop. Wij hebben veel moeite gedaan om een toonaangevende betaalbare collectie aan te kunnen bieden. Daarnaast is het ook mogelijk om deze designs in een door u opgegeven afmeting te laten maken. Wanneer u kiest voor meubels op maat heeft u alle vrijheid in het kiezen van materialen, kleuren en indelingen.

Hoe werken wij?

Bent u op zoek naar een partij die betaalbaar is? B DUTCH is een specialist op het gebied van keuken- en badkamerconcepten, zoals onder andere badkamer meubelen, badkamer wastafels en vrijstaande ligbaden maar ook badkamer baden mooi afgewerkt tussen twee muren. U vindt bij B DUTCH al een grote collectie ontwikkelde & geproduceerde interieur items die u zo “van de plank” mee kunt nemen.

Bestellen via Webshop

U kunt deze gemakkelijk via onze B DUTCH Webshop bestellen, wij voldoen aan alle eisen voor een webwinkel. Hiervan ontvangt u een aankoopbevestiging. Binnen één werkdag wordt er contact met u gelegd om eventuele verdere details te bespreken.

Na betaling en productie-tijd wordt het item door een goede vervoerder bij u thuis afgeleverd of u kiest er voor om uw bestelling zelf bij onze fabriek in Cuijk op te halen.

Indien u op onze producten het liefst een kleine maatwerk aanpassing zou willen doen of u kiest helemaal voor maatwerk of u wilt samen met ons een ontwerp maken, neem dan contact met ons op via dit formulier voor een afspraak of voor een offerte. Klik voor een algemene indruk van alle B DUTCH collecties eens op deze link.

Eigen fabriek & fabrieksshowroom; daardoor hele scherpe af-fabriek prijzen!

Hierdoor is B DUTCH in staat om tot wel 70% goedkoper te leveren dan vele andere aanbieders. Er zitten geen schakel tussen klant en fabriek. Een uniek concept. Bij ons krijgt u een voorstel gebaseerd op transparante eerlijke prijzen, hoogstaande kwaliteit en snelle levertijden! Wij adviseren u graag in onze fabrieksshowroom in Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen die u zult doen verbazen over alle mogelijkheden! Wij laten u graag zien hoe wij produceren en welk afwerkingsniveau wij hanteren. U kunt via dit contactformulier een afspraak maken om langs te komen in Cuijk.

Na orderopdracht

Na de definitieve bestelling ontvangt u (technische) tekeningen waarop wij uw akkoord vragen, hierna wordt uw bestelling bij ons in productie genomen. Binnen B DUTCH krijgt u één vast aanspreekpunt. Voordelen hiervan zijn korte lijnen, als klant houdt u ontwerp en productie bij één partij en kunt u altijd het productie-proces zelf blijven volgen.

B DUTCH KEUKENS

B DUTCH ontwerpt niet alleen haar keukens met Solid Surface materialen. De B DUTCH collectie omvat een veel breder programma in Solid Surface om dit materiaal prachtig terug te laten komen in andere leefruimtes. Wij produceren  in onze eigen fabriek te Cuijk. Doordat wij ontwerp,  productie & kwaliteitcontrole onder één dak hebben zijn we tot wel 70% goedkoper dan andere design merken. Daarnaast hebben wij altijd actueel inzicht over de levertijden waardoor wij doorgaans binnen 6 weken uw Solid Surface producten kunnen leveren.