UNIEKE KASTEN by B DUTCH.

CONTACT
WEBSHOP
AFSPRAAK MAKEN BEZOEK FABRIEKSSHOWROOM. Klik hier.

KASTEN OP MAAT

Om in een interieur te kunnen onderscheiden, zijn maatwerk kasten voor de verschillende ruimtes onontbeerlijk. Wij produceren graag betaalbare maatwerk kasten voor u. Wilt u zelf monteren? Dat kan bij B DUTCH. Wilt u een afspraak maken om de mogelijkheden te bespreken en fabrieksshowroom te bekijken? Klik hier, voor het contactformulier.

B DUTCH design badkamers en keukens, maatwerk eenvoudig mogelijk.
B DUTCH design badkamers en keukens, maatwerk eenvoudig mogelijk.
B DUTCH design badkamers en keukens, maatwerk eenvoudig mogelijk.

 

Hoe werken wij?

Bent u op zoek naar een partij die betaalbaar is? B DUTCH is een specialist op het gebied van keuken- en badkamerconcepten, zoals onder andere badkamer meubelen, badkamer wastafels en vrijstaande ligbaden maar ook badkamer baden mooi afgewerkt tussen twee muren. U vindt bij B DUTCH al een grote collectie ontwikkelde & geproduceerde interieur items die u zo ‘van de plank’ mee kunt nemen. U kunt deze gemakkelijk via onze B DUTCH Webshop bestellen, wij voldoen aan alle eisen voor een webwinkel. Hiervan ontvangt u een aankoopbevestiging. Binnen één werkdag wordt er contact met u gelegd om eventuele verdere details te bespreken. Na betaling en productie-tijd wordt het item door een goede vervoerder bij u thuis afgeleverd of u kiest er voor om uw bestelling zelf bij onze fabriek in Cuijk op te halen.

Eigen fabriek en fabrieksshowroom; daardoor hele scherpe prijzen

Hierdoor is B DUTCH in staat om tot wel 70% goedkoper te leveren dan vele andere aanbieders. Er zitten geen schakel tussen klant en fabriek. Een uniek concept. Bij ons krijgt u een voorstel gebaseerd op transparante eerlijke prijzen, hoogstaande kwaliteit en snelle levertijden. Wij adviseren u graag in onze fabrieksshowroom in Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen die u zult doen verbazen over alle mogelijkheden. Wij laten u graag zien hoe wij produceren en welk afwerkingsniveau wij hanteren. U kunt via dit contactformulier een afspraak maken om langs te komen in Cuijk.

B DUTCH heeft een waanzinnige reputatie op gebied van kasten en kastsystemen. Kijk naar het hoge niveau van afwerking.
Vaak is de wens om een kast op maat te hebben die goed past bij de uitstraling van het huis en inrichting. Dit kan bij B DUTCH.
Daarnaast bieden wij nog een ander, uniek concept. U stelt uw eigen maatwerk kast samen met B DUTCH. U geeft de exacte maten en wij geven u een keuze uit hoogwaardige materialen en zorgen dat uw kast op maat thuis wordt bezorgd. U kunt deze kast thuis zelf (laten) monteren.

Na orderopdracht

Na de definitieve bestelling ontvangt u (technische) tekeningen waarop wij uw akkoord vragen, hierna wordt uw bestelling bij ons in productie genomen. Binnen B DUTCH krijgt u één vast aanspreekpunt. Voordelen hiervan zijn korte lijnen, als klant houdt u ontwerp en productie bij één partij en kunt u altijd het productie-proces zelf blijven volgen.

UNIEK CONCEPT

Vragen over kasten. Zowel standaard maten als maatwerk. Wij zijn maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:30 – 17:00u op +31 (0)485 – 44 22 17. U kunt ook het onderstaande contactformulier invullen voor informatie of voor het maken van een afspraak. Doorgaans heeft u binnen één of twee werkdagen een reactie.