HI-MACS wastafel

HI-MACS wastafels van B Dutch

De ontwerpers van B Dutch hebben een uitgebreide design collectie HI-MACS wastafels ontwikkeld. Deze collecties is te vinden in onze webshop. HI-MACS wastafels, HI-MACS toiletfonteintjes, badkamermeubelen met HI-MACS wastafels, noem maar op.

HI-MACS, wat is dat?

HI-MACS is de merknaam van een topkwaliteit Solid Surface. Solid Surface is de verzamelnaam voor een materiaal dat voor 75% uit acryl-mineraalstof bestaat en gebruikt wordt om zeer duurzame oppervlaktes te maken. Zo kan HI-MACS voor heel veel meer worden gebruikt dan alleen het vervaardigen van HI-MACS wastafels. B Dutch maakt zelfs prachtige design maatwerk keukens van HI-MACS.

B Dutch behoort tot een selecte en kleine groep fabrikanten die van HI-MACS producten maakt. Speciaal door HI-MACS geselecteerd op kennis en vakmanschap.

Het voordeel van HI-MACS is dat het vormbaar is in elke vorm en daardoor de mogelijkheid biedt om een HI-MACS wastafel te maken zonder een enkele naad. Omdat HI-MACS wastafels ook geen poriën bevatten is het materiaal zeer hygiënisch. Er kan ook niets intrekken in het materiaal, zelfs geen chemische stoffen. Dat maakt het materiaal heel erg duurzaam en zeer eenvoudig schoon te maken. En in vergelijking met de veel goedkopere kunststof wastafels blijft een HI-MACS wastafel ook echt wit. Kunststof wastafels vergelen snel.

Naast de HI-MACS wastafelcollectie in de webshop van B Dutch, maakt B Dutch in haar fabriek in Cuijk ook HI-MACS wastafels op maat. Elke vorm, elke afmeting is mogelijk! In onze fotogalerie Badkamers kunt u inspiratie opdoen.

U wilt een HI-MACS wastafel?

Uiteraard kunt u deze direct bestellen in onze webshop. Twijfelt u nog of bent u onbekend met het materiaal? Maak dan eens een afspraak voor een bezoek aan onze kleine fabrieksshowroom in Cuijk. Daar hebben we een aantal HI-MACS wastafels staan en kunt u in de fabriek onze vakmensen aan de slag zien met HI-MACS. Voor een HI-MACS wastafel op maat kunt u tevens overleggen met ons ontwerpersteam.

Geen tijd om naar Cuijk te komen? Bel of stuur een mail naar info@bdutch.nl voor meer informatie!