FAQ items aan het laden...

De productie in de B DUTCH fabriek in Cuijk gaat vol, maar in verband met het coronavirus protocol, gespreid door. Daarom én dankzij onze voorraden kunnen de bestellingen via onze webshop, of op een andere manier geplaatst, gewoon worden uitgeleverd conform de aangegeven levertijden. Ook onze interieuradviseurs blijven u graag van dienst. Ons team is goed ingesteld om u ook via de telefoon, via e-mail en aan de hand van onze website en andere communicatiemiddelen, met interieuradvies, vragen en offertes van dienst te zijn.

Alléén op afspraak is onze fabrieksshowroom te bezoeken. Daarbij hanteren wij de RIVM regel van maximaal één afspraak tegelijkertijd en met maximaal twee personen. Uiteraard blijven onze adviseurs op 1,5 meter afstand.

De fabrieksshowroom kunt u niet betreden als u kucht, hoest en / of verkouden bent of koorts heeft. Alléén op deze manier kunnen wij de gezondheid van u en onze medewerkers bewaken en open blijven.

Een kijkje in onze fabriek is voorlopig niet mogelijk.

Wilt u een afspraak maken? Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op voor het inplannen van die afspraak.

Met vriendelijke groet, team B DUTCH

Welkom in de fabrieksshowroom van B DUTCH in Cuijk

Benieuwd hoe onze luxe badkamers en luxe keukens met design badkamermeubels, wastafels, baden, kookeilanden, kastenwanden en veel meer, er in het echt uitzien? Dat kan!

In onze fabriek in Cuijk (Noord-Brabant, op ca. 1 uur 15 min. rij-afstand van Amsterdam) heeft B DUTCH een eigen fabrieksshowroom waar een aantal design keukens, luxe badkamermeubels, wastafels, ligbaden, douche-opstellingen en toiletfonteinen staan opgesteld in combinatie met mooie eigen RVS kranen, spiegels, trimless verlichting en unieke wand- en vloertegels.

B DUTCH fabriek Cuijk. Badkamer inspiratie of keuken inspiratie nodig? Bezoek de B DUTCH fabrieksshowroom in Cuijk. B DUTCH is een puur Nederlands design label voor luxe tijdloze badkamers, keukens en andere grote interieurelementen zoals kastenwanden en haarden. B DUTCH verkoopt direct af-fabriek aan de klant.

U koopt direct bij B DUTCH: hele scherpe af-fabriek prijzen

B DUTCH is in staat om goedkoper te leveren dan vele andere aanbieders die werken met dezelfde topkwaliteit materialen en afwerking. Er zit namelijk geen schakel tussen klant en fabriek. Een uniek concept. Bij ons krijgt u een voorstel gebaseerd op transparante eerlijke prijzen, hoogstaande kwaliteit en snelle levertijden! Wij adviseren u graag in onze fabriek en fabrieksshowroom in Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen die u zult doen verbazen over alle mogelijkheden! Wij laten u graag zien hoe wij produceren en welk afwerkingsniveau wij hanteren. U kunt via dit contactformulier een afspraak maken om langs te komen in Cuijk.

Corian kookeiland, wit keukeneiland met geïntegreerde massief houten eettafel of bar. Tijdloze keuken op maat, B DUTCH design keuken. Kom keuken inspiratie opdoen in onze fabrieksshowroom in Cuijk.
Grote wastafel Corian mat wit. B DUTCH design wastafels. Diverse afmetingen, model Saint Barth Large.

Het B DUTCH ontwerpersteam

Op onze site, maar zeker ook in de fabrieksshowroom in Cuijk krijgt u een duidelijk beeld van de B DUTCH design concepten voor luxe badkamers, luxe keukens en andere interieur elementen voor moderne design interieurs. B DUTCH staat voor tijdloze interieurs, pure duurzame materialen en afwerking tot in detail.

