Keramische wastafels

Een grensverleggende collectie van prachtige keramische wastafels. Ontwikkeld door de B Dutch designers en volledig in eigen fabriek geproduceerd. Ervaar de kracht van keramiek in een badkamer en laat u inspireren in onze fabrieksshowroom.

unieke wastafels in modern keramiek

B DUTCH dubbele keramische design wastafel. Keramiek in de badkamer? Voor wastafels, badkamermeubelen en wanden? Bezoek de B DUTCH badkamer showroom in Cuijk en doe badkamer inspiratie op. De B DUTCH badkameradviseurs helpen u graag bij uw badkamer ontwerp.

Onnavolgbare productiemogelijkheden

B Dutch verlegt de grenzen van de mogelijkheden met betrekking tot het produceren van keramische producten. Met bijzondere machines kunnen we unieke producten van keramiek maken. Denk aan badkamermeubelen, wandelementen en wastafels.

Onze fabriek is ingericht om grote platen keramiek te kunnen verwerken. Zo zijn de keramische wastafelcollecties op vele verschillende lengtes te produceren. Door het vakmanschap van onze medewerkers en onze specialistische manier van produceren, weten wij de keramische wastafels nagenoeg naadloos te verlijmen.

Oneindige keuzemogelijkheden

De markt van keramiek biedt onze designers een onuitputtelijk bron van mogelijkheden. Zo zijn er keramische platen te verkrijgen in niet van echt te onderscheiden replica’s van marmer, hout en zelfs staal.

Hierdoor kunnen we onder andere onze keramische wastafelcollecties op maat voor u samenstellen. U kiest de uitstraling die u wenst.

Tundra-Select
Nero-Marquinia
Sahara-Noir
Pietra-Grey
Milan-Stone
Metal-Corten
Metal-Dark
Laurent
Concrete-Light
Calacatta-Oro
Chianca di Ostuni
Concrete Black

Modulaire opstelling met wasbakken van ‘Milan-Stone’ keramiek

Moderne badkamer met keramische wastafel ‘Belluno’ uitgevoerd in ‘Pietra-Grey’ keramiek.

Keramische wastafel zuil met marmeren uitstraling

Keramisch design wastafel zuil van B DUTCH. Marmer look. Badkamer inspiratie op doen? Kom naar sanitair showroom van B DUTCH in Cuijk.
Grote wastafel van keramiek uit de B DUTCH keramische badkamercollectie. Kom kijken in de B DUTCH showroom voor keramieke badkamermeubelen, wastafels en wanden.

Strakke design keramische wastafel ‘Gavi’ uitgevoerd in keramiek ‘Laurent’

klanten in badkamershowroom

Kom inspiratie opdoen

Breng een bezoek aan onze fabrieksshowroom en kom zelf de kracht van keramiek ervaren. Daar ziet u de keramische wastafels, wandelementen en badkamermeubelen, naast onze andere badkamercollecties.

Loop gerust binnen om inspiratie op te doen. Wilt u een uitgebreid adviesgesprek met één van onze badkamerontwerpers? Maak dan vooraf even een afspraak.

De voordelen van B Dutch

B DUTCH fabriek Cuijk. Producent van hoogwaardige design sanitair producten zoals ligbaden, badkamermeubelen, wastafels, toiletfonteinen, kranen, verlichting, douchevloeren, waskommen, douchebakken, etc. B DUTCH werkt veel met het Solid Surface topmerk Corian. B DUTCH is Corian certified verwerker.

Uit eigen fabriek

Er zijn geen andere partijen. U koopt direct bij de maker. Daar profiteert u van.

Badkamermeubel op maat of in een gangbare afmeting kopen? Bij B DUTCH worden luxe design badmeubelen gemaakt. Maatwerk of op standaardafmetingen. Bekijk de webshop, daar staan de gangbare afmetingen in. Dit Ferrara badmeubel heeft een Corian wastafel en de onderbouwkast is te leveren in diverse houtfineer soorten. Ook ten aanzien van de indeling van het badmeubel kunnen we maatwerk leveren. B DUTCH design is puur Nederlands design. Gefabriceerd in onze eigen fabriek in Cuijk. Topkwaliteit materiaal, perfecte afwerking tot in detail voor af-fabriek prijzen.

Hoogwaardige materialen

Wij werken alleen met eersteklas materialen. Zo kunt u oneindig genieten van uw badkamer.

B DUTCH design team, afspraak fabrieksshowroom B DUTCH Cuijk

Creatieve concepten

Moderne minimalistische ontwerpen met strakke lijnen. Wij maken het mooi voor u.

Badkamer configurator. Zelf uw unieke badkamer samenstellen? Kies uit duizenden opties.

Uitgebreide collectie

Stel uw badkamer volledig naar eigen wens samen door onze totaalconcepten.

Design badmeubel met keramische ombouw van B DUTCH. Bezoek de B DUTCH badkamer showroom in Cuijk en bekijk de keramieken badkamercollecties. Onze badkameradviseurs helpen u graag met uw badkamerontwerp.
Design badmeubel met keramische ombouw van B DUTCH. Bezoek de badkamer showroom van B DUTCH in Cuijk.

Badkamermeubel ‘Misurina’ met keramische ombouw.

Alles om van uw badkamer een oase van luxe te maken

Met de introductie van keramiek naast de reeds bestaande Solid Surface Corian badkamerconcepten is onze badkamercollectie uitgebreider dan ooit.

Van wastafel tot tegels en van douchevloeren tot verlichting. Stel naar hartenlust de badkamer van uw dromen samen.