• Badkamermeubel Bari van B DUTCH. Design badmeubel met Corian wastafel en houten onderkast, topkwaliteit in materiaal en afwerking. Diverse wastafelmeubelen in de B DUTCH design collectie badkamermeubelen.. Ook maatwerk badkamermeubel mogelijk. Op maat gemaakt binnen de badmeubel design concepten.

BADKAMERMEUBEL SERIE BARI

Het B DUTCH Bari badkamermeubel bestaat uit een Bari wastafelonderkast en een B DUTCH Solid Surface Corian wastafel Glacier White, mat wit. De Bari is in verschillende afmetingen leverbaar, zie de voorbeelden hieronder. Het ondermeubel van dit stijlvolle wastafelmeubel kan gemaakt worden met een hoogwaardig houtfineer ondermeubel, eiken of walnoten, gelakt in een specifieke kleur. De Bari is 47,5 cm diep en het ondermeubel is 50 cm hoog. Voor de totale hoogte telt u de hoogte van de gekozen wastafel erbij op, 1,2 cm, 5 cm of 10 cm. De Bari heeft, afhankelijk van de door u gekozen breedte twee of vier horizontale lades. De fronten zijn verjongd, soft-close. In de lade is een sifon uitsparing aangebracht en u krijgt een verstelbaar ophangsysteem meegeleverd.

De B DUTCH wastafels zijn gemaakt van topkwaliteit Solid Surface Corian. Hieronder ziet u een aantal favoriete modellen van het B DUTCH designteam, maar net zoals dit geldt voor alle badkamermeubelen van B DUTCH, worden alle badkamermeubelen op uw specificaties gemaakt in de B DUTCH fabriek in Cuijk en kan ook het Bari badkamermeubel worden gemaakt in verschillende houtsoorten, wastafel serie, wastafel diktes, aantal wasbakken, posities van de wasbakken, etc.

U kunt het Bari badkamermeubel zelf in onze badkamermeubel configurator samen stellen, of u neemt contact met ons op om u daarmee te helpen. In onze fabrieksshowroom in Cuijk staat een versie van de Bari opgesteld.

Hoe u de Bari zelf kunt samen stellen? In de Bari badkamermeubel configurator kiest u:

  • breedte (80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm, 170 cm, 180 cm, 190 cm, 200 cm, 210 cm, 220 cm, 230 cm of 240 cm)
  • het materiaal van het ondermeubel. Bijvoorbeeld mat natuureffect gelakt eikenfineer of walnoten fineer.
  • de positie van de wasbak (enkele wasbak in het midden, enkele wasbak rechts, enkele wasbak links, twee wasbakken of één grote wasbak)
  • het model wastafel (B DUTCH heeft verschillende modellen in haar collectie)
  • daarnaast heeft u diverse opties voor bijvoorbeeld een stopcontact in de lade, een extra binnenlade of een luxe inlegmat

Probeer onze Bari badkamermeubel configurator gewoon eens uit! U kunt uw selectie afdrukken, en we zijn dichtbij om u te helpen. Dat kan per e-mail, maar we kunnen ook samen met u door de configurator heen lopen!

Voor de montage van het badkamermeubel hebben we een instructie video gemaakt. Op de pagina Instructies vindt u ook de tekeningen, handleidingen e.d. van dit meubel.

VOORBEELDEN VAN MOGELIJKE UITVOERINGEN VAN DE BARI