FAQ items aan het laden...

BADKAMERMEUBEL 200 CM BREED

Een badkamermeubel van 200 cm breed biedt u lekker veel ruimte. B DUTCH heeft meer dan 12 modellen wastafelmeubels waarin een badmeubel lengte van 200 cm mogelijk is. U bepaalt zelf hoe u het badkamermeubel uitgevoerd wilt hebben. Er zijn eindeloos veel variaties mogelijk waardoor u uw eigen unieke maatwerk badkamermeubel op 200 cm kunt samenstellen. Wilt u één of twee wastafels? Wilt u een dik of juist een dun wastafelblad, een vloeiend gevormde wasbak of juist een met strakke lijnen? Het kan allemaal. Daarnaast kunnen de onderkasten in tal van materialen en kleuren uitgevoerd worden. In Solid Surface Corian, gespoten MDF, in eiken houtfineer of in walnoten houtfineer. Laat u inspireren en creëer zelf. Om u te helpen bij uw keuze hebben we een badkamermeubel configurator ontwikkeld. Probeer maar eens uit en vraag ons adviesteam om hulp.

Badmeubel 200 cm breed

met Solid Surface Corian wastafel

Stijlvolle badkamerkast ‘Venezia’ van 200 cm breed met Solid Surface Corian wastafel ‘Barbados’ met dubbele wasbak rechts. Een voorbeeld van de eindeloze opties bij B DUTCH.

Venezia badkamermeubel van B DUTCH. Dit wastafelmeubel is 200 cm breed. Het ondermeubel is gemaakt van eikenhout fineer en de wastafel van solid surface Corian. De Venezia is uit te voeren in verschillende breedtes, verschillende Solid Surface wastafels, verschillende diktes van het wastafelblad en verschillende materialen en kleuren van het ondermeubel. High end badmeubel van zeer duurzame materialen en afgewerkt tot in detail. Minimalistisch design badkamermeubel 200 cm breed.

Badkamermeubelen in alle soorten en maten

B DUTCH maakt wastafelkasten in alle maten van 60 cm tot en met 240 cm in stappen van 10 cm. U zoekt een houten wastafelmeubel van 200 cm breed? Wij maken hem graag voor u. Als gecertificeerd Corian verwerker maken we ook complete Corian badkamerkasten voor een prachtig mat witte uitstraling. Bent u op zoek naar een specifieke kleur? We spuiten onze onderkasten in onze favoriete kleuren, maar u kunt ook zelf een kleur opgeven. Op deze pagina hebben wij ter inspiratie enkele modellen voor u samengesteld en nodigen u graag uit om uw eigen favoriete combinatie te maken.

Al onze wastafelkasten worden vervaardigd van duurzame topmaterialen zoals mat wit Solid Surface Corian, MDF en diverse kwaliteits houtfineer soorten. Naast het high-end materiaal, worden de B DUTCH wastafelmeubelen ook tot in detail afgewerkt. Daarbij kunnen we rekenen op een topteam van vakmensen. Kom maar eens kijken in onze fabrieksshowroom in Cuijk. U ziet het verschil direct.

In onze webshop staan alle B DUTCH badkamermeubel series met per afmeting een voorbeeld van een mogelijk uitvoering.

Badkamermeubel 200 cm van Solid Surface Corian. Dit wastafelmeubel heet Juve, is 200 cm breed en te maken met diverse vormen wastafelbladen. Een dubbele wasbak, een enkele wasbak of een grote wasbak. In onze badkamermeubelen configurator stelt u uw eigen unieke Juve wastafelmeubel samen. Of kies uw 200 cm brede badmeubel uit een van de andere badkamermeubelseries van B DUTCH.

Wastafelonderkast 200 cm breed

Mat wit Solid Surface Corian wastafel

Ook dit badmeubel van 200 cm breed kunt u laten uitvoeren met binnenlades en stopcontacten. Deze badkast ‘Juve’ is uitgevoerd met een Saint Barth’ wastafel met extra grote wasbak in het midden.

