Haarden2017-10-08T13:09:17+00:00

MAATWERK HAARDEN by B DUTCH.

Een echt gevoel van luxe creëren door een gesloten- of open haard? Veel opdrachtgevers van B DUTCH willen een haard in de woonkamer, in een buitenkamer, keuken, werkkamer of serre geplaatst hebben. B DUTCH maakt deze haarden naar uw ontwerp of u maakt samen met één van onze ontwerpers een mooi ontwerp. B DUTCH heeft erg veel ervaring met het ontwerpen van haarden.

In onze eigen fabriek wordt de haard van hoogwaardige, duurzame en eerlijke materialen gemaakt en vervolgens bij u thuis geplaatst. Alles in één hand. U kunt gemakkelijk via deze link een afspraak plannen of informatie aanvragen.

CONTACT
WEBSHOP

Kleine impressie!

U ziet een kleine impressie van de mogelijkheden tot het laten maken van schitterende tijdloze haarden. Maak een afspraak via dit formulier. Voor een algemene indruk van B DUTCH, klik hier!

Hoe werken wij?

Bent u op zoek naar een partij die betaalbaar is? B DUTCH is een specialist op het gebied van keuken- en badkamerconcepten, zoals onder andere badkamer meubelen, badkamer wastafels en vrijstaande ligbaden maar ook badkamer baden mooi afgewerkt tussen twee muren. U vindt bij B DUTCH al een grote collectie ontwikkelde & geproduceerde interieur items die u zo “van de plank” mee kunt nemen. U kunt deze gemakkelijk via onze B DUTCH Webshop bestellen, wij voldoen aan alle eisen voor een webwinkel. Hiervan ontvangt u een aankoopbevestiging. Binnen één werkdag wordt er contact met u gelegd om eventuele verdere details te bespreken. Na betaling en productie-tijd wordt het item door een goede vervoerder bij u thuis afgeleverd of u kiest er voor om uw bestelling zelf bij onze fabriek in Cuijk op te halen.

Indien u op onze producten het liefst een kleine maatwerk aanpassing zou willen doen of u kiest helemaal voor maatwerk of u wilt samen met ons een ontwerp maken, neem dan contact met ons op via dit formulier voor een afspraak of voor een offerte. Klik voor een algemene indruk van alle B DUTCH collecties eens op deze link.

Eigen fabriek & fabrieksshowroom; daardoor hele scherpe af-fabriek prijzen!

Hierdoor is B DUTCH in staat om tot wel 70% goedkoper te leveren dan vele andere aanbieders. Er zitten geen schakel tussen klant en fabriek. Een uniek concept. Bij ons krijgt u een voorstel gebaseerd op transparante eerlijke prijzen, hoogstaande kwaliteit en snelle levertijden! Wij adviseren u graag in onze fabrieksshowroom in Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen die u zult doen verbazen over alle mogelijkheden! Wij laten u graag zien hoe wij produceren en welk afwerkingsniveau wij hanteren. U kunt via dit contactformulier een afspraak maken om langs te komen in Cuijk.

Na de definitieve bestelling ontvangt u (technische) tekeningen waarop wij uw akkoord vragen, hierna wordt uw bestelling bij ons in productie genomen. Binnen B DUTCH krijgt u één vast aanspreekpunt. Voordelen hiervan zijn korte lijnen, als klant houdt u ontwerp en productie bij één partij en kunt u altijd het productie-proces zelf blijven volgen.

B DUTCH DESIGN

Proef de unieke sfeer van de B DUTCH Design concepten. B DUTCH is Nederlandse een ontwerpstudio en een grote Nederlandse producent van High-End interieurs tegen scherpe af-fabriek prijzen. Een specialist in complete luxe keukens en badkamers. We produceren alles in-house. Voor vragen of een afspraak om onze fabriek en schowroom te bezichtigen, klik hier!