HI-MACS wastafel 2017-07-21T13:24:30+00:00

HI-MACS wastafels van B Dutch

De ontwerpers van B Dutch hebben een uitgebreide design collectie HI-MACS wastafels ontwikkeld. Deze collecties is te vinden in onze webshop. HI-MACS wastafels, HI-MACS toiletfonteintjes, badkamermeubelen met HI-MACS wastafels, noem maar op.

HI-MACS, wat is dat?

HI-MACS is de merknaam van een topkwaliteit Solid Surface. Solid Surface is de verzamelnaam voor een materiaal dat voor 75% uit acryl-mineraalstof bestaat en gebruikt wordt om zeer duurzame oppervlaktes te maken. Zo kan HI-MACS voor heel veel meer worden gebruikt dan alleen het vervaardigen van HI-MACS wastafels. B Dutch maakt zelfs prachtige design maatwerk keukens van HI-MACS.

B Dutch behoort tot een selecte en kleine groep fabrikanten die van HI-MACS producten maakt. Speciaal door HI-MACS geselecteerd op kennis en vakmanschap.

Het voordeel van HI-MACS is dat het vormbaar is in elke vorm en daardoor de mogelijkheid biedt om een HI-MACS wastafel te maken zonder een enkele naad. Omdat HI-MACS wastafels ook geen poriën bevatten is het materiaal zeer hygiënisch. Er kan ook niets intrekken in het materiaal, zelfs geen chemische stoffen. Dat maakt het materiaal heel erg duurzaam en zeer eenvoudig schoon te maken. En in vergelijking met de veel goedkopere kunststof wastafels blijft een HI-MACS wastafel ook echt wit. Kunststof wastafels vergelen snel.

Naast de HI-MACS wastafelcollectie in de webshop van B Dutch, maakt B Dutch in haar fabriek in Cuijk ook HI-MACS wastafels op maat. Elke vorm, elke afmeting is mogelijk! In onze fotogalerie Badkamers kunt u inspiratie opdoen.

U wilt een HI-MACS wastafel?

Uiteraard kunt u deze direct bestellen in onze webshop. Twijfelt u nog of bent u onbekend met het materiaal? Maak dan eens een afspraak voor een bezoek aan onze kleine fabrieksshowroom in Cuijk. Daar hebben we een aantal HI-MACS wastafels staan en kunt u in de fabriek onze vakmensen aan de slag zien met HI-MACS. Voor een HI-MACS wastafel op maat kunt u tevens overleggen met ons ontwerpersteam.

Geen tijd om naar Cuijk te komen? Bel of stuur een mail naar info@bdutch.nl voor meer informatie!

CON TACT
WEBSHOP

DUURZAME KWALITEIT

Het eigen ontwerpersteam van B Dutch kan u helpen bij de inrichting van uw badkamer. In de fabrieksshowroom in Cuijk krijgt u een duidelijk beeld van onze badkamerconcepten. Neem ook een kijkje in de fabriek en zie dat onze vakmensen uitsluitend werken met de beste kwaliteit materialen. Omdat we alles in eigen huis hebben kunnen we u , in relatie tot de duurzame kwaliteit en hoogstaande afwerking, lage prijzen bieden.

Heeft u vragen over een badkamermeubel of wilt u een afspraak maken om de fabrieksshowroom te bekijken? Neem dan contact met ons op.

B DUTCH DESIGN

Proef de unieke sfeer van de B Dutch design badkamerconcepten. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom in Cuijk. 

Toonaangevende badkamermeubelen vindt u bij B Dutch

Bent u op zoek naar een badkamermeubel en wilt u kiezen uit een breed scala aan materialen, kleuren, indelingen en afmetingen? Dan bent u bij B Dutch aan het juiste adres. Wij ontwerpen en produceren toonaangevende sanitair producten voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Het ontwerpersteam, onder leiding van Luciën van de Ven, houdt zich iedere dag bezig met het ontwikkelen van nieuwe badkamermeubels die te koop zijn in de webshop alsook het ontwerpen van specifieke aanvragen voor maatwerk badkamermeubels.

De beste kwaliteit, de laatste designs voor de laagste prijs

Bij B Dutch werken wij iedere dag hard om u de beste kwaliteit badkamermeubels te leveren voor de laagste prijs. Zo willen wij de laatste badmeubel trends beschikbaar maken voor een breder publiek zodat ook u kunt genieten van een prachtige badkamer. Daarnaast kunnen wij door eigen productie korte levertijden garanderen en heeft u binnen 6 weken uw (maatwerk) badkamermeubel in huis!

B Dutch werkt met duurzame materialen zoals Solid Surface

Kenmerkend voor de sanitair producten van B Dutch is het gebruik van het materiaal Corian®. De wastafels die wij vervaardigen voor de badkamermeubels zijn altijd gemaakt van Corian® of HI-MACS®. Door te werken met dit oersterke en hygiënische materiaal komt functionaliteit en esthetiek samen. Combineer deze mat witte wastafels met onderkasten uitgevoerd in RAL gespoten MDF, prachtige hout fineren of luxe melamine. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een compleet  Corian®. Op deze manier profiteert u maximaal van de voordelen van dit bijzondere materiaal!

Maatwerk badkamermeubel of direct aankopen via de webshop?

B Dutch maakt het mogelijk om te kiezen uit een toonaangevende collectie badkamermeubels, te koop in de webshop, die garant staan voor design, kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast is het ook mogelijk om deze designs in een door u opgegeven afmeting te laten maken óf een compleet eigen maatwerk badkamermeubel te laten ontwerpen. Wanneer u kiest voor een badmeubel op maat heeft u alle vrijheid in het kiezen van materialen, kleuren en indelingen. Wij adviseren u graag in onze fabrieksshowroom te Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen die u zullen doen verbazen naar de mogelijkheden! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze fabrieksshowroom wanneer u een badkamermeubel uit de webshop collectie wilt aanschaffen. Wij laten u graag zien hoe de badkamermeubels worden vervaardigd en welk afwerkingsniveau wij hanteren. Neem voorafgaande aan uw bezoek zeker eens een kijkje in onze fotogalerie.

De B Dutch ontwerpen kenmerken zich door de strakke heldere lijnen gecombineerd met hoogwaardige materialen.

Luciën van de Ven, Eigenaar en ontwerper B Dutch

Vragen over een badkamermeubel?

Heeft u vragen over een badkamermeubel of wilt u een afspraak maken om de fabrieksshowroom te bekijken? Neem dan contact met ons op. Wij zijn maandag tot en met vrijdag telefonisch bereikbaar van 08:00 – 17:00 op 0485 – 44 22 17. U kunt natuurlijk ook een email sturen naar info@bdutch.nl. Doorgaans heeft u binnen twee werkdagen reactie. Voor actuele openingstijden van de fabrieksshowroom kijkt u hier.