Een houten badkamermeubel van 200 cm breed zelf samenstellen

In de badmeubel configurator van B DUTCH stelt u zelf uw hele badkamermeubel samen. Van de uitvoering, lengte en dikte van het blad tot het materiaal en de kleur van de onderkast. Daarnaast kunt u kiezen uit extra accessoires zoals binnenlades, stopcontacten en inlegmatten.

Qua hout bieden we u een uitgebreide keuze in mat natuureffect gespoten eikenfineer, geolied eikenhout fineer, mat natuureffect gespoten walnoten fineer of MDF. In de configurator ziet u maar liefst 23 opties qua kleur van deze materialen. Van blank naar prachtige donkere Cacao en Charcoal kleuren.

Volg de stappen in onze configurator en u zult zien dat het samenstellen van uw eigen persoonlijke wastafelkast een feestje is. Bij elke stap die u maakt ziet u onmiddellijk het resultaat van uw keuze, bovendien ziet u direct wat het kost als u een onderdeel toevoegt of verwijdert.

In de configurator kunt u na het samenstellen van uw badkamermeubel ook zien welke B DUTCH producten uw badkamer compleet kunnen maken. Van kranen tot en met douchebakken, badkamerspots, spiegels en meer. Zo stelt u uw eigen B DUTCH design badkamer samen.

Badkamermeubelen van B DUTCH. Dit wastafelmeubel is 140 cm breed. De badkamermeubelen zijn uit te voeren in verschillende breedtes, verschillende Solid Surface wastafels, verschillende diktes van het wastafelblad en verschillende materialen en kleuren van het ondermeubel. High end badmeubel van zeer duurzame materialen en afgewerkt tot in detail. Minimalistisch design badkamermeubel 140 cm breed.

ZWEVEND BADKAMERMEUBEL

Houten wastafelmeubel 200 cm breed

badmeubel eiken

Luxe uitgevoerd wastafelonderkast van 200 cm breed ‘San Marino’ met vrijhangende wastafel ‘Barbados’ met extra grote wasbak. Een voorbeeld van een strak wastafelmeubel van warm hout in donkere uitvoering.

Badkamermeubelen 200 cm breed B DUTCH Palermo. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 200 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 200 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 200 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubelen uit onze eigen fabriek

Bent u nieuwsgierig naar onze badkamer meubelen, wastafels of de andere badkamerconcepten van B DUTCH? In onze fabriek in Cuijk, waar ook onze designers werken, hebben we een fabrieksshowroom.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze fabriek en fabrieksshowroom in Cuijk. Wij werken niet met dealers waardoor we onze prijzen laag kunnen houden.

Luxe badkamermeubels rechtstreeks van de bron

Iedereen koopt rechtstreeks af-fabriek bij B DUTCH. Dat kan via een directe bestelling in onze configurator of webshop. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen om een offerte te laten maken.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze fabriek en fabrieksshowroom in Cuijk. Wij werken niet met dealers waardoor we onze prijzen laag kunnen houden.

Houten badmeubel 200 cm breed

met Solid Surface Corian wastafel

Speels maar strak vormgegeven houten badmeubel ‘Milano’ van 200 cm breed. Uitgevoerd met mat witte Corian Solid Surface wastafel met enkele wasbak rechts.

Badkamermeubelen 200 cm breed B DUTCH Milano L. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 200 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 200 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 200 cm breed zijn eindeloos.

Plug & Play wastafel kasten

De wastafel kasten van B DUTCH zijn plug & play te intalleren en te monteren. Er zijn glasheldere installatie-instructies van de badkamermeubelen voorhanden.

Maar u kunt ook onze informatieve installatie-video bekijken zodat wij zeker weten dat u bij het installeren van uw badmeubel niet voor verrassingen komt te staan.

Badkamermeubelen 200 cm breed B DUTCH Ferrara. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 200 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 200 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 200 cm breed zijn eindeloos.

Zwevend badmeubel 200 cm breed

Mat wit Solid Surface Corian wastafel

Ferrara wastafelonderkast van 200 cm breed met Solid Surface Corian wastafel uitgevoerd met enkele wasbak rechts. Binnenlades en stopcontacten zijn mogelijk bij dit robuuste model.

