FAQ items aan het laden...

BADKAMERMEUBEL 100 CM BREED

Op zoek naar een prachtig badkamermeubel 100 cm breed? Dan bent u bij B DUTCH aan het juiste adres. We maken uw wastafelmeubel op 100 cm breed helemaal naar uw wens. Het aantal variaties dat we kunnen maken binnen ons concept is zowat eindeloos. Wilt u een dik of juist een dun wastafelblad, een vloeiend gevormde wasbak of juist een met strakke lijnen? Het kan allemaal. Daarnaast hebben we diverse modellen ondermeubels die in tal van materialen uitgevoerd kunnen worden. Laat u inspireren en creëer zelf in onze badkamermeubel configurator of bezoek onze showroom in Cuijk en laat u adviseren door onze ontwerpers.

Badmeubel 100 cm breed met Solid Surface Corian wastafel

Deze stijlvolle badkamerkast ‘Bari’ van 100 cm breed met Solid Surface Corian wastafel ‘Saint Lucia’ met enkele wasbak is een voorbeeld van wat mogelijk is bij B DUTCH.

Badkamermeubelen 100 cm breed B DUTCH Bari. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 100 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 100 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 100 cm breed zijn eindeloos.

Badkamerkasten in alle soorten en maten

B DUTCH maakt wastafelkasten in alle maten, van 80 cm breed tot en met 240 cm breed (stappen van 10 cm). U zoekt een houten wastafelmeubel van 100 cm breed? Of liever een wastafelmeubel van Solid Surface Corian? Wij maken hem graag voor u. Op deze pagina hebben wij ter inspiratie enkele modellen voor u samengesteld en nodigen u graag uit om uw eigen favoriete combinatie te maken. Hulp of advies nodig? Bel of mail ons.

Al onze wastafelkasten worden vervaardigd van duurzame topmaterialen zoals mat wit Solid Surface Corian en diverse houtsoorten. Eventueel kan uw zwevend badkamermeubel zwart gespoten worden of in elke andere kleur. U kunt het eikenhout of walnotenhout ook puur houden. Bekijk de talloze mogelijkheden en kleuren in onze badkamermeubel configurator, kies het model naar uw wens, selecteer de afmeting 100 cm breed en kies een kleuroptie. U ziet direct hoe het materiaal en de kleur eruit komt te zien.

Badkamermeubelen 100 cm breed B DUTCH Juve. De Juve is vervaaridgd van Solid Surface Corian. Een zeer duurzaam hoogwaardig mat wit materiaal dat zeker niet vergeelt. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 100 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 100 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 100 cm breed zijn eindeloos.

Wastafelonderkast 100 cm breed met mat wit Solid Surface Corian wastafel

Ook dit badmeubel van 100 cm breed, B DUTCH model Juve, kunt u laten uitvoeren met binnenlades en stopcontacten. Deze badkast ‘Saint Barth’ is uitgevoerd met een ‘Saint Barth’ wastafel met enkele wasbak in het midden.

Stel uw eigen houten badkamermeubel samen

In de badmeubel configurator van B DUTCH stelt u zelf uw hele badkamermeubel samen. Van de uitvoering, lengte en dikte van het blad tot het materiaal en de kleur van de onderkast. Daarnaast kunt u kiezen uit extra accessoires zoals binnenlades, stopcontacten en inlegmatten.

Volg de stappen in onze configurator en u zult zien dat het samenstellen van uw eigen persoonlijke wastafelkast een feestje is. Bij elke stap die u maakt ziet u onmiddellijk het resultaat van uw keuze, bovendien ziet u direct wat het kost als u een onderdeel toevoegt of verwijdert.

Badkamermeubelen van B DUTCH. Dit wastafelmeubel is 140 cm breed. De badkamermeubelen zijn uit te voeren in verschillende breedtes, verschillende Solid Surface wastafels, verschillende diktes van het wastafelblad en verschillende materialen en kleuren van het ondermeubel. High end badmeubel van zeer duurzame materialen en afgewerkt tot in detail. Minimalistisch design badkamermeubel 140 cm breed.

ZWEVEND BADKAMERMEUBEL

Houten wastafelmeubel 100 cm breed

badmeubel eiken houtfineer

Luxe uitgevoerd wastafelonderkast van 100 cm breed ‘Ferrara’ met wastafel ‘Saint Lucia’ met enkele wasbak. High-end badkamermeubel.

