CONTACT
Grey7-Grey-7-meubelen-interieurs-Bertram-Beerbaum-interieur-ontwerper

GREY7 AANBEVOLEN DOOR B DUTCH

COLLECTIE DOOR TOPONTWERPER BERTRAM BEERBAUM

Opzoek naar prachtige op maat gemaakte meubels? Een designbank, -bed -kast, -stoel, of -tafel heeft u zo gevonden bij onze fijne partner Grey7 . De meubelcollectie is mooi om naar te kijken en, nog belangrijker, fantastisch om elke dag te gebruiken. In het design laat topontwerper Bertram Beerbaum zien hoe je stoer met chique combineert.

Wij als B DUTCH bevelen Grey7 van harte aan als u opzoek bent naar prachtige kwaliteitsvolle meubels van deze tijd.

Bertram Beerbaum van Grey7, interieur ontwerper, trendsetter. Grey7 is een partner van B DUTCH.
Grey7 interieurs, meubelen, interieur ontwerpen. Ontwerper en trendsetter Bertram Beerbaum van Grey7 voor design interieurs. Grey7 is een partner van B DUTCH in Cuijk,

BEZOEK DE 600M2 SHOWROOM VAN GREY7

Misschien bent u in onze showroom al verschillende meubels van Grey7 tegengekomen. Zoals bijvoorbeeld de prachtige eetkamerstoelen bij onze keukens.

Grey7 nodigt u van harte uit om langs te komen in de showroom die is gevestigd in Renkum. Hier kunt u alle designmeubelen komen bekijken en vrijblijvend interieuradvies ontvangen.

Ook kunt u bij grey7 terecht voor het ontwerpen en realiseren van een compleet interieur voor uw eet-, woon- of slaapkamer. Ze hebben al verschillende particulieren en bedrijven geholpen met een geheel nieuwe inrichting.

U kunt de uitgevoerde projecten van Grey7 hier bekijken.