RVS KRANEN by B DUTCH

B DUTCH is een producent van hoogwaardige keukens en badkamers incl maatwerk direct af-fabriek tegen lage prijzen. Badkamermeubels, ligbaden, wastafels, douchebakken, toiletfonteinen, RVS kranen, LED verlichting, waanzinnige keramische tegels in alle formaten.
Ronde waskom 40 cm model Bowl, B-Solid topkwaliteit mooie ronde wasbaks. Uitstraling als Solid Surface. Waskom mat wit rond. Deze B DUTCH Round is gemaakt van topkwaliteit B-Solid wat lijkt op Solid Surface Corian. Een mooie mat witte waskom of opzet wastafel.

RVS kranencollectie B DUTCH

B DUTCH heeft een luxe eigen collectie RVS design kranen ontwikkeld die prachtig aansluiten bij onze design sanitair producten voor badkamers en toiletten. De collectie bestaat uit diverse RVS badkamer en toilet kranen. Dit zijn design kranen van zware kwaliteit zoals RVS wandkranen, RVS opbouwkranen voor wastafels, waskommen, ligbaden, staande RVS kranen voor bij vrijstaande ligbaden en waszuilen, RVS regendouche sets en RVS kranen voor toiletfonteintjes in verschillende maten.

De RVS kranen collectie van B DUTCH wordt in onze fabriek in Italië vervaardigd, waar ook voor andere topmerken zeer hoogwaardige kranen worden geproduceerd. Dankzij de fabriek daar; de productiefaciliteiten, kennis en ervaring, kan B DUTCH u een zeer exclusieve RVS kranencollectie aanbieden van hoogwaardige kwaliteit voor een betaalbare prijs.

B DUTCH is een producent van hoogwaardige keukens en badkamers incl maatwerk direct af-fabriek tegen lage prijzen. Badkamermeubels, ligbaden, wastafels, douchebakken, toiletfonteinen, RVS kranen, LED verlichting, waanzinnige keramische tegels in alle formaten.
Badkamermeubel, wastafelmeubel, wastafelkast op maat of in een gangbare afmeting kopen? Bij B DUTCH worden luxe design badmeubelen gemaakt. Maatwerk of op standaardafmetingen. Bekijk de webshop, daar staan de gangbare afmetingen in. Dit Ferrara badmeubel heeft een Corian wastafel en de onderbouwkast is te leveren in diverse houtfineer soorten. Ook ten aanzien van de indeling van het badmeubel kunnen we maatwerk leveren. B DUTCH design is puur Nederlands design. Gefabriceerd in onze eigen fabriek in Cuijk. Topkwaliteit materiaal, perfecte afwerking tot in detail voor af-fabriek prijzen.

Kwaliteit B DUTCH RVS kranen

De B DUTCH design RVS kranen behoren tot het topsegment. De kranen worden vervaardigd van zeer hoogwaardig geslepen RVS 304. RVS 304 bestaat uit 18% chroom en 8% nikkel, ook wel de 18/8 legering genoemd, en heeft een goede corrosiebestendigheid. Omdat dit materiaal goed vervormbaar en lasbaar is kunnen de B DUTCH kranen exact conform onze ontwerpen geproduceerd worden. RVS 304 is prima geschikt voor producten die binnenshuis of in een natuurrijke omgeving worden toegepast, waarbij het materiaal niet kan worden aangetast door bijvoorbeeld zout of zuur.

Badkamer kranen van B DUTCH. RVS kranen. Wastafelkraan, inbouwkraan, muurkraan. Bekijk de RVS Kranen collectie van B DUTCH online en koop uw RVS kraan in onze webshop. Topkwaliteit design badkamer kranen van hoogwaardig geslepen RVS.

Alle B DUTCH RVS kranen zijn voorzien van topkwaliteit binnenwerk. Dit inbouwdeel heet cartouche of op z’n Nederlands kardoes. Het cartouche regelt de watertoevoer.