Badkamermeubelen 100 cm breed B DUTCH Ferrara. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 100 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 100 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 100 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubelen uit onze eigen fabriek

Bent u nieuwsgierig naar onze badkamer meubelen, wastafels of de andere badkamerconcepten van B DUTCH? In onze fabriek in Cuijk, waar ook onze designers werken, hebben we een fabrieksshowroom. Daar krijgt u een goede indruk van onze collecties, de high-end materialen en afwerking.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze fabriek en fabrieksshowroom in Cuijk. Wilt u zeker weten dat onze adviseurs voldoende tijd voor u hebben? Maak dan van te voren een afspraak. Wij werken niet met dealers waardoor we onze prijzen laag kunnen houden.

Luxe badkamermeubels rechtstreeks bij de B DUTCH fabriek kopen

Iedereen koopt rechtstreeks af-fabriek bij B DUTCH. Dat kan via een directe bestelling in onze configurator of webshop. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen om een offerte te laten maken.

De B DUTCH design concepten voor badkamers zijn zodanig op elkaar afgestemd dat u ze kunt combineren om een complete tijdloze luxe badkamer samen te stellen. Wilt u een adviseur een badkamerontwerp laten maken? Neem dan contact met ons op.

Solid Surface Corian badmeubel

100 cm breed met Corian wastafel

Nog een mooi voorbeeld van een B DUTCH wastafelmeubel op 100 cm breedte. Strak vormgegeven Corian badmeubel ‘Siena’ van 100 cm breed. Uitgevoerd met mat witte Corian Solid Surface wastafel met enkele wasbak. Voor een speels effect plaatst u de wastafel niet exact boven het ondermeubel maar een stukje van elkaar.

Badkamermeubelen 100 cm breed B DUTCH Siena. De Siena is vervaaridgd van Solid Surface Corian. Een zeer duurzaam hoogwaardig mat wit materiaal dat zeker niet vergeelt. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 100 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 100 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 100 cm breed zijn eindeloos.

Plug & Play wastafel kasten

De wastafel kasten van B DUTCH zijn plug & play te intalleren en te monteren. Er zijn glasheldere installatie-instructies van de badkamermeubelen voorhanden.

Maar u kunt ook onze informatieve installatie-video bekijken zodat wij zeker weten dat u bij het installeren van uw badmeubel niet voor verrassingen komt te staan.

Badkamermeubelen 100 cm breed B DUTCH Palermo. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 100 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 100 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 100 cm breed zijn eindeloos.

Zwevend badmeubel 100 cm breed

Mat wit Solid Surface Corian wastafel

Palermo wastafelonderkast van 100 cm breed met Solid Surface Corian wastafel uitgevoerd met enkele wasbak.

Het startpunt van onze badkamermeubel configurator is altijd het kiezen van een van de modellen badmeubels die wij in ons assortiment hebben. Vervolgens kunt u zaken als positie en aantal wasbakken, lengte, materiaal, kleur en de soort en uitvoering van de wastafel kiezen. Hieronder ziet u alle modellen op een rij.

Badkamermeubel
100 cm breed

JUVE

Badkamermeubel
100 cm breed

VENEZIA

Badkamermeubel
100 cm breed

BARI

Badkamermeubel
100 cm breed

PALERMO

Badkamermeubel
100 cm breed

FERRARA

Badkamermeubel
100 cm breed

JUVE GREEP

Badkamermeubelen 100 cm breed B DUTCH Siena. De Siena is vervaaridgd van Solid Surface Corian. Een zeer duurzaam hoogwaardig mat wit materiaal dat zeker niet vergeelt. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 100 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 100 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 100 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
100 cm breed

SIENA

Badkamermeubelen 100 cm breed B DUTCH San Marino. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 100 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 100 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 100 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
100 cm breed

SAN MARINO

Badkamermeubelen 100 cm breed B DUTCH Firenze. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 100 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 100 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 100 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
100 cm breed

FIRENZE

Badkamermeubelen 100 cm breed B DUTCH Roma. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 100 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 100 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 100 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
100 cm breed

ROMA

badkamermeubel wastafelmeubel badkamerkast badmeubel Genova 90 cm enkele wasbak Solid Surface Corian B-DUTCH

Badkamermeubel
100 cm breed

GENOVA

Badkamermeubelen 100 cm breed B DUTCH Bergamo. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 100 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 100 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 100 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
100 cm breed

BERGAMO

Badkamermeubelen 100 cm breed B DUTCH Torino. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 100 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 100 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 100 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
100 cm breed

TORINO

Badkamermeubelen 100 cm breed B DUTCH Sorrento. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 100 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 100 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 100 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
100 cm breed

SORRENTO