Een badkamermeubel van B DUTCH: de absolute top!

Als u zoekt naar een Corian wastafel of badkamermeubel dan kent u waarschijnlijk al de unieke eigenschappen van Corian. Corian is de merknaam van een fabrikant van Solid Surface, de verzamelnaam voor dit zeer duurzame oppervlakte materiaal. Naast de topkwaliteit van het merk Corian, verwerkt B DUTCH ook het topmerk HI-MACS in haar producten.

Een Corian Solid Surface badkamermeubel? Dat kan bij B DUTCH!

Een badkamermeubel met een matte afwerking, die fluweelzacht aanvoelt, geen naden kent en ook nog eens makkelijk in onderhoud? Dat is een Corian Solid Surface badkamermeubel! Naast een prachtig tijdloos design is dit materiaal ook nog eens enorm sterk, duurzaam en kent het vele andere voordelen. Kortom; bent u op zoek naar een kwalitatief hoogwaardige design badkamermeubel? Dan is Corian Solid Surface wat u zoekt!

Dit is een verzamelnaam voor een duurzaam oppervlakte materiaal. Een goede Solid Surface bestaat voor minimaal 75% uit Acryl-mineraalstof. Door een speciale bewerking verbindt zich dit tot een opmerkelijk esthetisch en onderhoudsvriendelijk materiaal. Omdat het materiaal de eigenschap heeft dat het thermisch vervormbaar is kan bijna elke vorm gemaakt worden, zonder dat je naden ziet, natuurlijk alleen als je alle technieken hiervoor onder de knie hebt. Dankun je in theorie eindeloos verbinden, een eigenschap dat geen ander materiaal heeft. Daarom zal dit materiaal verder de wereld veroveren en ons interieur de komende jaren gaan bepalen.

Zoals gezegd bestaat een goede kwaliteit Solid Surface uit minimaal 75% uit Acryl-mineraalstof. Als deze is gebruikt zullen de producten nooit verkleuren. Vele goedkope aanbieders laten producten maken uit een Solid Surface op Polyester-basis danwel Acryl maar met <75% mineraalstof of andere kunststoffen. Deze producten zullen na een paar maanden gaan verkleuren.

B DUTCH standaard collectie en/of maatwerk?

B DUTCH beschikt over een zeer uitgebreide collectie Corian Solid Surface badkamermeubels. Het ontwerpersteam van B DUTCH werkt dagelijks aan een eigentijds design standaard programma voor badkamers, keukens en andere ruimtes en objecten, welke telkens up-to-date wordt gebracht. Deze wordt in de B DUTCH fabriek in Cuijk door vakmensen geproduceerd. Naast een mooi standaard programma, werken wij ook gemakkelijk met maatwerk.

Ziet u uw badkamermeubel in onze webshop niet staan?

Kunt u in de uitgebreideCorian badkamermeubel- of wastafel collectie in onze Webshop toch niet de wastafel vinden waar u naar zoekt? Dan maken we uw Corian wastafel graag op maat in onze fabriek in Cuijk. We nodigen u sowieso graag uit voor een bezoek aan onze fabriek en showroom. Daar staat een groot assortiment van B DUTCH opgesteld, en we zijn nog groeiende. U kunt de mogelijkheden zien, de vele materialen en de hoogstaande kwaliteit en niveau waarop we werken. Ook kunt u even een kijkje nemen in de fabriek zelf waar onze vakmensen gepassioneerd aan het werk zijn.

Maak via dit B DUTCH contact formulier gemakkelijk een afspraak, meer informatie of vraag om een vrijblijvende offerte.

 

B Dutch design badkamers en keukens
Badkamermeubelen, wastafelmeubelen, wastafel kasten. B Dutch design badkamers en keukens
B Dutch design badkamers en keukens
Badkamermeubel Palermo op maat gemaakt met dubbele of enkele wastafel, wasbak. De wastafel is van topkwaliteit Solid Surface Corian dat niet vergeelt. Het houtfineer is van een zeer duurzame en hoogwaardige kwaliteit en leverbaar in diverse houtsoorten. B DUTCH is een producent van hoogwaardige keukens en badkamers incl maatwerk direct af-fabriek tegen lage prijzen. Badkamermeubels, ligbaden, wastafels, douchebakken, toiletfonteinen, RVS kranen, LED verlichting, waanzinnige keramische tegels in alle formaten. Bezoek de B DUTCH fabriek showroom met design badkamers en keukens
B DUTCH toiletfontein van solid surface Corian. Diverse afmetingen.