De B DUTCH RVS kranen zijn voorzien van een cartouche met een keramische afdichting. Dit betekent dat er in het binnenwerk, het inbouwdeel, keramische schijfjes zitten. De ene schijf beweegt, de andere zit vast. In de schijfjes zitten openingen. Door deze ten opzichte van elkaar te draaien wordt er wel of niet water doorgelaten. De keramieke schijfjes zijn zeer hard en glad afgewerkt. Als er geen vuil tussenkomt dan slijten ze niet waardoor ook het druppelen van de kraan wordt voorkomen.

Voordeel van keramische schijven is ook dat de knop maar een halve slag gedraaid hoeft te worden om de kraan compleet te openen. Ook het openen en sluiten van de kraan gaat, ten opzichte van kranen met een rubberafdichting, veel soepeler en zonder kracht te hoeven zetten.

Badkraan, vrijstaande kraan van hoogwaardig geslepen RVS voor naast ligbad. Staande RVS badkraan van B DUTCH.
Badkamer kranen van B DUTCH. RVS kranen. Wastafelkraan, inbouwkraan, muurkraan. Bekijk de RVS Kranen collectie van B DUTCH online en koop uw RVS kraan in onze webshop. Topkwaliteit design badkamer kranen van hoogwaardig geslepen RVS.
Badkamer kranen van B DUTCH. RVS kranen. Wastafelkraan, inbouwkraan, muurkraan. Bekijk de RVS Kranen collectie van B DUTCH online en koop uw RVS kraan in onze webshop. Topkwaliteit design badkamer kranen van hoogwaardig geslepen RVS.
RVS wastafelkraan. Opbouwkraan voor wastafel of toiletfontein. B DUTCH RVS kranen collectie. voor badkamers.
Luxe rvs kranen, design kranen voor badkamers. Betaalbare design rvs kranen van B Dutch.
Regendouche van B DUTCH. Zeer hoogwaardig geslepen RVS regendouche van B DUTCH. Bekijk de B DUTCH design kranen voor in badkamers. De kranen collectie bestaat uit zeer hoogwaardig RVS geslepen kranen.
rvs wandkranen- design wandkranen- moderne badkamers
Wastafelkranen B Dutch RVS design kranen voor moderne wastafels. De B Dutch collectie RVS kranen bestaat uit: badkamerkranen, wasbak kraan, inbouw kranen, badkranen, mengkranen, opbouwkranen, douchekranen, douchesystemen, thermostaatkranen, regendouche, muurkranen, wandkranen, vrijstaande kranen, staande kranen, fonteinkranen, wanduitloop wastafelkranen, bidetkranen en regendouche kranen. RVS geslepen of geborsteld, ook in zwart leverbaar. Online te koop.

Installatie B DUTCH RVS kranen

Bij de juiste installatie en het juiste gebruik gaan de B DUTCH RVS kranen vele tientallen jaren mee.

De B DUTCH RVS kranen zijn voorzien van een binnenwerk met een keramische afdichting. Dit betekent dat twee keramische plaatjes over elkaar schuiven. Dit binnenwerk is van topkwaliteit en zorgt voor een lange levensduur van de kraan, maar dit binnenwerk kan niet tegen vuil. Vuil zorgt ervoor dat de kraan niet meer goed sluit en dan lekt de uitloop. Spoel daarom altijd voor het plaatsen van het inbouwdeel de leidingen goed door zodat al het vuil uit de leidingen is. Zet de kraan open en laat het water goed doorlopen en doorspoelen en monteert de kraan daarna pas. Dit voorkomt dat er vuil tussen de schijven komt.

Om te voorkomen dat er vuil tussenkomt, moet u tijdens de montage ook altijd de witte plastic beschermkap op het inbouwdeel houden.

Mocht er toch vuil in het binnenwerk zijn gekomen met een defecte kraan als gevolg, dan zit er niets anders op dan het vervangen van de cartouche. De cartouche vormt één geheel en is niet te openen.

Het inbouwdeel van de B DUTCH kranen kan maar op 1 juiste manier ingebouwd worden. Let dus goed op wat de bovenkant is.

