FAQ items aan het laden...

BADKAMERMEUBEL 150 CM BREED

U heeft 150 cm beschikbaar voor een prachtig B DUTCH design badkamermeubel? Dan hebben wij veel varianten waaruit u kunt kiezen. Voor een wastafelmeubel 150 cm is het aantal variaties binnen de B DUTCH design concepten zowat eindeloos. Kies voor één of twee wastafels, of  juist één grote wastafel. Wilt u een dik of juist een dun wastafelblad, een vloeiend gevormde wasbak of juist een Corian wastafel met strakke lijnen? Het kan allemaal. Daarnaast hebben we diverse modellen ondermeubels die in tal van materialen en kleuren uitgevoerd kunnen worden. Laat u inspireren en creëer zelf. Probeer onze badkamermeubel configurator eens uit. U ziet dan direct wat er allemaal mogelijk is.

Badmeubel 150 cm breed

met Solid Surface Corian wastafel

Een voorbeeld van de vele opties bij B DUTCH. Een stijlvolle badkamerkast ‘Bari’ van 150 cm breed met Solid Surface Corian wastafel ‘Martinique’ met enkele wasbak rechts.

Badkamermeubelen 150 cm breed B DUTCH Bari. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 150 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 150 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 150 cm breed zijn eindeloos.

Badkamerkasten in alle soorten en maten

De B DUTCH wastafelkasten zijn leverbaar in de maten 60 cm tot en met 240 cm in stappen van 10 cm. De lengtes variëren per serie. U zoekt een houten wastafelmeubel van 150 cm breed? Of eentje van MDF of Solid Surface Corian? Wij maken hem graag voor u. Op deze pagina hebben wij ter inspiratie enkele modellen voor u samengesteld en nodigen u graag uit om uw eigen favoriete combinatie te maken.

Al onze wastafelkasten worden vervaardigd van duurzame topmaterialen zoals mat wit Solid Surface Corian en diverse houtsoorten en houtfineren. Eventueel kan uw zwevend badkamermeubel zwart, wit of in elke andere gewenste kleur gespoten worden. U kunt uit talloze mogelijkheden kiezen. B DUTCH wastafelmeubelen zijn high-end. Dit wil zeggen dat we alleen werken met kwaliteitsmaterialen en onze producten vakkundige afwerken tot in detail. De kwaliteit van een B DUTCH badkamermeubel ziet u direct.

Badkamermeubel 150 cm van Solid Surface Corian. Dit wastafelmeubel heet Juve, is 150 cm breed en te maken met diverse vormen wastafelbladen. Een dubbele wasbak, een enkele wasbak of een grote wasbak. In onze badkamermeubelen configurator stelt u uw eigen unieke Juve wastafelmeubel samen. Of kies uw 150 cm brede badmeubel uit een van de andere badkamermeubelseries van B DUTCH.

Strak design badkamermeubel 150 cm breed

Topkwaliteit mat wit Solid Surface Corian wastafel

Ook dit badmeubel van 150 cm breed kunt u laten uitvoeren met binnenlades en stopcontacten. Deze badkast ‘Juve’ is uitgevoerd met een Saint Barth’ wastafel met extra grote wasbak in het midden.

Stel uw eigen houten badkamermeubel samen

In de badmeubel configurator van B DUTCH stelt u zelf uw hele badkamermeubel samen. Van de uitvoering, lengte en dikte van het blad tot het materiaal en de kleur van de onderkast. Daarnaast kunt u kiezen uit extra accessoires zoals binnenlades, stopcontacten en inlegmatten.

En heeft u uw badkamermeubel op 150 cm breedte uitgekozen, kijk dan ook naar de andere B DUTCH design concepten voor badkamers. De B DUTCH collectie bestaat uit ondere andere kranen, douchebakken, verlichting, closets, wand- en vloertegels en badkamerspiegels.

Volg de stappen in onze configurator en u zult zien dat het samenstellen van uw eigen persoonlijke wastafelkast eenvoudig is. U ziet direct een foto van de keuze die u maakt en kunt elke keuze ook weer gemakkelijk aanpassen om te ervaren hoe een andere kleur, een ander soort materiaal of een andere wastafel eruit ziet. U ziet bovendien direct wat uw keuzes kosten. Is uw configuratie klaar? Druk dan een mooi moodboard af waarop uw keuze staan afgebeeld en u direct een overzicht van alle specificaties heeft.

Badkamermeubelen van B DUTCH. Dit wastafelmeubel is 140 cm breed. De badkamermeubelen zijn uit te voeren in verschillende breedtes, verschillende Solid Surface wastafels, verschillende diktes van het wastafelblad en verschillende materialen en kleuren van het ondermeubel. High end badmeubel van zeer duurzame materialen en afgewerkt tot in detail. Minimalistisch design badkamermeubel 140 cm breed.

ZWEVEND BADKAMERMEUBEL

Houten wastafelmeubel 150 cm breed

badmeubel eiken

Luxe uitgevoerd wastafelonderkast van 150 cm breed ‘Palermo’ met vrijhangende wastafel ‘Barbados’ met enkele wasbak in het midden.

Badkamermeubelen 150 cm breed B DUTCH Palermo. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 150 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 150 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 150 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubelen uit onze eigen fabriek

Bent u nieuwsgierig naar onze badkamer meubelen, wastafels of de andere badkamerconcepten van B DUTCH? In onze fabriek in Cuijk, waar ook onze designers werken, hebben we een fabrieksshowroom.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze fabriek en fabrieksshowroom in Cuijk. Wij werken niet met dealers waardoor we onze prijzen laag kunnen houden.

