Maatwerk kookeilanden van prachtig mat wit solid surface Corian.

High-end materialen en tot in detail afgewerkt.

Maatwerk kookeilanden van prachtig mat wit solid surface Corian.

High-end materialen en tot in detail afgewerkt.

Maatwerk kookeilanden van prachtig mat wit solid surface Corian.

High-end materialen en tot in detail afgewerkt.

Keuken met kookeiland?
Stel zelf uw luxe design keukeneiland samen.

Op maat voor u gemaakt in onze eigen fabriek

De B Dutch designers hebben een schitterende kookeiland concept van prachtig mat wit solid surface Corian ontwikkeld. Het concept kenmerkt zich door het strakke design, de duurzame kwaliteitsmaterialen en de perfectie in de afwerking. High-end kookeilanden die u rechtstreeks bij B Dutch koopt, dat scheelt in prijs enorm!

Het concept is zo ontwikkeld dat u zelf op maat uw eigen wensen door kunt voeren. U kiest niet alleen de afmeting en de diepte van het kookeiland. U bepaalt zelf ook of het kookeiland in uw keuken tevens is voorzien van een bar of van een tafel. Of kiest u voor een kookeiland met een zitgedeelte? De tafel is van hout en qua structuur en kleur ook door u te bepalen. Ook kiest u zelf of u een spoelbak en/of kookplaat in het keukeneiland wilt hebben en waar deze moet komen te zitten.

Ook bieden we opties met lades en met deuren, en eventueel een ruimte voor uw vaatwasser.

Groot kookeiland van B Dutch met houten tafel. Maatwerk van B Dutch. Oneindig veel opties! Probeer onze configurator uit.
Groot keukeneiland op maat en kastenwand voor apparatuur en opbergruimte.
Kookeiland met zitgedeelte. Ruimte voor twee barkrukken. Maatwerk keukeneilanden van mat wit Corian bij B Dutch.
Stel uw eigen kookeiland samen. Met of zonder bar, tafel, zitgedeelte en meer.

Stel uw eigen kookeiland zelf samen

De maatwerk opties voor onze mat witte solid surface Corian kookeilanden zijn eindeloos. Om onze klanten een idee te geven van wat er allemaal mogelijk is, hebben we een configurator ontwikkeld. Daarin geven we diverse opties weer en ziet u bij elke selectie die u maakt direct hoe uw keukeneiland er dan uit komt te zien.

In de configurator is het kleinste eiland dat u samen kunt stellen 240 cm breed en 100 cm diep. Het grootste is 360 cm breed en 120 cm diep. Heeft u echter een kleine keuken en liever een kleiner kookeiland? Of juist een grote keuken en liever een groot keukeneiland? Ook dat is mogelijk! Neem dan contact met ons op.

Voorbeeld B Dutch solid surface Corian kookeiland met lades. Compleet van Corian gemaakt, ook fronten en greeplijsten. Het Corian wordt naadloos verlijmd.

Lengte 360 cm, diepte 100 cm en hoogte 95 cm. Totaal prijs € 13.900,- (inclusief BTW, exclusief apparatuur en montage).

CORIAN KOOKEILAND ZELF SAMENSTELLEN

corian kookeiland op maat samenstellen

CORIAN KOOKEILAND ZELF SAMENSTELLEN

corian kookeiland op maat samenstellen

CORIAN KOOKEILAND ZELF SAMENSTELLEN

corian kookeiland op maat samenstellen
Luxe keukens van B DUTCH. Strakke keuken kasten achterwand met solid surface Corian kookeiland. Topkwaliteit materialen, afwerking tot in detail. Strakke design keuken met moderne keuken achterwand met keukenapparatuur en kookeiland met Corian werkblad, Solid Surface Corian keukenwerkblad. Modern design keuken by B DUTCH uit Cuijk. Maatwerk keuken, bezoek de B DUTCH fabrieksshowroom in Cuijk voor meer moderne design keukens. Kom keuken inspiratie op doen.
Luxe keuken, strakke keuken, minimalistisch design van B Dutch in Cuijk. Met solid surface Corian kookeiland, keukeneiland, en strakke houten keuken kastenwand.
Corian kookeiland met bar en strakke keuken kastenwand met apparatuur. Luxe keuken, strakke keuken, minimalistisch design van B Dutch in Cuijk. Met solid surface Corian kookeiland, keukeneiland, en strakke houten keuken kastenwand. Boven het keukeneiland hangt de B Dutch lineair smalle hanglamp met led verlichting.
Solid surface mat wit Corian kookeiland van B DUTCH met houten tafelblad B DUTCH. Strak design solid surface Corian keukenblok, kook eiland. Met strakke keuken achterwand met kasten

Solid Surface mat wit Corian kookeiland met houten tafelblad van B Dutch. Strak design solid surface Corian keukenblok, kook eiland met een strakke keuken achterwand met gesloten en apparaten kasten.

Voorbeeld B Dutch Corian keukeneiland, lengte 360 cm, diepte 100 cm en hoogte 95 cm. Met geïntegreerde houten tafel. Totaal prijs € 15.980,- (totaal prijs exclusief houten tafel € 13.900,-). Prijzen zijn inclusief BTW, exclusief apparatuur en montage. Dit kookeiland is volledig van Corian gemaakt, ook de fronten en greeplijsten. Het Corian wordt naadloos verlijmd.

Bezoek onze fabrieksshowroom in Cuijk

Van de bovenstaande kookeilanden hebben we in onze fabrieksshowroom in Cuijk een voorbeeld in compleet Corian en in keramiek met gespoten kasten staan. Passen de op deze pagina getoonde keukens bij uw smaak? Dan nodigen wij van harte uit voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom in Cuijk. Wilt u direct een uitgebreid gesprek met één van onze adviseurs? Maak dan vooraf een afspraak.

TOPKWALITEIT MATERIALEN

Het belangrijkste materiaal waar B DUTCH design kookeilanden mee bouwt is plaatwerk van onder andere keramiek én Solid Surface Corian. Materialen die B DUTCH gebruikt behoren in hun soort tot de top van de markt.

Solid Surface Corian

Solid Surface is een verzamelnaam voor een duurzaam oppervlaktemateriaal. Een goede Solid Surface, zoals de Corian en B-Solid die B DUTCH gebruikt, bestaat voor minimaal 75% uit acryl-mineraalstof. Door een speciale bewerking verbindt zich dit tot een opmerkelijk esthetisch en onderhoudsvriendelijk materiaal. Én de mooie witte kleur zal nooit vergelen. Omdat het materiaal de eigenschap heeft dat het thermisch vervormbaar is kan bijna elke vorm gemaakt worden, zonder dat je naden ziet.

Exclusieve afwerking tot in detail

Niet alleen het materiaal dat B DUTCH gebruikt behoort tot de absolute top in de markt. In de fabriek in Cuijk worden de B DUTCH producten tot in detail vakkundig afgewerkt. Een ongekend hoogstaand vakmanschap dat u nergens anders tegen zult komen. We tonen het u graag in onze fabrieksshowroom in Cuijk.

B DUTCH fabriek Cuijk. Producent van hoogwaardige design sanitair producten zoals ligbaden, badkamermeubelen, wastafels, toiletfonteinen, kranen, verlichting, douchevloeren, waskommen, douchebakken, etc. B DUTCH werkt veel met het Solid Surface topmerk Corian. B DUTCH is Corian certified verwerker.