FAQ items aan het laden...
NIEUW! Configureer uw eigen badkamermeubel

Een badkamermeubel, wastafelmeubel of wastafelkast op maat?

Die koopt u rechtstreeks bij de bron, bij B DUTCH. High-end design badkamermeubelen voor af-fabriek prijzen. 

Ondanks dat we over een enorme collectie badkamermeubels beschikken, zie onze webshop voor alle B DUTCH design wastafelmeubel series, kan het zijn dat uw maat of stijl er net niet bij zit. Geen probleem! B DUTCH geeft u de mogelijkheid uw badkamermeubel, wastafelmeubel of wastafelkast en wastafel onderkast of ondermeubel, binnen onze badkamer design concepten, geheel naar uw eigen wensen samen te stellen waardoor een badmeubel op maat binnen ieders handbereik is.

U kunt kiezen om een badkamermeubel, wastafelmeubel of wastafelkast, uit onze toonaangevende badkamermeubel collectie, in een aangepaste afmeting te laten maken, met een andere wastafel, met één wasbak of met meerdere wasbakken, met of zonder kraangaten, met een andere positie van de wasbakken, van ander materiaal, een andere kleur, etc. Er is heel veel mogelijk! Stel zelf uw maatwerk badkamermeubel samen, onze badkamermeubel configurator helpt u daarbij.

Advies gewenst? Maak een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom en onze badkamer experts helpen u graag!

Stel uw eigen badkamermeubel samen in de B DUTCH badkamermeubel configurator!

U selecteer het gewenste model hieronder en klikt op de button ‘V’. U komt dan in de configurator en past u het wastafelmeubel aan naar uw wens. U ziet direct het resultaat van uw keuzes. Zo kiest u voor de afmeting, het aantal wasbakken en de positie daarvan, het model wastafel, de wastafel dikte, het materiaal, de kleur, etc. Hulp nodig? Klik in de configurator op de button ‘Overleg adviseurs’ en we nemen z.s.m. contact met u op.

Wilt u een aantal voorbeelden van ons designteam zien? Klik dan op het winkelmandje bij het model van uw keuze en u komt in onze webshop terecht.

De afmeting van de modellen op onderstaande foto’s zijn allemaal 190 cm breed. Maar u kunt ook andere afmetingen kiezen!

Badkamermeubel

80 t/m 240 cm

JUVE

Badkamermeubel

80 t/m 220 cm

VENEZIA

Badkamermeubel

140 t/m 220 cm

MILANO

Badkamermeubel

80 t/m 240 cm

BARI

Badkamermeubel

80 t/m 220 cm

PALERMO

Badkamermeubel

80 t/m 240 cm

FERRARA

Badkamermeubel

80 t/m 220 cm

JUVE GREEP

Badkamermeubelen 190 cm breed B DUTCH Siena. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 190 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 190 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 190 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel

80 t/m 240 cm

SIENA

Badkamermeubel, wastafelmeubel, op maat of in een gangbare afmeting kopen? Bij B DUTCH worden luxe design badmeubelen gemaakt. Maatwerk of op standaardafmetingen. Bekijk de webshop, daar staan de gangbare afmetingen in. Dit Ferrara badmeubel heeft een Corian wastafel en de onderbouwkast is te leveren in diverse houtfineer soorten. Ook ten aanzien van de indeling van het badmeubel kunnen we maatwerk leveren. B DUTCH design is puur Nederlands design. Gefabriceerd in onze eigen fabriek in Cuijk. Topkwaliteit materiaal, perfecte afwerking tot in detail voor af-fabriek prijzen.

Stel uw eigen badkamermeubel samen in de B DUTCH fabrieksshowroom

Laat u inspireren in onze fabriek en showroom en ervaar de mogelijkheden voor een maatwerk badkamermeubel – wastafelmeubel – wastafelkast.

