KEUKENS2018-05-08T11:11:36+00:00

KEUKENS by B DUTCH.

De keuken, dé centrale plek in huis. Een keuken is maatwerk. Hiervoor ben je bij B DUTCH aan het juiste adres. Het team van ontwerpers, onder leiding van eigenaar Luciën van de Ven, vertalen persoonlijke wensen naar een eigentijdse, tijdloze maar betaalbare design keuken.

CONTACT
WEBSHOP

DESIGN KEUKENS VAN HOOGWAARDIGE KWALITEIT

Het ontwerpersteam, onder leiding van Luciën van de Ven, werkt dagelijks intensief om de laatste interieur trends te vertalen naar de belangrijke leefruimtes in onder andere huizen, kantoren, winkels, musea, hotels of openbare ruimtes. Vraag éénieder en in vele gevallen zal er gezegd worden dat de keuken een centrale rol in het leven speelt. Een belangrijke reden om veel aandacht te besteden aan de inrichting van uw keuken! Naast keukens heeft B DUTCH ook een toonaangevende sanitair collectie  ontworpen in mat wit, in Solid Surface zoals onder andere wastafels, badkamermeubelen, toiletfonteinen, douchebakken, heel bijzonder mat witte toiletclosets én ligbaden.  Laat u overtuigen in onze fabrieksshowroom waar een aantal fraaie keukens en andere leefruimtes te bezichtigen zijn. U kunt een afspraak maken via dit contactformulier. Neem voorafgaand aan uw bezoek ook zeker eens een kijkje op onze Webshop.

ten en de afwerking zien in de fabrieksshowroom in Cuijk. De hoge kwaliteit garandeert een lange levensduur van je betaalbare design keuken!

Maatwerk by B DUTCH

Een geheel maatwerk keuken of toch liever standaard elementen? B DUTCH denkt graag met u mee!

Doordat B DUTCH af-fabriek werkt kunnen wij de beste kwaliteit leveren voor af-fabrieksprijzen. Hiermee kunnen wij een aanbieding doen die verschilt van andere aanbieders in design, luxe keukens. 

B DUTCH design keukens met B DUTCH design trimless spots. Inbouwspots. Moderne keukens luxe keukens kookeiland solid surface

Solid Surface

B Dutch werkt met het topkwaliteit Solid Surface merk Corian®.  Want een keuken moet naast design natuurlijk ook functioneel zijn.  Door te werken met het sterke en hygiënische materiaal Solid Surface komt functionaliteit en esthetiek samen. Combineer deze mat witte keukenbladen met hoogwaardige onderkasten uitgevoerd in bijvoorbeeld Fenix of kies uit verschillende hout fineren. Heeft u liever de keuken helemaal uitgevoerd in Solid Surface dan is dit natuurlijk ook een optie!