Het startpunt van onze configurator is altijd het kiezen van een van de modellen badmeubels die wij in ons assortiment hebben. Vervolgens kunt u zaken als lengte, materiaal, kleur en de soort en uitvoering van de wastafel kiezen. Hieronder ziet u alle modellen op een rij.

Badkamermeubel 200 cm van Solid Surface Corian. Dit wastafelmeubel heet Juve, is 200 cm breed en te maken met diverse vormen wastafelbladen. Een dubbele wasbak, een enkele wasbak of een grote wasbak. In onze badkamermeubelen configurator stelt u uw eigen unieke Juve wastafelmeubel samen. Of kies uw 200 cm brede badmeubel uit een van de andere badkamermeubelseries van B DUTCH.

Badkamermeubel
200 cm breed

JUVE

Badkamermeubel 200 cm van Solid Surface Corian. Dit wastafelmeubel heet Juve Greep, is 200 cm breed en te maken met diverse vormen wastafelbladen. Een dubbele wasbak, een enkele wasbak of een grote wasbak. In onze badkamermeubelen configurator stelt u uw eigen unieke Juve Greep wastafelmeubel samen. Of kies uw 200 cm brede badmeubel uit een van de andere badkamermeubelseries van B DUTCH.

Badkamermeubel
200 cm breed

JUVE GREEP

Badkamermeubelen 200 cm breed B DUTCH Milano L. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 200 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 200 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 200 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
200 cm breed

MILANO

Badkamermeubel 200 cm breed Siena van Solid Surface Corian. Dit wastafelmeubel met zwevende wastafel heet Siena, is 200 cm breed en te maken met diverse vormen wastafelbladen. Een dubbele wasbak, een enkele wasbak of een grote wasbak. In onze badkamermeubelen configurator stelt u uw eigen unieke Siena wastafelmeubel samen. Of kies uw 200 cm brede badmeubel uit een van de andere badkamermeubelseries van B DUTCH.

Badkamermeubel
200 cm breed

SIENA

Badkamermeubelen 200 cm breed B DUTCH Bari. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 200 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 200 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 200 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
200 cm breed

BARI

Badkamermeubelen 200 cm breed B DUTCH Palermo. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 200 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 200 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 200 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
200 cm breed

PALERMO

Venezia badkamermeubel van B DUTCH. Dit wastafelmeubel is 200 cm breed. Het ondermeubel is gemaakt van eikenhout fineer en de wastafel van solid surface Corian. De Venezia is uit te voeren in verschillende breedtes, verschillende Solid Surface wastafels, verschillende diktes van het wastafelblad en verschillende materialen en kleuren van het ondermeubel. High end badmeubel van zeer duurzame materialen en afgewerkt tot in detail. Minimalistisch design badkamermeubel 200 cm breed.

Badkamermeubel
200 cm breed

VENEZIA

Badkamermeubelen 200 cm breed B DUTCH Ferrara. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 200 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 200 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 200 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
200 cm breed

FERRARA

Badkamermeubelen 200 cm breed B DUTCH San Marino. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 200 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 200 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 200 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
200 cm breed

SAN MARINO

Badkamermeubelen 200 cm breed B DUTCH Firenze. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 200 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 200 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 200 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
200 cm breed

FIRENZE

Badkamermeubelen 200 cm breed B DUTCH Roma. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 200 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 200 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 200 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
200 cm breed

ROMA

Badkamermeubelen 200 cm breed B DUTCH Genova. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 200 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 200 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 200 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
200 cm breed

GENOVA

Badkamermeubelen 200 cm breed B DUTCH Bergamo. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 200 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 200 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 200 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
200 cm breed

BERGAMO

Badkamermeubelen 200 cm breed B DUTCH Torino. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 200 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 200 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 200 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
200 cm breed

TORINO

Badkamermeubelen 200 cm breed B DUTCH Sorrento. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 200 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 200 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 200 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
200 cm breed

SORRENTO