Design badkamermeubels rechtstreeks van de bron

Iedereen koopt rechtstreeks af-fabriek bij B DUTCH. Dat kan via een directe bestelling in onze configurator of webshop. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen om een offerte te laten maken.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze fabriek en fabrieksshowroom in Cuijk. Wij werken niet met dealers waardoor we onze prijzen laag kunnen houden.

Houten badmeubel 150 cm breed

met Solid Surface Corian wastafel

Een voorbeeld van een speels maar strak vormgegeven houten badmeubel ‘Milano’ van 150 cm breed. Uitgevoerd met mat witte Corian Solid Surface wastafel met enkele wasbak rechts.

Badkamermeubelen 150 cm breed B DUTCH Milano L. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 150 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 150 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 150 cm breed zijn eindeloos.

Plug & Play wastafel kasten

De wastafel kasten van B DUTCH zijn plug & play te intalleren en te monteren. Er zijn glasheldere installatie-instructies van de badkamermeubelen voorhanden.

Maar u kunt ook onze informatieve installatie-video bekijken zodat wij zeker weten dat u bij het installeren van uw badmeubel niet voor verrassingen komt te staan.

Badkamermeubelen 150 cm breed B DUTCH Ferrara. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 150 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 150 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 150 cm breed zijn eindeloos.

Zwevend badmeubel 150 cm breed

Mat wit Solid Surface Corian wastafel

Ferrara wastafelonderkast van 150 cm breed met Solid Surface Corian wastafel uitgevoerd met enkele wasbak links. Binnenlades en stopcontacten zijn mogelijk bij dit robuuste model. Een ander soort materiaal of kleur? In de Ferrara badkamermeubel configurator ziet u alle opties.

Het startpunt van onze configurator is altijd het kiezen van een van de modellen badmeubels die wij in ons assortiment hebben. Vervolgens kunt u zaken als lengte, materiaal, kleur en de soort en uitvoering van de wastafel kiezen. Hieronder ziet u een voorbeeld van alle modellen op een rij.

Badkamermeubel 150 cm van Solid Surface Corian. Dit wastafelmeubel heet Juve, is 150 cm breed en te maken met diverse vormen wastafelbladen. Een dubbele wasbak, een enkele wasbak of een grote wasbak. In onze badkamermeubelen configurator stelt u uw eigen unieke Juve wastafelmeubel samen. Of kies uw 150 cm brede badmeubel uit een van de andere badkamermeubelseries van B DUTCH.

Badkamermeubel
150 cm breed

JUVE

Badkamermeubel 150 cm van Solid Surface Corian. Dit wastafelmeubel heet Juve Greep, is 150 cm breed en te maken met diverse vormen wastafelbladen. Een dubbele wasbak, een enkele wasbak of een grote wasbak. In onze badkamermeubelen configurator stelt u uw eigen unieke Juve Greep wastafelmeubel samen. Of kies uw 150 cm brede badmeubel uit een van de andere badkamermeubelseries van B DUTCH.

Badkamermeubel
150 cm breed

JUVE GREEP

Badkamermeubelen 150 cm breed B DUTCH Milano L. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 150 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 150 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 150 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
150 cm breed

MILANO

Badkamermeubel 150 cm breed Siena van Solid Surface Corian. Dit wastafelmeubel met zwevende wastafel heet Siena, is 150 cm breed en te maken met diverse vormen wastafelbladen. Een dubbele wasbak, een enkele wasbak of een grote wasbak. In onze badkamermeubelen configurator stelt u uw eigen unieke Siena wastafelmeubel samen. Of kies uw 150 cm brede badmeubel uit een van de andere badkamermeubelseries van B DUTCH.

Badkamermeubel
150 cm breed

SIENA

Badkamermeubelen 150 cm breed B DUTCH Bari. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 150 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 150 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 150 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
150 cm breed

BARI

Badkamermeubelen 150 cm breed B DUTCH Palermo. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 150 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 150 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 150 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
150 cm breed

PALERMO

Badkamermeubelen 150 cm breed B DUTCH Venezia. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 150 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 150 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 150 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
150 cm breed

VENEZIA

Badkamermeubelen 150 cm breed B DUTCH Ferrara. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 150 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 150 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 150 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
150 cm breed

FERRARA

Badkamermeubelen 150 cm breed B DUTCH Catania. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 150 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 150 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 150 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
150 cm breed

CATANIA

Badkamermeubelen 150 cm breed B DUTCH San Marino. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 150 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 150 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 150 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
150 cm breed

SAN MARINO

Badkamermeubelen 150 cm breed B DUTCH Firenze. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 150 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 150 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 150 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
150 cm breed

FIRENZE

Badkamermeubelen 150 cm breed B DUTCH Roma. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 150 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 150 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 150 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
150 cm breed

ROMA

Badkamermeubelen 150 cm breed B DUTCH Genova. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 150 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 150 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 150 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
150 cm breed

GENOVA

Badkamermeubelen 150 cm breed B DUTCH Bergamo. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 150 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 150 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 150 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
150 cm breed

BERGAMO

Badkamermeubelen 150 cm breed B DUTCH Torino. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 150 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 150 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 150 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
150 cm breed

TORINO

Badkamermeubelen 150 cm breed B DUTCH Sorrento. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 150 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 150 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 150 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
150 cm breed

SORRENTO