De productie in de B DUTCH fabriek in Cuijk gaat vol, maar in verband met het coronavirus protocol, gespreid door. Daarom én dankzij onze voorraden kunnen de bestellingen via onze webshop, of op een andere manier geplaatst, gewoon worden uitgeleverd conform de aangegeven levertijden. Ook onze interieuradviseurs blijven u graag van dienst. Ons team is goed ingesteld om u ook via de telefoon, via e-mail en aan de hand van onze website en andere communicatiemiddelen, met interieuradvies, vragen en offertes van dienst te zijn.

Alléén op afspraak is onze fabrieksshowroom te bezoeken. Daarbij hanteren wij de RIVM regel van maximaal één afspraak tegelijkertijd en met maximaal twee personen. Uiteraard blijven onze adviseurs op 1,5 meter afstand.

De fabrieksshowroom kunt u niet betreden als u kucht, hoest en / of verkouden bent of koorts heeft. Alléén op deze manier kunnen wij de gezondheid van u en onze medewerkers bewaken en open blijven.

Een kijkje in onze fabriek is voorlopig niet mogelijk.

Wilt u een afspraak maken? Vul het contactformulier in en we nemen contact met u op voor het inplannen van die afspraak.

Met vriendelijke groet, team B DUTCH

CONTACT B DUTCH

Wilt u onze fabrieksshowroom bezoeken? Dat kan alléén op afspraak van maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur én op zaterdag van 08:30 – 16:00 uur. Bij een bezoek aan onze fabrieksshowroom willen we u goed adviseren en u ook een kijkje gunnen in onze fabriek. Ons ontwerpersteam neemt graag alle tijd voor u, vandaar dat het maken van een afspraak noodzakelijk is. Voor het maken van een afspraak om onze fabrieksshowroom te bezoeken, voor meer informatie, voor een advies of voor een vrijblijvende offerte kunt u contact opnemen via het onderstaande contactformulier. Bellen of mailen kan natuurlijk ook.

CONTACTFORMULIER

  B DUTCH B.V.

  Beversestraat 28
  5431 SH Cuijk

  Rabobank Cuijk: IBAN NL81 RABO 0117 1687 77

  BTW nummer: NL861122756B01/ KvK : 77745531

  B DUTCH openingstijden

  Klantenservice:

  maandag t/m vrijdag van: 08.30 – 17.00 uur en zaterdag van 08.30 – 16.00 uur.

  Fabrieksshowroom (alléén op afspraak te bezoeken):

  maandag t/m vrijdag van: 08.30 – 17.00 uur en zaterdag van 08.30 – 16.00 uur.