FAQ items aan het laden...

BADKAMERMEUBEL 130 CM BREED

Het aantal variaties van badkamermeubelen op 130 cm breed die we kunnen maken is zowat eindeloos. U kiest eerst uw lievelingsmodel uit de 16 B DUTCH badkamermeubel series. Binnen elke serie heeft u alle vrijheid om er een eigen uniek op maat voor u gemaakt wastafelmeubel van te maken. Wilt u één of twee wastafels? Wilt u een dik of juist een dun wastafelblad, een vloeiend gevormde wasbak of juist een met strakke lijnen? En ten aanzien van het ondermeubel kiest u het mooiste materiaal en de kleur die u wenst. Laat u inspireren en creëer zelf. Kijk maar eens in onze badkamermeubel configurator, dan ziet u direct wat er allemaal mogelijk is.

Badmeubel 130 cm breed

met Solid Surface Corian wastafel

Een mooi voorbeeld van één van de duizenden opties bij B DUTCH is dit stijlvolle badkamerkast ‘Bari’ van 130 cm breed met Solid Surface Corian wastafel ‘Martinique’ met enkele wasbak rechts.

Badkamermeubelen 130 cm breed B DUTCH Bari. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 130 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 130 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 130 cm breed zijn eindeloos.

Badkamerkasten in alle soorten en maten

B DUTCH maakt wastafelkasten in alle maten, breedtes van 60 cm tot en met 240 cm, allemaal in stappen van 10 cm. U zoekt een houten wastafelmeubel van 130 cm breed? Wij maken hem graag voor u. Of wilt u een badkamermeubel met een Corian wastafel en een MDF op uw kleur gespoten onderkast? Of een strak design meubel geheel van Solid Surface Corian? Op deze pagina hebben wij ter inspiratie enkele modellen voor u samengesteld en nodigen u graag uit om uw eigen favoriete combinatie te maken.

Al onze wastafelkasten worden vervaardigd van duurzame topmaterialen zoals mat wit Solid Surface Corian en diverse houtsoorten en houtfineren. Eventueel kan uw zwevend badkamermeubel zwart, wit of een andere kleur gespoten worden. U kunt uit talloze mogelijkheden en kleuren kiezen. Elke serie heeft zo zijn eigen specificaties. Die vindt u terug in onze webshop en configurator.

Badkamermeubel 130 cm van Solid Surface Corian. Dit wastafelmeubel heet Juve, is 130 cm breed en te maken met diverse vormen wastafelbladen. Een dubbele wasbak, een enkele wasbak of een grote wasbak. In onze badkamermeubelen configurator stelt u uw eigen unieke Juve wastafelmeubel samen. Of kies uw 130 cm brede badmeubel uit een van de andere badkamermeubelseries van B DUTCH.

Design wastafelmeubel 130 cm breed

Mat wit Solid Surface Corian wastafel

Ook dit badmeubel van 130 cm breed kunt u laten uitvoeren met binnenlades en stopcontacten. Deze badkast ‘Juve’ is uitgevoerd met een Saint Barth’ wastafel met extra grote wasbak. Wastafel en ondermeubel vormen een mooi geheel, beide gemaakt van topkwaliteit Solid Surface Corian. Uw Juve badkamermeubel gaat zeker niet vergelen maar houdt zijn mooie mat witte kleur.

Stel uw eigen houten badkamermeubel samen

In de badmeubel configurator van B DUTCH stelt u zelf uw hele badkamermeubel samen. Van de uitvoering, lengte en dikte van het blad tot het materiaal en de kleur van de onderkast. Daarnaast kunt u kiezen uit extra accessoires zoals binnenlades, stopcontacten en inlegmatten.

En bent u klaar met het configureren van uw maatwerk badkamermeubel, kijk dan ook eens naar onze andere badkamer designconcepten. B DUTCH levert designs voor uw complete luxe badkamer. Van kranen, spiegels, tegels, ligbaden, verlichting, douchevloeren, closets, etc.

Volg de stappen in onze configurator en u zult zien dat het samenstellen van uw eigen persoonlijke wastafelkast een feestje is. Bij elke stap die u maakt ziet u onmiddellijk het resultaat van uw keuze, bovendien ziet u direct wat het kost als u een onderdeel toevoegt of verwijdert. Heeft u hulp nodig bij het samenstellen? Het B DUTCH adviesteam is u graag van dienst. We kunnen eventueel ook samen met u online door de configurator lopen.

Badkamermeubelen van B DUTCH. Dit wastafelmeubel is 140 cm breed. De badkamermeubelen zijn uit te voeren in verschillende breedtes, verschillende Solid Surface wastafels, verschillende diktes van het wastafelblad en verschillende materialen en kleuren van het ondermeubel. High end badmeubel van zeer duurzame materialen en afgewerkt tot in detail. Minimalistisch design badkamermeubel 140 cm breed.

ZWEVEND BADKAMERMEUBEL

Houten wastafelmeubel 130 cm breed

badmeubel eiken

Luxe uitgevoerd wastafelonderkast van 130 cm breed ‘Palermo’ met wastafel ‘Barbados’ met enkele wasbak in het midden. Het ondermeubel betreft een van onze donkerste kleuren eiken houtfineer.

Badkamermeubelen 130 cm breed B DUTCH Palermo. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 130 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 130 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 130 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubelen uit onze eigen fabriek

Bent u nieuwsgierig naar onze badkamer meubelen, wastafels of de andere badkamerconcepten van B DUTCH? In onze fabriek in Cuijk, waar ook onze designers werken, hebben we een fabrieksshowroom.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze fabriek en fabrieksshowroom in Cuijk. Wij werken niet met dealers waardoor we de prijzen voor onze high-end producten toch laag kunnen houden.