Het eigen ontwerpersteam van B DUTCH kan u helpen bij de inrichting van uw huis, kantoor, praktijkruimte, hotel of andere ruimte welke u een tijdloze en sfeervolle maar ook moderne uitstraling wil geven. Wilt u een afspraak maken om de fabriek en showroom te bekijken en te praten met één van onze adviseurs?Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Luxe badkamers tijdloos design by B DUTCH. Bezoek de fabrieksshowroom in Cuijk. Het B DUTCH ontwerpersteam adviseert u graag. Kom badkamer ideeen op doen. Volop badkamer inspiratie. Neem uw eigen badkamer ontwerp mee of laat onze adviseurs daarmee helpen.
Moderne keukens by B DUTCH. Design keukens met luxe kookeiland en strakke achterwanden. Kom naar de fabrieksshowroom in Cuijk. In onze keuken en badkamer fabrieksshowroom tonen we u alle opties. Maatwerk keukens, uw tijdloze keuken op maat. Keuken ontwerp of keuken inspiratie nodig?
Fenix keuken, zwarte keuken met stalen blad, aanrechtblad van staal. Moderne design keuken van B DUTCH. B DUTCH maakt keukens op maat. Luxe keukens van Fenix of Corian wit. Bij de tijdloze keukendesigns van B DUTCH gebruikt B DUTCH ook massief hout of fineerhout. Voor keukenkasten, achterwanden van keukens, geintegreerde eettafels, etc.

Duurzame kwaliteit en tijdloos interieur

Het eigen ontwerpersteam van B DUTCH kan u helpen bij de inrichting van uw huis, kantoor, praktijkruimte, hotel of andere ruimte welke u een tijdloze en sfeervolle maar ook moderne uitstraling wil geven. B DUTCH is gespecialiseerd in alle vaste elementen voor uw ruimte. Dit zijn onder andere luxe keukens met of zonder kookeiland, grote kastenwanden, haarden, wand- en vloertegels, verlichting, complete design badkamers en badkamer elementen zoals RVS kranen, wandclosets, toiletfonteinen, wastafels, waskommen en wasbakken, badkamermeubelen, wastafelonderkasten en badmeubels, ligbaden, douches, douchebakken en douchevloeren en badkamerspiegels. In de fabrieksshowroom in Cuijk krijgt u een duidelijk beeld van onze design concepten. Heeft u vragen over één van onze concepten of wilt u een afspraak maken om de fabriek en showroom te bekijken? Neem dan contact met ons op.

Badkamermeubelen-badkamerkasten-wastafelmeubelen-badmeubels-MAATWERK-B-DUTCH-Catania_020k
Ligbad LB Bridge 1770 mm. Ligbaden van B Dutch. Dutch design ligbaden, badkuipen, losstaand baden, bad vrijstaand, vrijstaand ligbad en losstaande baden. Vervaardigd van topkwaliteit Solid Surface Corian, verkleurt niet. Ook op maat te maken.
B DUTCH fabriek, werkplaats, Cuijk

Kijken bij de productie?

Een kijkje nemen in onze fabriek om onze vakmensen aan het werk te zien met de beste kwaliteit materialen en machines? Dat kan. Wij kunnen de laatste keuken-, kasten- en badkamer-trends beschikbaar maken voor een breder publiek door productie in eigen fabriek. Zodoende kunnen wij korte levertijden hanteren en heeft u snel uw (maatwerk) interieur-element in huis. Heeft u vragen over één van onze concepten of wilt u een afspraak maken om de fabriek en fabrieksshowroom te bezoeken? Neem dan contact met ons op.

Badkamer inspiratie bij B DUTCH. Laat onze ontwerpers meedenken met uw badkamer ideeën en badkamer ontwerpen.

Hoe werken wij?

U vindt bij B DUTCH al een grote collectie interieur items die u gemakkelijk via onze B DUTCH Webshop kunt bestellen, wij voldoen aan alle eisen voor een webwinkel. Hiervan ontvangt u een aankoopbevestiging. Binnen één werkdag wordt er contact met u gelegd om eventuele verdere details te bespreken. Na betaling en productie-tijd wordt het item door onze eigen vrachtwagenchauffeur of een goede vervoerder bij u thuis afgeleverd of u kiest er voor om uw bestelling zelf bij onze fabriek in Cuijk op te halen.

Indien u op onze producten het liefst een kleine maatwerk aanpassing zou willen doen of u kiest helemaal voor maatwerk binnen de mogelijkheden van onze concepten, neem dan contact met ons op via dit formulier voor een afspraak of voor een offerte. Klik voor een algemene indruk van alle B DUTCH collecties eens op deze link.

Voor maatwerk spreken we samen met u de levertijden door. Na uw akkoord op de offerte gaan wij de (technische) tekeningen maken waarop wij uw akkoord vragen. Hierna wordt uw bestelling bij ons in productie genomen. Binnen B DUTCH krijgt u één vast aanspreekpunt. Voordelen hiervan zijn korte lijnen. Als klant houdt u ontwerp en productie bij één partij en kunt u altijd het productie-proces zelf blijven volgen.

B DUTCH DESIGN

Proef de unieke sfeer van B DUTCH Design.
Maak een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom in Cuijk.