FABRIEK & SHOWROOM  B DUTCH

Benieuwd hoe onze luxe badkamers en luxe keukens met design badkamermeubels, wastafels, baden, kookeilanden, kastenwanden en veel meer, er in het echt uitzien? Dat kan!

In onze fabriek in Cuijk (Noord-Brabant, op ca. 1 uur 15 min. rij-afstand van Amsterdam) heeft B DUTCH een eigen fabrieksshowroom waar een aantal design keukens, luxe badkamermeubels, wastafels, ligbaden, douche-opstellingen en toiletfonteinen staan opgesteld in combinatie met mooie eigen RVS kranen, spiegels, spiegelkasten, trimless verlichting en unieke houtenvloeren dan wel tegelvloeren.

CONTACT
WEBSHOP

Duurzame kwaliteit en tijdloos interieur!

Het eigen ontwerpersteam van B DUTCH kan u helpen bij de inrichting van uw huis, kantoor, praktijkruimte, hotel of andere ruimte welke u een tijdloze en sfeervolle maar ook moderne uitstraling wil geven. B DUTCH is gespecialiseerd in het leveren/ produceren van alle vaste elementen voor uw ruimte. Dit zijn onder andere luxe keukens, grote kastenwanden, haarden, wand- en vloertegels, verlichting, complete badkamers en badkamer elemenen zoals RVS kranen, wandclosets, toiletfonteinen, wastafels, waskommen en wasbakken, badkamermeubelen, wastafelonderkasten en badmeubels, ligbaden, douches, douchebakken en douchevloereen en badkamerspiegels. In de fabrieksshowroom in Cuijk krijgt u een duidelijk beeld van onze design concepten. Heeft u vragen over één van onze concepten of wilt u een afspraak maken om de fabriek en showroom te bekijken? Neem dan contact met ons op.

B DUTCH fabriek!

Een kijkje nemen in onze fabriek om onze vakmensen aan het werk te zien met de beste kwaliteit materialen en machines? Dat kan! Wij kunnen de laatste keuken-, kasten- en badkamer-trends beschikbaar maken voor een breder publiek door productie in eigen fabriek. Zodoende kunnen wij korte levertijden hanteren en heeft u snel uw (maatwerk) interieur-element in huis! Heeft u vragen over één van onze concepten of wilt u een afspraak maken om de fabriek en fabrieksshowroom te bezoeken? Neem dan contact met ons op.

Bent u op zoek naar een partij die betaalbaar is? B DUTCH is een specialist op het gebied van keuken- en badkamerconcepten, zoals onder andere badkamer meubelen, badkamer wastafels en vrijstaande ligbaden, maar ook badkamer baden mooi afgewerkt tussen twee muren.

Hoe werken wij?

U vindt bij B DUTCH al een grote collectie ontwikkelde & geproduceerde interieur items die u zo “van de plank” mee kunt nemen. U kunt deze gemakkelijk via onze B DUTCH Webshop bestellen, wij voldoen aan alle eisen voor een webwinkel. Hiervan ontvangt u een aankoopbevestiging. Binnen één werkdag wordt er contact met u gelegd om eventuele verdere details te bespreken. Na betaling en productie-tijd wordt het item door onze eigen vrachtwagenchauffeur of een goede vervoerder bij u thuis afgeleverd of u kiest er voor om uw bestelling zelf bij onze fabriek in Cuijk op te halen.

Indien u op onze producten het liefst een kleine maatwerk aanpassing zou willen doen of u kiest helemaal voor maatwerk binnen de mogelijkheden van onze concepten, neem dan contact met ons op via dit formulier voor een afspraak of voor een offerte. Klik voor een algemene indruk van alle B DUTCH collecties eens op deze link.

Corian kookeiland, wit keukeneiland met geïntegreerde massief houten eettafel of bar. Tijdloze keuken op maat, B DUTCH design keuken. Kom keuken inspiratie opdoen in onze fabrieksshowroom in Cuijk.

Eigen fabriek & fabrieksshowroom; daardoor hele scherpe af-fabriek prijzen!

B DUTCH is in staat om tot wel 70% goedkoper te leveren dan vele andere aanbieders die werken met dezelfde topkwaliteit materialen en afwerking. Er zit namelijk geen schakel tussen klant en fabriek. Een uniek concept. Bij ons krijgt u een voorstel gebaseerd op transparante eerlijke prijzen, hoogstaande kwaliteit en snelle levertijden! Wij adviseren u graag in onze fabriek en fabrieksshowroom in Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen die u zult doen verbazen over alle mogelijkheden! Wij laten u graag zien hoe wij produceren en welk afwerkingsniveau wij hanteren. U kunt via dit contactformulier een afspraak maken om langs te komen in Cuijk.

Na de definitieve bestelling ontvangt u (technische) tekeningen waarop wij uw akkoord vragen, hierna wordt uw bestelling bij ons in productie genomen. Binnen B DUTCH krijgt u één vast aanspreekpunt. Voordelen hiervan zijn korte lijnen, als klant houdt u ontwerp en productie bij één partij en kunt u altijd het productie-proces zelf blijven volgen.

B DUTCH DESIGN

Proef de unieke sfeer van B DUTCH Design.
Maak een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom in Cuijk.