FAQ items aan het laden...

BADKAMERMEUBEL 230 CM BREED

Heeft u de ruimte voor een groot badkamermeubel van 230 cm breed? Op deze afmeting heeft B DUTCH tal van opties. Het aantal variaties dat we kunnen maken voor een wastafelmeubel 230 cm breed is zowat eindeloos. Met één wasbak, dubbele wasbak of een grote wasbak? Met een dik wastafelblad van 10 cm of juist heel dun, 1,2 cm? Met een vloeiend gevormde wasbak of juist een met strakke lijnen? Het kan allemaal. Het ondermeubel kan in hout, MDF of Solid Surface Corian worden uitgevoerd. Puur of in een trendy kleur. We hebben een configurator gebouwd waar we alle opties laten zien. Laat u inspireren en kom kijken in onze fabrieksshowroom in Cuijk.

Badmeubel 230 cm breed

met Solid Surface Corian wastafel

Badkamerkast ‘Ferrara’ van 230 cm breed met Solid Surface Corian wastafel ‘Soft’ met enkele wasbak rechts. Een mooi voorbeeld van een groot B DUTCH badkamermeubel.

Badkamerkasten in alle soorten en maten

B DUTCH maakt niet alleen wastafelkasten van 230 cm breed, maar in de afmetingen 80 cm breed tot en met 240 cm breed in stappen van 10 cm. U zoekt een houten wastafelmeubel van 230 cm breed, of een badmeubel van 230 cm geheel van Solid Surface Corian? Of heeft u een mooie kleur voor ogen waarin we onze MDF meubels kunnen spuiten? Wij maken het graag voor u. Op deze pagina hebben wij ter inspiratie enkele modellen voor u samengesteld en nodigen u graag uit om uw eigen favoriete combinatie te maken.

Al onze wastafelkasten worden vervaardigd van duurzame topmaterialen zoals mat wit Solid Surface Corian en diverse houtsoorten en houtfineren. Kies uit prachtige mat natuureffect gespoten eikenhout fineer of walnoten houtfineer kleuren. Van puur naar trendy zwart. Onze zwevende MDF badkamermeubelen kunnen in elke gewenste kleur worden gespoten. Ons designteam heeft de trendy kleuren voor u op een rij gezet in onze badkamermeubel configurator.

Wastafelonderkast 230 cm breed

Mat wit Solid Surface Corian wastafel

Ook dit Solid Surface Corian badmeubel van 230 cm breed kunt u laten uitvoeren met binnenlades en stopcontacten. Deze badkast ‘Siena’ is uitgevoerd met een vrijhangende wastafel met enkele wasbak links.

Stel uw eigen houten badkamermeubel samen

In de badmeubel configurator van B DUTCH stelt u zelf uw hele badkamermeubel samen. Van de uitvoering, lengte en dikte van het blad tot het materiaal en de kleur van de onderkast. Daarnaast kunt u kiezen uit extra accessoires zoals binnenlades, stopcontacten en inlegmatten. En we laten u direct zien welke B DUTCH badkamer producten prachtig aansluiten bij uw badkamermeubel voor een complete luxe design badkamer.

Volg de stappen in onze configurator en u zult zien dat het samenstellen van uw eigen persoonlijke wastafelkast niet moeilijk is. Onze configurator werkt het beste op een groot scherm, bijvoorbeeld op een PC, laptop of IPad. Bij elke stap die u maakt ziet u onmiddellijk het resultaat van uw keuze, bovendien ziet u direct wat het kost als u een onderdeel toevoegt of verwijdert.

Badkamermeubelen van B DUTCH. Dit wastafelmeubel is 140 cm breed. De badkamermeubelen zijn uit te voeren in verschillende breedtes, verschillende Solid Surface wastafels, verschillende diktes van het wastafelblad en verschillende materialen en kleuren van het ondermeubel. High end badmeubel van zeer duurzame materialen en afgewerkt tot in detail. Minimalistisch design badkamermeubel 140 cm breed.

ZWEVEND BADKAMERMEUBEL

Houten wastafelmeubel 230 cm breed

badmeubel eiken houtfineer

Luxe uitgevoerd wastafelonderkast van 230 cm breed ‘Ferrara’ met wastafel ‘Saint Barth’ met een grote wasbak in het midden. Een mooi voorbeeld van een uniek op wens gemaakt badmeubel.

Badkamermeubelen uit onze eigen fabriek

Bent u nieuwsgierig naar onze badkamer meubelen, wastafels of de andere badkamerconcepten van B DUTCH? In onze fabriek in Cuijk, waar ook onze designers werken, hebben we naast de fabriek een fabrieksshowroom gebouwd. Daar tonen we u voorbeelden van op maat te maken badkamermeubelen en andere design producten van B DUTCH zoals ligbaden, douchevloeren, toiletten, tegels, kranen, spiegels en meer.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze fabriek en fabrieksshowroom in Cuijk. U kunt er badkamer inspiratie opdoen, een badkamer ontwerp laten maken en de high-end kwaliteit van onze producten ervaren. Wilt u uitgebreid geïnformeerd worden door een van onze badkameradviseurs? Maak dan vooraf een afspraak!

Rechtstreek van de fabriek: luxe badkamermeubels

Iedereen koopt rechtstreeks af-fabriek bij B DUTCH. Dat kan via een directe bestelling in onze configurator of webshop. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen om een offerte te laten maken, of langs komen in Cuijk.

Wij werken niet met dealers waardoor we onze prijzen laag kunnen houden. Bij B DUTCH staan we voor high-end topkwaliteit design producten voor vriendelijke prijzen.

Houten badmeubel 230 cm breed

met Solid Surface Corian wastafel

Speels maar strak vormgegeven houten badmeubel ‘Bari’ van 230 cm breed. Uitgevoerd met mat witte Corian Solid Surface wastafel met enkele wasbak links. De open schap is mooi en praktisch voor bijvoorbeeld handdoeken.

Plug & Play wastafel kasten

De wastafel kasten van B DUTCH zijn plug & play te intalleren en te monteren. Er zijn glasheldere installatie-instructies van de badkamermeubelen voorhanden.

Maar u kunt ook onze informatieve installatie-video bekijken zodat wij zeker weten dat u bij het installeren van uw badmeubel niet voor verrassingen komt te staan.

Zwevend badmeubel 230 cm breed

Mat wit Solid Surface Corian wastafel

Bari wastafelonderkast van 230 cm breed met Solid Surface Corian wastafel uitgevoerd met dubbele wasbak. Stopcontacten in de lades zijn mogelijk bij dit robuuste model. En kijk ook eens naar onze prachtige kranencollecties.

Het startpunt van onze configurator is altijd het kiezen van een van de modellen badmeubels die wij in ons assortiment hebben. Vervolgens kunt u zaken als lengte, materiaal, kleur en de soort en uitvoering van de wastafel kiezen. Hieronder ziet u alle modellen op een rij.

Badkamermeubel
230 cm breed

BARI

Badkamermeubelen 230 cm breed B DUTCH San Marino. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 230 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 230 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 230 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
230 cm breed

SAN MARINO

Badkamermeubel
230 cm breed

FERRARA

Badkamermeubel
230 cm breed

SIENA

Badkamermeubelen 230 cm breed B DUTCH Sorrento. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 230 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 230 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 230 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
230 cm breed

SORRENTO