• B Dutch Showroom Design Badkamer

BADKAMERMEUBEL SERIE CATANIA

Het B DUTCH Catania badkamermeubel kunt u naar wens samenstellen, qua materiaal, kleur en breedte. Op deze pagina tonen we u enkele voorbeelden van ons design team. Dit prachtige design wastafelmeubel is high-end. Design, topkwaliteit materialen en afwerking tot in detail. De Catania heeft een R en een L uitvoering. Bij de Catania L zit de deur links en de wasbak rechts, bij de Catania R zit de deur rechts en de wasbak links. De Catania heeft een diepte van 47,5 cm en het ondermeubel heeft een hoogte van 50 cm. De wastafel is 1,2 cm dik. De fronten van de Catania zijn verjongd, soft-close. De lade heeft een sifon uitsparing en bij het badkamermeubel wordt een verstelbaar ophangsysteem meegeleverd.

Hieronder staat een voorbeeld per breedte, maar het Catania design wastafelmeubel wordt in onze fabriek in Cuijk voor u op maat gemaakt. U kunt het Catania badkamermeubel zelf in onze badkamermeubel configurator samen stellen, of u neemt contact met ons op om u daarmee te helpen. In onze fabrieksshowroom in Cuijk staat een versie van de Catania opgesteld.

Hoe u de Catania zelf kunt samen stellen?
In de Cataniabadkamermeubel configurator kiest u:

  • breedte (120 cm, 130 cm, 140 cm, 150 cm of 160 cm)
  • het materiaal en de kleur: hoogwaardig natuureffect gelakt eikenfineer of walnoten fineer
  • de positie van de wasbak (enkele wasbak rechts, enkele wasbak links)
  • het model wastafel (B DUTCH heeft verschillende modellen in haar collectie)
  • daarnaast heeft u diverse opties voor bijvoorbeeld een stopcontact in de lade en een luxe inlegmat

Probeer onze Catania badkamermeubel configurator gewoon eens uit! U kunt uw selectie afdrukken, en we zijn dichtbij om u te helpen.
Dat kan per e-mail, maar we kunnen ook telefonisch samen met u door de configurator heen lopen! En u bent ook welkom in onze fabrieksshowroom in Cuijk.

Voor de montage van het badkamermeubel hebben we een instructie video gemaakt. Op de pagina Instructies vindt u ook de tekeningen, handleidingen e.d. van dit meubel.

VOORBEELDEN VAN MOGELIJKE UITVOERINGEN VAN DE CATANIA