BADKAMERMEUBEL SERIE MILANO

Het B DUTCH Milano badkamermeubel kan gemaakt worden met een hoogwaardig houtfineer ondermeubel, eiken of walnoten, gelakt in een specifieke kleur. Het interieur is antracietgrijs plaatmateriaal. Dit prachtige design badkamermeubel is high end. Design, topkwaliteit materialen en afwerking tot in detail. De Milano L (links) heeft de wasbak positie rechts in de wastafel en het open schap links. Bij de Milano R (rechts) zit de wasbak links in de wastafel en het open schap rechts. De Milano is 47,5 cm diep en het ondermeubel is 45 cm hoog. Deze hoogte is exclusief wastafel. Voor de totale hoogte telt u de door u gekozen dikte van de wastafel, 1,2 cm, 5 cm of 10 cm, bij de hoogte van het Milano ondermeubel, 45 cm, op. Het meubel heeft drie tip-on, soft-close lades. De lade heeft een sifon-uitsparing en bij het badkamermeubel wordt een verstelbaar ophangsysteem meegeleverd.

De B DUTCH wastafels zijn gemaakt van topkwaliteit Solid Surface Corian. Hieronder ziet u een aantal favoriete modellen van het B DUTCH designteam, maar net zoals dit geldt voor alle badkamermeubelen van B DUTCH, worden alle badkamermeubelen op uw specificaties gemaakt in de B DUTCH fabriek in Cuijk.

U kunt het Milano wastafelmeubel zelf geheel op maat samenstellen in onze badkamermeubel configurator. Of u neemt contact met ons op om u daarmee te helpen. In onze fabrieksshowroom in Cuijk staat een versie van de Milano opgesteld.

Hoe u de Milano zelf kunt samen stellen? In de Milano badkamermeubel configurator kiest u:

  • breedte (140 cm, 150 cm, 160 cm, 170 cm, 180 cm, 190 cm, 200 cm, 210 cm of 220 cm)
  • de positie van de wasbak (enkele wasbak rechts of enkele wasbak links)
  • het materiaal
  • de kleur
  • het model wastafel (B DUTCH heeft verschillende modellen in haar collectie)
  • daarnaast heeft u diverse opties voor bijvoorbeeld een stopcontact in de lade en een luxe inlegmat

Probeer onze Milano badkamermeubel configurator gewoon eens uit! U kunt uw selectie afdrukken, en we zijn dichtbij om u te helpen. Dat kan per e-mail, maar we kunnen ook samen met u door de configurator heen lopen!

Voor de montage van het badkamermeubel hebben we een instructie video gemaakt. Op de pagina Instructies vindt u ook de tekeningen, handleidingen e.d. van dit meubel.

VOORBEELDEN VAN MOGELIJKE UITVOERINGEN VAN DE MILANO