Qua afmeting is de B DUTCH badkamermeubelen collectie, afhankelijk van de serie, in de productie ingesteld op afmetingen van 60 cm tot en met 240 cm in sprongen van 10 cm. Past deze maat u niet? Voor het aanpassen van onze productie naar een afwijkende afmeting betaalt u een geringe meerprijs. Met alle opties qua badkamermeubel serie, soort Solid Surface Corian wastafel, materiaal, afwerking, afmeting, en eventuele specifieke afmetingen, creëert u binnen de design collecties van B DUTCH uw geheel eigen maatwerk badkamermeubel of wastafelmeubel.

Wanneer u kiest om uw badkamermeubel op maat te laten maken kunt u tekeningen en ideeën naar B DUTCH e-mailen. Wij zullen uw ontwerp bekijken en binnen een aantal werkdagen een passende offerte toesturen. Wilt u alvast zelf bekijken wat er allemaal mogelijk is? Gebruik dan onze badkamer configurator. Nadat u uw eigen unieke badkamermeubel heeft samengesteld, kunt u optioneel ook direct de kranen, badkamer spots, spiegels, douchebakken en baden bekijken. En als u uw configuratie afdrukt krijgt u een mooi moodboard van uw keuze. Wilt u graag overleg? Stuur uw configuratie dan door naar onze ontwerpers.

Daarnaast inspireren wij u ook graag door u te verwelkomen in onze fabrieksshowroom. Hier tonen wij u mogelijke combinaties van maatwerk badkamermeubels in combinatie met onze verschillende Corian wastafels en diverse materiaal opties en greepkeuzes. Zo kunt u kiezen voor een design badmeubel:

  • geheel in Solid Surface Corian Glacier White, mat wit (het Juve badkamermeubel, het Juve Greep badkamermeubel, het Sorrento badkamermeubel, het Torino badkamermeubel, het Bergamo badkamermeubel, het Genova badkamermeubel en het Siena badkamermeubel);
  • in verschillende prachtige mat natuureffect gespoten eikenhout en walnoten houtfineer kleuren (het Ferrara badkamermeubel, het Palermo badkamermeubel, het Milano badkamermeubel, het Bari badkamermeubel, het Venezia badkamermeubel, het San Marino badkamermeubel en het Firenze badkamermeubel);
  • of van gespoten vochtwerend MDF in de door u gewenste kleur (het Ferrara badkamermeubel, het Palermo badkamermeubel, het Venezia badkamermeubel, het San Marino badkamermeubel, het Roma badkamermeubel en het Firenze badkamermeubel).

U kunt dan bovendien zelf de high end kwaliteit van B DUTCH ervaren. Hoge kwaliteit duurzame materialen worden door B DUTCH zeer vakkundig en tot in detail afgewerkt. Dit hoge kwaliteitsniveau kenmerkt het merk B DUTCH.

Neem contact op

De opties per breedte

Op maat en toch snel geleverd

Levertijden maatwerk badkamermeubel

De levertijden van de B DUTCH design badkamermeubelen zijn afhankelijk van de door u gekozen materiaalsoort en afwerking en de drukte in onze fabriek. Kijk bij levertijden naar de actuele levertijden. Moet het sneller? Neem dan even contact met ons op. Misschien kunnen we in de productie wat schuiven.

Neem contact met ons op
Corian wastafel, B DUTCH Solid Surface wastafel van topkwaliteit Corian. Model Saint Barth.
Luxe design badkamers van B DUTCH. Luxe badkamers compleet programma design badkamer elementen. Badkamer inspiratie opdoen? Bezoek de fabrieksshowroom, badkamer showroom, van BDUTCH in Cuijk. Badkamer ontwerpen, badkamer inspiraties opdoen. Dit Solid Surface Corian Hi-Macs ligbad mat wit en de RVS vrijstaande badkamer kranen zijn mooie voorbeelden uit onze eigen B DUTCH collectie badkamer elementen voor tijdloze interieurs. Badkamermeubelen op maat, wastafels op maat. Corian verwerker.
Luxe badkamers van B DUTCH. Design badkamers compleet programma design badkamer elementen. Badkamer inspiratie opdoen? Bezoek de fabrieksshowroom, badkamer showroom, van BDUTCH in Cuijk. Badkamer ontwerpen, badkamer inspiraties opdoen. Dit Solid Surface Corian Hi-Macs ligbad mat wit en de RVS vrijstaande badkamer kranen zijn mooie voorbeelden uit onze eigen B DUTCH collectie badkamer elementen voor tijdloze interieurs.

