DESIGN VLOEREN by B DUTCH. 

TRENDY

Keramische tegels voor vloeren en wanden

Het B DUTCH label biedt een totaal concept voor alle fundamentele elementen van een tijdloos interieur. Een vloer is het uitgangspunt waarop de rest van een mooi (maatwerk) interieur tot stand komt.

B DUTCH volgt de ontwikkelingen op het gebied van keramische tegels de laatste jaren zeer nauw. Het concept keramische tegels voor verschillende toepassingen is helemaal terug van weggeweest. Zeer verrassend te verkrijgen in alle structuren, ruwe prints, old look- en hout prints voor vloeren en wanden.

We werken exclusief samen met een zeer moderne en goed betaalbare Italiaanse producent van keramische tegels. Onze collectie is groot. Vraag naar onze collectie en prijzen. Ze zijn van een bijzonder hoog exclusief niveau maar zeer betaalbaar.

Via ons B DUTCH contactformulier kunt u een offerte danwel een afspraak maken om langs te komen om onze collectie te bezichtigen.

B DUTCH is een producent van hoogwaardige keukens en badkamers incl maatwerk direct af-fabriek tegen lage prijzen. Badkamermeubels, ligbaden, wastafels, douchebakken, toiletfonteinen, RVS kranen, LED verlichting, waanzinnige keramische tegels in alle formaten.
B DUTCH wastafelzuil, mat wit. Voor complete luxe badkamers.

Hoe werken wij?

Bent u op zoek naar een partij die betaalbaar is? B DUTCH is een specialist op het gebied van keuken- en badkamerconcepten, zoals onder andere badkamer meubelen, badkamer wastafels en vrijstaande ligbaden maar ook badkamer baden mooi afgewerkt tussen twee muren. U vindt bij B DUTCH al een grote collectie ontwikkelde en geproduceerde interieur items die u zo ‘van de plank’ mee kunt nemen. U kunt deze gemakkelijk via onze B DUTCH Webshop bestellen, wij voldoen aan alle eisen voor een webwinkel. Hiervan ontvangt u een aankoopbevestiging. Binnen één werkdag wordt er contact met u gelegd om eventuele verdere details te bespreken. Na betaling en productie-tijd wordt het item door een goede vervoerder bij u thuis afgeleverd of u kiest er voor om uw bestelling zelf bij onze fabriek in Cuijk op te halen.

Indien u op onze producten het liefst een kleine maatwerk aanpassing zou willen doen of u kiest helemaal voor maatwerk of u wilt samen met ons een ontwerp maken, neem dan contact met ons op via dit formulier voor een afspraak of voor een offerte. Klik voor een algemene indruk van alle B DUTCH collecties eens op deze link.

Eigen fabriek & fabrieksshowroom; daardoor hele scherpe af-fabriek prijzen

Hierdoor is B DUTCH in staat om tot wel 70% goedkoper te leveren dan vele andere aanbieders. Er zitten geen schakel tussen klant en fabriek. Een uniek concept. Bij ons krijgt u een voorstel gebaseerd op transparante eerlijke prijzen, hoogstaande kwaliteit en snelle levertijden! Wij adviseren u graag in onze fabrieksshowroom in Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen die u zult doen verbazen over alle mogelijkheden! Wij laten u graag zien hoe wij produceren en welk afwerkingsniveau wij hanteren. U kunt via dit contactformulier een afspraak maken om langs te komen in Cuijk.

Na de definitieve bestelling ontvangt u (technische) tekeningen waarop wij uw akkoord vragen, hierna wordt uw bestelling bij ons in productie genomen. Binnen B DUTCH krijgt u één vast aanspreekpunt. Voordelen hiervan zijn korte lijnen, als klant houdt u ontwerp en productie bij één partij en kunt u altijd het productie-proces zelf blijven volgen.

B DUTCH DESIGN VLOEREN

Heeft u vragen of bent u geïnteresseerd in één van onze vloeren. Neem contact met ons op of maak een afspraak om in onze fabrieksshowroom houten- of wand/tegelvoeren te komen bezichtigen. Prijzen af-fabriek.