Design badkamermeubels rechtstreeks van de bron

Iedereen koopt rechtstreeks af-fabriek bij B DUTCH. Dat kan via een directe bestelling in onze configurator of webshop. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen om een offerte te laten maken.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze fabriek en fabrieksshowroom in Cuijk. U kunt dan met eigen ogen onze design collecties zien en volop badkamer inspiratie opdoen. Wilt u een uitgebreid adviesgesprek? Maak dan vooraf even een afspraak, dan weet u zeker dat onze badkameradviseurs alle tijd voor u hebben.

Houten badmeubel 130 cm breed

met Solid Surface Corian wastafel

Speels maar strak vormgegeven houten badmeubel ‘Venezia’ van 130 cm breed. Uitgevoerd met mat witte Corian Solid Surface wastafel met enkele wasbak in het midden. High-end design.

Badkamermeubelen 130 cm breed B DUTCH Venezia. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 130 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 130 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 130 cm breed zijn eindeloos.

Plug & Play wastafel kasten

De wastafel kasten van B DUTCH zijn plug & play te intalleren en te monteren. Er zijn glasheldere installatie-instructies van de badkamermeubelen voorhanden.

Maar u kunt ook onze informatieve installatie-video bekijken zodat wij zeker weten dat u bij het installeren van uw badmeubel niet voor verrassingen komt te staan.

Badkamermeubelen 130 cm breed B DUTCH Ferrara. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 130 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 130 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 130 cm breed zijn eindeloos.

Zwevend badmeubel 130 cm breed

Mat wit Solid Surface Corian wastafel

Ferrara wastafelonderkast van 130 cm breed met Solid Surface Corian wastafel uitgevoerd met enkele wasbak. Binnenlades en stopcontacten zijn mogelijk bij dit robuuste model.

Het startpunt van onze configurator is altijd het kiezen van een van de modellen badmeubels die wij in ons assortiment hebben. Vervolgens kunt u zaken als lengte, materiaal, kleur en de soort en uitvoering van de wastafel kiezen. Hieronder ziet u per breedte een voorbeeld van alle modellen op een rij.

Badkamermeubel 130 cm van Solid Surface Corian. Dit wastafelmeubel heet Juve, is 130 cm breed en te maken met diverse vormen wastafelbladen. Een dubbele wasbak, een enkele wasbak of een grote wasbak. In onze badkamermeubelen configurator stelt u uw eigen unieke Juve wastafelmeubel samen. Of kies uw 130 cm brede badmeubel uit een van de andere badkamermeubelseries van B DUTCH.

Badkamermeubel
130 cm breed

JUVE

Badkamermeubel 130 cm van Solid Surface Corian. Dit wastafelmeubel heet Juve Greep, is 130 cm breed en te maken met diverse vormen wastafelbladen. Een dubbele wasbak, een enkele wasbak of een grote wasbak. In onze badkamermeubelen configurator stelt u uw eigen unieke Juve Greep wastafelmeubel samen. Of kies uw 130 cm brede badmeubel uit een van de andere badkamermeubelseries van B DUTCH.

Badkamermeubel
130 cm breed

JUVE GREEP

Badkamermeubel 130 cm breed Siena van Solid Surface Corian. Dit wastafelmeubel met zwevende wastafel heet Siena, is 130 cm breed en te maken met diverse vormen wastafelbladen. Een dubbele wasbak, een enkele wasbak of een grote wasbak. In onze badkamermeubelen configurator stelt u uw eigen unieke Siena wastafelmeubel samen. Of kies uw 130 cm brede badmeubel uit een van de andere badkamermeubelseries van B DUTCH.

Badkamermeubel
130 cm breed

SIENA

Badkamermeubelen 130 cm breed B DUTCH Bari. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 130 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 130 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 130 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
130 cm breed

BARI

Badkamermeubelen 130 cm breed B DUTCH Palermo. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 130 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 130 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 130 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
130 cm breed

PALERMO

Badkamermeubelen 130 cm breed B DUTCH Venezia. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 130 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 130 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 130 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
130 cm breed

VENEZIA

Badkamermeubelen 130 cm breed B DUTCH Ferrara. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 130 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 130 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 130 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
130 cm breed

FERRARA

Badkamermeubelen 130 cm breed B DUTCH Catania. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 130 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 130 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 130 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
130 cm breed

CATANIA

Badkamermeubelen 130 cm breed B DUTCH San Marino. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 130 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 130 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 130 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
130 cm breed

SAN MARINO

Badkamermeubelen 130 cm breed B DUTCH Firenze. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 130 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 130 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 130 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
130 cm breed

FIRENZE

Badkamermeubelen 130 cm breed B DUTCH Roma. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 130 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 130 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 130 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
130 cm breed

ROMA

Badkamermeubelen 130 cm breed B DUTCH Genova. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 130 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 130 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 130 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
130 cm breed

GENOVA

Badkamermeubelen 130 cm breed B DUTCH Bergamo. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 130 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 130 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 130 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
130 cm breed

BERGAMO

Badkamermeubelen 130 cm breed B DUTCH Torino. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 130 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 130 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 130 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
130 cm breed

TORINO

Badkamermeubelen 130 cm breed B DUTCH Sorrento. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 130 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 130 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 130 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
130 cm breed

SORRENTO