Het B DUTCH ontwerpersteam adviseert u graag

B DUTCH heeft een deskundig en creatief ontwerpersteam welke u kan adviseren over uw badkamermeubel, wastafelmeubel of wastafelkast. Naast de wastafelmeubelen die op maat worden gemaakt, kent het B DUTCH programma een complete lijn design badkamerconcepten. Met de B DUTCH producten kunt u een complete luxe design badkamer samenstellen.
Onze badkameradviseurs denken graag met u mee. De jarenlange ervaring van B DUTCH en alle mogelijkheden op het gebied van maatwerk zullen u doen verbazen! Evenals de kwaliteit van de materialen en de gedetailleerde afwerking. Omdat wij zowel de design Solid Surface Corian wastafels als de wastafel onderkasten in eigen huis produceren, zijn onze lijnen kort. De fabriek en fabrieksshowroom zijn naast elkaar gelegen, daardoor kunnen wij korte levertijden en zeer scherpe af-fabriek prijzen hanteren op onze vaste collecties en op maatwerk. U koopt bij B DUTCH rechtstreeks bij de bron.

Maak een afspraak met een badkamer adviseur!

Rechtstreeks van de bron, dus voordelig

Omdat B DUTCH het design, technisch ontwerp, showrooms en productie nagenoeg op één locatie in Cuijk heeft georganiseerd en wij niet met dealers werken, kunnen wij, in vergelijking met andere aanbieders van zeer hoogwaardige badkamerproducten, onze producten zeer scherp in prijs aanbieden. Onze hoogwaardige badkamers, keukens en andere interieur elementen worden vervaardigd met veel vakmanschap en oog voor detail, met tijdloze en duurzame materialen. Dit kunt u zelf bij ons in de fabriek komen bekijken.

Badkamermeubel op maat of in een gangbare afmeting kopen? Bij B DUTCH worden luxe design badmeubelen gemaakt. Maatwerk of op standaardafmetingen. Bekijk de webshop, daar staan de gangbare afmetingen in. Dit Ferrara badmeubel heeft een Corian wastafel en de onderbouwkast is te leveren in diverse houtfineer soorten. Ook ten aanzien van de indeling van het badmeubel kunnen we maatwerk leveren. B DUTCH design is puur Nederlands design. Gefabriceerd in onze eigen fabriek in Cuijk. Topkwaliteit materiaal, perfecte afwerking tot in detail voor af-fabriek prijzen.
Luxe design badkamers van B DUTCH. Luxe badkamers compleet programma design badkamer elementen. Badkamer inspiratie opdoen? Bezoek de fabrieksshowroom, badkamer showroom, van BDUTCH in Cuijk. Badkamer ontwerpen, badkamer inspiraties opdoen. Dit Solid Surface Corian Hi-Macs ligbad mat wit en de RVS vrijstaande badkamer kranen zijn mooie voorbeelden uit onze eigen B DUTCH collectie badkamer elementen voor tijdloze interieurs. Badkamermeubelen op maat, wastafels op maat. Corian verwerker.
Badkamermeubelen B DUTCH Venezia. B DUTCH produceert badkamermeubelen in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel zijn eindeloos.

Het inrichten van een (nieuw) huis of andere locatie/ruimte kan spannend zijn. Een groot voordeel is het directe contact tussen u en B DUTCH, van ontwerp tot en met productie en levering. Door de korte lijnen kunnen we efficiënt samenwerken.