Bij alle RVS kranen van B DUTCH wordt ook een rozet meegeleverd, een passende RVS afdekring. Bij het stucen en betegelen moet u er rekening mee houden dat deze RVS afdekring maar 7,5 mm afdekt ten opzichte van de plastic beschermkap van het inbouwdeel. Er dient dus strak te worden gestucd of betegeld om het inbouwdeel heen! Een grotere afdekring past niet bij het minimalistische design van onze RVS kranen.

B DUTCH is een producent van hoogwaardige keukens en badkamers incl maatwerk direct af-fabriek tegen lage prijzen. Badkamermeubels, ligbaden, wastafels, douchebakken, toiletfonteinen, RVS kranen, LED verlichting, waanzinnige keramische tegels in alle formaten.
Buitendouche RVS geslepen, merk B Dutch. Buitendouche warm en koud water.

Onderhoud B DUTCH RVS kranen

Om ervoor te zorgen dat de B DUTCH RVS kranen er als nieuw uit blijven zien, mooi en schoon, moet u de kranen regelmatig en goed onderhouden. Ze zijn van RoestVast Staal waardoor veel mensen denken dat ze niet onderhouden hoeven te worden, maar dat is niet waar! Net als alle andere producten in huis worden onze RVS kranen ook vies. Denk aan vetten, handafdrukken en stof.

Maak al direct vanaf de installatie je kranen regelmatig schoon met een sopje van een niet-agressief schoonmaakmiddel en lauwwater. Gebruik een vochtige doek met dit sopje. Hierdoor vergroot je de levensduur en voorkom je problemen met corrosie (vliegroest) en vervuiling. Gebruik absoluut géén olie voor het schoonmaken van onze RVS kranen!

In de handel zijn verschillende schoonmaakmiddelen te koop voor RVS. Wij raden u aan deze middelen alleen te gebruiken indien uw kranen door achterstallig onderhoud sterk verontreinigd zijn.

Zijn er donkere vlekken zichtbaar, of zelfs groene of bruingele vlekken, dan kan dit duiden op vliegroest (zo wordt roest op roestvast staal genoemd) of sterke vervuiling. Indien u deze vlekken niet op de normale manier kunt verwijderen dan zijn er speciale RVS reinigingsmiddelen in de handel die u kunt gebruiken. Let dan wel goed op want deze middelen bevatten zuren die andere materialen aan kunnen tasten, bijvoorbeeld het materiaal waarop of waaraan uw kranen bevestigd zijn!

B DUTCH ligbad Las Vegas
Design badkamer kranen van B Dutch. RVS design kranen. Chroom en zwarte kranen. Voor luxe badkamers en andere sanitaire ruimten in huis. Vrijstaande kranen, wandkranen, opbouwkranen, wastafelkranen, regendouches en meer.

Garantie B DUTCH RVS kranen

Indien u aangegeven instructies voor de installatie en montage van de kranen is gevolgd en u de RVS kranen correct gebruikt, de leidingen regelmatig en goed schoonmaakt en de kranen op de aangegeven manier onderhoudt, geven wij u de volgende garantie op onze RVS kranen:

  • 5 jaar garantie op de RVS delen;
  • 5 jaar garantie op defecte kleppen, cartouches, schroeven, afdichtingen en o-ring.
Badkranen B Dutch RVS design kranen. De B Dutch collectie RVS kranen bestaat uit: badkamerkranen, wasbak kraan, inbouw kranen, badkranen, mengkranen, opbouwkranen, douchekranen, douchesystemen, thermostaatkranen, regendouche, muurkranen, wandkranen, vrijstaande kranen, staande kranen, fonteinkranen, wanduitloop wastafelkranen, bidetkranen en regendouche kranen. RVS geslepen of geborsteld, ook in zwart leverbaar. Online te koop.
De RVS-kranen collectie van B Dutch kent vele soorten kranen. Allemaal design RVS kranen. Voor de badkamer, keuken en het toilet.

DE B DUTCH RVS KRANEN COLLECTIE