VERLICHTING2018-12-03T11:21:58+00:00

TRIMLESS INBOUWSPOTS by B DUTCH.

Trimless spots, trimless inbouwspots LED, mogen anno 2018 als basis fundament in een tijdloos maatwerk interieur niet meer ontbreken. Prachtig als badkamerverlichting, maar ook voor keukens en andere ruimtes in huis of op kantoor. Trimless betekent dat er geen randen aanzitten die op het plafond zichtbaar zijn. Het zijn inbouwspots die samen met een dimbare driver mooi en simpel weggewerkt worden in een strak gestuct plafond. Daarop sluit u gemakkelijk een dimmer aan. Breng uw woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer in unieke sferen.

CONTACT
WEBSHOP

EIGEN COLLECTIE TRIMLESS SPOTS

B DUTCH heeft een eigen betaalbare design collectie Trimless LED spot verlichting op de markt gebracht. Goede basis verlichting en de juiste kleur verlichting is “key” voor uw interieur! Trimless inbouwspots als basis mogen daarom niet ontbreken. Dit bepaalt uiteindelijk de sfeer in uw (maatwerk) keuken, badkamer of ander interieur.

De B DUTCH trimless spots worden vooral veel gekocht als badkamerverlichting en keukenverlichting. Maar ook in andere ruimtes zoals slaapkamers, inloopkasten, hallen, werkkamers en zelfs op kantoor, zorgen ze voor een moderne strakke doch sfeervolle uitstraling.

Om het eenvoudig voor u te maken, biedt B DUTCH een complete set Trimless inbouwspot. Deze bestaat uit de spot in mat zwart of mat wit, het inbouwframe, een 7 of 10 Watt CREE LED lichtbron in 2700K (mooie lichtkleur: Color Warm White) en een dimbare driver (0/1-10 V). De Color Warm White is dé mooie kleur die iedereen wil. De CREE LED lichtbron heeft een 38 graden hoek en de LED lamp heeft een gemiddelde levensduur van 50.000 uren (ca. 25 jaar).

Onze Trimless inbouw verlichting is beschikbaar in verschillende maten. Vierkant met één LED lamp, klein of groot. Langwerpig met twee LED lampen, klein of groot. Beschikbaar in de kleuren mat zwart of mat wit. Ook hebben we opties in het rond.

Gaat u de trimless inbouwspots LED als badkamer spot gebruiken? Dat kan uitstekend, maar ze zijn NIET geschikt voor het natte gedeelte in de douche.

Deze collectie voor uw woonkamer, badkamer, keuken, slaapkamer of andere woonruimte is te bezichtigen in onze fabrieksshowroom in Cuijk. Kijk in onze Webshop voor de opties en mogelijkheden of stuur ons een mail. Onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mooiste badkamer verlichting en andere ruimtes waar onze led spotjes perfect passen. Wij kunnen via onze Webshop uit voorraad leveren. Binnen enkele dagen heeft u uw complete set met trimless inbouwspots thuis! 

B DUTCH design keukens met B DUTCH design trimless spots. Inbouwspots. Moderne keukens luxe keukens kookeiland solid surface
Bestel uw trimless spots direct in onze webshop.
Trimless spots LED, inbouwspots van B Dutch, badkamerverlichting, badkamer spotjes led, badkamer lamp, led verlichting badkamer. Een moderne collectie trimless inbouwspots die worden weggewerkt in het plafond. Vierkante modulaire multiple spots led. B Dutch design voor badkamers en keukens.
Trimless spots LED, inbouwspots van B Dutch, badkamerverlichting, badkamer spotjes led, badkamer lamp, led verlichting badkamer. Een moderne collectie trimless inbouwspots die worden weggewerkt in het plafond. Vierkante modulaire multiple spots led. B Dutch design voor badkamers en keukens.
Trimless spots LED, inbouwspots van B Dutch, badkamerverlichting, badkamer spotjes led, badkamer lamp, led verlichting badkamer. Een moderne collectie trimless inbouwspots die worden weggewerkt in het plafond. Vierkante modulaire multiple spots led. B Dutch design voor badkamers en keukens.

Hoe werken wij?

Bent u op zoek naar een partij die betaalbaar is? B DUTCH is een specialist op het gebied van keuken- en badkamerconcepten, zoals onder andere badkamer meubelen, badkamer wastafels en vrijstaande ligbaden maar ook badkamer baden mooi afgewerkt tussen twee muren. U vindt bij B DUTCH al een grote collectie ontwikkelde & geproduceerde interieur items die u zo “van de plank” mee kunt nemen.

Moderne badkamer B DUTCH met B DUTCH trimless spots. Inbouwspots die volledig zijn weggewerkt in het plafond. Met dimmer.

Bestellen via Webshop

U kunt de trimless spots gemakkelijk via de B DUTCH Webshop bestellen, wij voldoen aan alle eisen voor een webwinkel. Hiervan ontvangt u een aankoopbevestiging. Binnen één werkdag wordt er contact met u gelegd om eventuele verdere details te bespreken. Na betaling en productie-tijd wordt het item door een goede vervoerder bij u thuis afgeleverd of u kiest er voor om uw bestelling zelf bij onze fabriek in Cuijk op te halen.

Indien u op onze producten het liefst een kleine maatwerk aanpassing zou willen doen of u kiest helemaal voor maatwerk of u wilt samen met ons een ontwerp maken, neem dan contact met ons op via dit formulier voor een afspraak of voor een offerte. Klik voor een algemene indruk van alle B DUTCH collecties eens op deze link.

Eigen fabriek & fabrieksshowroom; daardoor hele scherpe af-fabriek prijzen!

Hierdoor is B DUTCH in staat om tot wel 70% goedkoper te leveren dan vele andere aanbieders. Er zitten geen schakel tussen klant en fabriek. Een uniek concept. Bij ons krijgt u een voorstel gebaseerd op transparante eerlijke prijzen, hoogstaande kwaliteit en snelle levertijden! Wij adviseren u graag in onze fabrieksshowroom in Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen die u zult doen verbazen over alle mogelijkheden! Wij laten u graag zien hoe wij produceren en welk afwerkingsniveau wij hanteren. U kunt via dit contactformulier een afspraak maken om langs te komen in Cuijk.

Na de definitieve bestelling ontvangt u (technische) tekeningen waarop wij uw akkoord vragen, hierna wordt uw bestelling bij ons in productie genomen. Binnen B DUTCH krijgt u één vast aanspreekpunt. Voordelen hiervan zijn korte lijnen, als klant houdt u ontwerp en productie bij één partij en kunt u altijd het productie-proces zelf blijven volgen.

B DUTCH VOOR ELK INTERIEUR

Proef de unieke sfeer van onze B DUTCH  collectie trimless inbouw LED spot verlichting. Kijk in onze webshop of neem contact met ons op voor de mogelijkheden of maak een afspraak om de collectie in onze fabrieksshowroom te bezichtigen. Door het ontwikkelen van een eigen collectie kunnen we betaalbare prijzen hanteren. Zeer interessant!