Spreken onze ontwerpen u aan? Binnen onze concepten bieden we heel veel ruimte voor uw persoonlijke smaak. Bij B DUTCH maken we unieke producten met uw Personal Touch. Wilt u maatwerk dat afwijkt van de gangbare productie mogelijkheden in onze fabriek, dan bekijken we of uw wensen te realiseren zijn. Vaak is er dankzij ons vakmanschap in Corian verwerking en hout, veel mogelijk tegen een geringe meerkosten voor speciale technische tekeningen en het omzetten van onze productiemachines.

Kijk ook eens in onze Webshop. Daar ziet u een compleet overzicht van alle B DUTCH productgroepen voor een complete luxe B DUTCH badkamer.  Strak en tijdloos design, duurzame hoogwaardige materialen en een afwerking tot in detail tegen direct af fabriek betaalbare vaste lage prijzen! Die prijs/kwaliteitsverhouding vindt u nergens. 

Badkamermeubel Firenze. Badmeubel met Corian enkele wastafel en wastafel ondermeubel. Een wasbak in het wastafelblad. Bekijk de collectie wastafels van B DUTCH online.

Alle opties voor uw maatwerk badkamermeubel bekijken?

In onze badkamermeubel configurator staat een groot aantal van onze design badkamermeubel modellen. U kiest het gewenst model en ziet een voorbeeld waarmee u kunt starten en geheel naar eigen wens kunt veranderen. U ziet direct in beeld wat uw keuze doet. We hebben voor u een voorbeeld uitgewerkt waaruit duidelijk wordt dat u eindeloos kunt variëren. U kiest in stappen de afmeting, het materiaal, de wastafel serie, de dikte van de wastafel, de positie van de wasbak of wasbakken, of u wel of niet een kraangat wilt, een binnenlade, een lade-indeling of een stopcontact. De manier waarop u uw eigen design wastafelmeubel vormgeeft, geldt voor alle wastafelmeubelen van B DUTCH. U kunt ook een kijkje nemen in onze webshop waar ons designteam zelf een aantal opties heeft uitgewerkt: badkamermeubel series van B DUTCH.

Neem contact met ons op voor advies!
Badkamermeubel, wastafelmeubel, wastafelkast op maat of in een gangbare afmeting kopen? Bij B DUTCH worden luxe design badmeubelen gemaakt. Maatwerk of op standaardafmetingen. Bekijk de webshop, daar staan de gangbare afmetingen in. Dit Ferrara badmeubel heeft een Corian wastafel en de onderbouwkast is te leveren in diverse houtfineer soorten. Ook ten aanzien van de indeling van het badmeubel kunnen we maatwerk leveren. B DUTCH design is puur Nederlands design. Gefabriceerd in onze eigen fabriek in Cuijk. Topkwaliteit materiaal, perfecte afwerking tot in detail voor af-fabriek prijzen.
Badkamermeubel, wastafelmeubel, Ferrara 180 cm Quartiers Oak Charcoal eiken houtfineer wastafelmeubel met Barbados Double Solid Surface Corian wastafel van 10 cm dik, met twee wasbakken.
Badkraan van B DUTCH. Hoogwaardig geslepen RVS badkraan. Set met twee mengbedienknoppen, een handdouche en een korte baduitloop kraan. Hoogwaardige bad kraan.
Toiletfonteinen uit de B Dutch collectie Corian design toilet fonteinen. B Dutch kent diverse series design Corian toiletfonteinen: fontein, toilet fonteintje, wc fonteintje, toilet fontein, wc fontein, wasbak toilet, wastafel toilet, wasbak wc. Topkwaliteit Corian die niet vergeelt! Ook maatwerk mogelijk.
BDutch heeft een eigentijdse collectie design closets. Strak, modern, wit. Hoekige closets en afgeronde closets. Staande closets en zwevende wandclosets.
B DUTCH douchebak. Grote collectie douchebakken, douchevloeren, lage, platte douchebakken van 3 cm hoog, diverse afmetingen.

B DUTCH ontwerpt en maakt meer dan alleen badkamermeubelen

B DUTCH heeft een breed assortiment design interieur elementen ontwikkeld van Corian en andere topmaterialen, zoals schitterende houtsoorten. De collectie bestaat uit onder andere design verlichting, kranen en een complete badkamercollectie waaronder wastafels, douchevloeren en douchebakken, toiletfonteinen, waskommen en wasbakken, ligbaden, wand- en vloertegels en andere design objecten.

