RVS KRANEN 2017-10-14T20:28:22+00:00

RVS KRANEN by B DUTCH.

De RVS kranen collectie van B DUTCH is nieuw en groeiende.

Ze zijn ontworpen door Luciën van de Ven. Momenteel bestaat de collectie uit diverse RVS badkamer- toiletkranen. Dit zijn design kranen van zware kwaliteit zoals RVS wandkranen,  RVS opbouwkranen voor wastafels, waskommen, ligbaden, RVS regendouche sets en RVS kranen voor toiletfonteintjes in verschillende maten. 

De RVS exclusieve kranen collectie van B DUTCH voor de luxe badkamer, is beschikbaar in zowel stainless steel, zwart als messing.

CONTACT
WEBSHOP

BETAALBARE RVS KRANEN

Badkamerkranen!

De RVS badkamerkranen collectie is ontwikkeld samen met één van de meest hoogstaande partijen in het internationale circuit, met zeer veel specialistische kennis op dit gebied. Lucien van de Ven heeft als een van de weinige Nederlandse producenten een RVS kraan collectie, passend bij het B DUTCH design sanitair, mee mogen ontwerpen. De partij ontwikkelt ook exclusieve kranen voor een aantal internationale topmerken in interieur. B DUTCH heeft er voor gezorgd dat de badkamer kranen collectie heel goed betaalbaar is en we kunnen deze grotendeels uit voorraad en af-fabriek leveren. Sinds kort zijn onze badkamerkranen ook beschikbaar in zwart en messing.  

Heeft u vragen over de B DUTCH RVS badkamerkranen collectie of wilt u een afspraak maken om de fabrieksshowroom te bekijken? Neem dan contact met ons op.

Onze design kranen zijn ook makkelijk te bestellen in onze Webshop. Klik hier!

 

RVS wanduitloop kranen!
Compleet met mengbediening.

Beschikbaar in 45°/90° uitlopen.

Klik hier voor de Webshop.
Prijzen vanaf €495,- incl. BTW.

RVS opbouw kranen incl. mengbediening!
Beschikbaar in verschillende maten.
Koud of warm/koud mix.

Klik hier voor de Webshop.
Prijzen vanaf €249,- incl. BTW.

RVS regendouche sets incl. mengbediening!
Beschikbaar in verschillende combinaties.
Thermostaat of mix.

Klik hier voor de Webshop.
Prijzen vanaf €1050,- incl. BTW.

RVS badkraan sets incl. mengbediening!
Beschikbaar in verschillende combinaties.
Thermostaat of mix.

Klik hier voor de Webshop.
Prijzen vanaf €790,- incl. BTW.

RVS vrijstaande kranen incl. bedieningsknop!
Beschikbaar in verschillende combinaties.
Voor zowel ligbaden als wastafels/waskommen.

Klik hier voor de Webshop.
Prijzen vanaf €390,- incl. BTW.

RVS badkamer accessoires!
Verschillende RVS badkamer items.
Informeer voor de opties.

Klik hier voor de Webshop.
Prijzen vanaf €80,- incl. BTW.

Hoe werken wij?

Bent u op zoek naar een partij die betaalbaar is? B DUTCH is een specialist op het gebied van keuken- en badkamerconcepten met badkamer meubelen, badkamer wastafels en vrijstaande ligbaden maar ook badkamer baden mooi afgewerkt tussen twee muren. U vindt bij B DUTCH een grote collectie ontwikkelde & geproduceerde interieur items die u zo “van de plank” mee kunt nemen. Bestel deze via onze B DUTCH WEBSHOP, wij voldoen aan alle eisen voor een webwinkel. U ontvangt een aankoopbevestiging. Binnen één werkdag wordt er contact met u gelegd om eventuele verdere details te bespreken. Na betaling en productie-tijd wordt het item door een goede vervoerder bij u thuis afgeleverd of u haalt uw bestelling af bij onze fabriek in Cuijk.

Maatwerk

Indien u op onze producten het liefst een kleine maatwerk aanpassing zou willen doen of u kiest helemaal voor maatwerk of u wilt samen met ons een ontwerp maken, neem dan contact met ons op via dit formulier voor een afspraak of voor een offerte. Klik voor een algemene indruk van alle B DUTCH collecties eens op deze link.

Eigen fabriek & fabrieksshowroom; daardoor hele scherpe af-fabriek prijzen!

Hierdoor is B DUTCH in staat om tot wel 70% goedkoper te leveren dan vele andere aanbieders. Er zitten geen schakel tussen klant en fabriek. Een uniek concept. Bij ons krijgt u een voorstel gebaseerd op transparante eerlijke prijzen, hoogstaande kwaliteit en snelle levertijden! Wij adviseren u graag in onze fabrieksshowroom in Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen die u zult doen verbazen over alle mogelijkheden! Wij laten u graag zien hoe wij produceren en welk afwerkingsniveau wij hanteren. U kunt via dit contactformulier een afspraak maken om langs te komen in Cuijk.

Na de definitieve bestelling ontvangt u (technische) tekeningen waarop wij uw akkoord vragen, hierna wordt uw bestelling bij ons in productie genomen. Binnen B DUTCH krijgt u één vast aanspreekpunt. Voordelen hiervan zijn korte lijnen, als klant houdt u ontwerp en productie bij één partij en kunt u altijd het productie-proces zelf blijven volgen.

B DUTCH DESIGN

Proef de unieke sfeer van de eigen collectie B DUTCH design RVS-kranen, grotendeels uit voorraad leverbaar. Een mooie regendouche set van zware kwaliteit RVS. Samen met andere zeer scherp-geprijsde af-fabriek concepten voor keuken of badkamer te bezichtigen in Cuijk. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom en fabriek in Cuijk.