• Badkamermeubel Firenze. Badmeubel met Corian enkele wastafel en wastafel ondermeubel. Een wasbak in het wastafelblad. Bekijk de collectie wastafels van B DUTCH online.

BADKAMERMEUBEL SERIE FIRENZE

Het B DUTCH Firenze badkamermeubel kunt u naar wens samenstellen, qua materiaal en breedte. Op deze pagina tonen we u enkele voorbeelden van ons design team. Dit prachtige design wastafelmeubel is high-end. Design, topkwaliteit materialen en afwerking tot in detail. Afhankelijk van de breedte heeft de Firenze één tot twee lades naast elkaar, Tip-on / Soft-close. De Firenze heeft een diepte van 47,5 cm en het ondermeubel heeft een hoogte van 40 cm. De vrijhangende Corian wastafel heeft een dikte van 10 cm. Bij uw badkamermeubel krijgt u een verstelbaar ophangsysteem meegeleverd.

Hieronder staat een voorbeeld per breedte, maar het Firenze design wastafelmeubel wordt in onze fabriek in Cuijk voor u op maat gemaakt. U kunt het Firenze badkamermeubel zelf in onze badkamermeubel configurator samen stellen, of u neemt contact met ons op om u daarmee te helpen. In onze fabrieksshowroom in Cuijk staat een versie van de San Marino opgesteld.

Hoe u de Firenze zelf kunt samen stellen?
In de Firenze badkamermeubel configurator kiest u:

  • breedte (80 cm, 90 cm, 100 cm, 110 cm, 120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm, 160 cm, 170 cm, 180 cm, 190 cm, 200 cm, 210 cm of 220 cm)
  • het materiaal en de kleur: hoogwaardig natuureffect gelakt eikenfineer of walnoten fineer, of gespoten vochtwerend MDF in de kleur die u wenst
  • de positie van de wasbak (enkele wasbak in het midden, enkele wasbak rechts, enkele wasbak links, twee wasbakken of één grote wasbak)
  • het model van de vrijhangende wastafel met een dikte van 10 cm (B DUTCH heeft verschillende modellen in haar collectie)
  • daarnaast heeft u diverse opties voor bijvoorbeeld een stopcontact in de lade, een extra binnenlade en een luxe inlegmat

Probeer onze Firenze badkamermeubel configurator gewoon eens uit! U kunt uw selectie afdrukken, en we zijn dichtbij om u te helpen.
Dat kan per e-mail, maar we kunnen ook telefonisch samen met u door de configurator heen lopen! En u bent ook welkom in onze fabrieksshowroom in Cuijk.

Voor de montage van het badkamermeubel hebben we een instructie video gemaakt. Op de pagina Instructies vindt u ook de tekeningen, handleidingen e.d. van dit meubel.

VOORBEELDEN VAN MOGELIJKE UITVOERINGEN VAN DE FIRENZE