Het ontwerpersteam van B DUTCH heeft een tijdloos design programma ontwikkelt dat alle mogelijkheden biedt voor een maatwerk interieur. Uw eigen luxe badkamer die bijvoorbeeld geheel van mat wit Corian gemaakt kan worden, of een luxe badkamer waarin prachtige houtsoorten zijn verwerkt met luxe wand- en vloertegels.

De design collecties van B DUTCH bieden alle opties voor maatwerk vanuit deze designs. Aangezien we de meeste producten in onze eigen fabriek in Cuijk produceren kunnen we tegen geringe meerkosten binnen de verschillende designconcepten maatwerk leveren.

Met de B DUTCH design collecties kunt u een waanzinnige basis in uw interieur creëren voor zowel particuliere- als zakelijke doeleinden. Op onze website ziet u daar verschillende foto’s van.

Contact
Ligbad LB Oval Round 1700 mm. Ligbaden van B Dutch. Dutch design ligbaden, badkuipen, losstaand baden, bad vrijstaand, vrijstaand ligbad en losstaande baden. Vervaardigd van topkwaliteit Solid Surface Corian, verkleurt niet. Ook op maat te maken.
Corian ligbad, passend te maken tussen twee muren. Topkwaliteit Corian bad, vergeelt niet. B DUTCH design ligbad Vegas, strak tijdloos design. Diverse afmetingen ligbaden.
B DUTCH badkamerspiegel met led verlichting, ISLE LED. B DUTCH is een producent van hoogwaardige keukens en badkamers incl maatwerk direct af-fabriek tegen lage prijzen. Badkamermeubels, ligbaden, wastafels, douchebakken, toiletfonteinen, RVS kranen, LED verlichting, waanzinnige keramische tegels in alle formaten.
Dubbele wastafel mat wit van Solid Surface Corian. B DUTCH Corian Soft Double wastafel, Solid Surface van topkwaliteit.
Badkamermeubel Bari van B DUTCH. Design badmeubel met Corian wastafel en houten onderkast, topkwaliteit in materiaal en afwerking. Diverse wastafelmeubelen in de B DUTCH design collectie badkamermeubelen.. Ook maatwerk badkamermeubel mogelijk. Op maat gemaakt binnen de badmeubel design concepten.
Corian badmeubel Juve Greep. Solid Surface Corian badmeubel met (dubbele) wastafel. Modern strak design B Dutch badkamermeubel van topkwaliteit Solid Surface, Corian Glacier. Dit design mat witte badmeubel is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Badmeubel mat wit.

B DUTCH DESIGN

B DUTCH behoort tot selectieve groep officiële Corian® Quality members.

Kenmerkend voor alle producten van B DUTCH is het gebruik van hoge kwaliteit aan materialen. Natuurlijke en duurzame materialen. We werken voor onze wastafels veelal met Corian® of B-Solid. Beide materialen behoren tot de absolute top en vergelen niet. Door te werken met dit oersterke en hygiënische materiaal komt functionaliteit en esthetiek samen. Ook (vrijstaande) ligbaden, toiletfonteinen en gehele badkamermeubels kunnen we uit dit materiaal creëren. Daarnaast zijn er natuurlijk vele andere materialen waarmee we werken. Al onze collecties staan garant voor design, kwaliteit, duurzaamheid en tijdloosheid.

Wij adviseren graag zowel onze particuliere- als zakelijke klant vanuit onze fabriek en showrooms te Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen staan, met ook diverse wastafelmeubelen, die u zullen doen verbazen naar de mogelijkheden! Door rechtstreeks af-fabriek te kunnen leveren kunnen we u de meest scherpe prijzen aanbieden. 

Heeft u vragen over één van onze producten, wilt u een offerte of een afspraak maken om onze fabriek en showrooms te bekijken? Vul dan ons contactformulier in.