MAATWERK HAARDEN by B DUTCH.

Een echt gevoel van luxe creëren door een gesloten- of open haard? Veel opdrachtgevers van B DUTCH willen een haard in de woonkamer, in een buitenkamer, keuken, werkkamer of serre geplaatst hebben. B DUTCH maakt deze haarden naar uw ontwerp of u maakt samen met één van onze ontwerpers een mooi ontwerp. B DUTCH heeft erg veel ervaring met het ontwerpen van haarden.

In onze eigen fabriek wordt de haard van hoogwaardige, duurzame en eerlijke materialen gemaakt en vervolgens bij u thuis geplaatst. Alles in één hand. U kunt gemakkelijk via deze link een afspraak plannen of informatie aanvragen.

CONTACT
WEBSHOP

Kleine impressie!

Op deze pagina ziet een kleine impressie van de mogelijkheden die wij aanbieden voor schitterende tijdloze maatwerk haarden. Vraag een vrijblijvende offerte of maak een afspraak om de mogelijkheden door te spreken via ons contactformulier.  

B Dutch design badkamers en keukens

Hoe werken wij?

Bent u op zoek naar een partij die betaalbaar is? B DUTCH is een specialist op het gebied van keuken- en badkamerconcepten, zoals onder andere badkamer meubelen, badkamer wastafels en vrijstaande ligbaden maar ook badkamer baden mooi afgewerkt tussen twee muren. U vindt bij B DUTCH al een grote collectie ontwikkelde & geproduceerde interieur items die u zo “van de plank” mee kunt nemen. U kunt deze gemakkelijk via onze B DUTCH Webshop bestellen, wij voldoen aan alle eisen voor een webwinkel. Hiervan ontvangt u een aankoopbevestiging. Binnen één werkdag wordt er contact met u gelegd om eventuele verdere details te bespreken. Na betaling en productie-tijd wordt het item door een goede vervoerder bij u thuis afgeleverd of u kiest er voor om uw bestelling zelf bij onze fabriek in Cuijk op te halen.

Indien u op onze producten het liefst een kleine maatwerk aanpassing zou willen doen of u kiest helemaal voor maatwerk of u wilt samen met ons een ontwerp maken, neem dan contact met ons op via dit formulier voor een afspraak of voor een offerte. Klik voor een algemene indruk van alle B DUTCH collecties eens op deze link.

Eigen fabriek & fabrieksshowroom; daardoor hele scherpe af-fabriek prijzen!

Hierdoor is B DUTCH in staat om tot wel 70% goedkoper te leveren dan vele andere aanbieders. Er zitten geen schakel tussen klant en fabriek. Een uniek concept. Bij ons krijgt u een voorstel gebaseerd op transparante eerlijke prijzen, hoogstaande kwaliteit en snelle levertijden! Wij adviseren u graag in onze fabrieksshowroom in Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen die u zult doen verbazen over alle mogelijkheden! Wij laten u graag zien hoe wij produceren en welk afwerkingsniveau wij hanteren. U kunt via dit contactformulier een afspraak maken om langs te komen in Cuijk.

Na de definitieve bestelling ontvangt u (technische) tekeningen waarop wij uw akkoord vragen, hierna wordt uw bestelling bij ons in productie genomen. Binnen B DUTCH krijgt u één vast aanspreekpunt. Voordelen hiervan zijn korte lijnen, als klant houdt u ontwerp en productie bij één partij en kunt u altijd het productie-proces zelf blijven volgen.

B DUTCH DESIGN

Proef de unieke sfeer van de B DUTCH Design concepten. B DUTCH is Nederlandse een ontwerpstudio en een grote Nederlandse producent van High-End interieurs tegen scherpe af-fabriek prijzen. Een specialist in complete luxe keukens en badkamers. We produceren alles in-house. Voor vragen of een afspraak om onze fabriek en schowroom te bezichtigen, klik hier!