Wastafels 2017-07-26T22:51:00+00:00

DESIGN WASTAFELS.

Bent u gevallen voor de matte afwerking van Solid Surface wastafels? Bent u lyrisch over het gemak waarmee Solid Surface zich laat reinigen? Of wellicht bent u al bekend met beide aspecten? Wij begrijpen u helemaal! B Dutch maakt het voor een breder publiek mogelijk om te profiteren van de vele voordelen van Solid Surface in uw badkamer. De naadloze perfectie met een matte witte finish transformeert iedere badkamer tot een toonaangevende eigentijdse ruimte. Combineer een solid surface wastafel met een prachtig eigentijds solid surface of houten fineer badkamermeubel, solid surface bad, of solid surface douchebak.

CON TACT
WEBSHOP

KEUZE UIT MAATWERK WASTAFELS ÉN EEN TOONAANGEVENDE DESIGN COLLECTIE

Het B Dutch ontwerpersteam werkt iedere dag intensief om de laatste trends op gebied van sanitair te vertalen naar een toonaangevende collectie Solid Surface wastafels die te koop is in de webshop. Daarnaast is het ook mogelijk om de modellen wastafels uit de webshop op maat te laten maken/ aanpassen. Op deze manier kunt u een maatwerk wastafel naar eigen wens samenstellen zodat deze perfect aansluit in uw badkamer. Laat u hieronder inspireren door een impressie van de vele modellen en mogelijkheden voor uw luxe badkamer. B Dutch ontwerpt niet alleen wastafels uit Solid Surface maar ook badkamermeubels, douchebakken, toiletclosets en toiletfonteinen. Samen met een betaalbaar programma vloeren, RVS kranen en verlichting bieden we een totaal concept voor sanitaire ruimtes.

BESPAAR TOT WEL 70% OP EEN SOLID SURFACE WASTAFEL

Door rechtstreekse levering van B Dutch aan zowel de zakelijke- als de particuliere markt kan B Dutch af-fabriek met zeer scherpe prijzen werken. Hierdoor kunnen wij Solid Surface wastafels, maar ook badkamermeubels, ligbaden, toiletfonteinen en douchebakken en de overige B Dutch collectie, tot wel 70% goedkoper aanbieden t.o.v. andere design merken. Zo profiteert u van hoge kwaliteit, laagste prijs én  van de laatste trends!

WING VERLENGD

Een Corian wastafel uit onze Timeless Touch serie. Afmeting 1200 x 400 x 141 mm. Prachtig in combinatie met onze RVS wandkraan van 9o graden. Het afvoer rooster is ook vervaardigd van RVS, het sifon zit weggewerkt in de wand met een onzichtbare ophanging waardoor de wastafel strak tegen de muur geplaatst kan worden zodat het optisch een zeer hoogstaand geheel vormt. 

WING

Een Corian wastafel uit onze Timeless Touch serie. Standaard afmeting 600 x 400 x 141 mm.

SAINT LUCIA

Onze Saint Lucia serie kenmerkt zich door een combinatie van strakke lijnen met een kleine radius in de hoeken van de wasbak voor optimaal hygiënisch gebruik. De serie is verkrijgbaar met één wasbak- of twee wasbak uitsparingen. Wij hebben deze in een Single en een Double-serie. In de wastafel zit standaard een Corian doorstroom plug. De wastafel kan vrij hangend tegen de wand of  in combinatie met onze verschillende modellen B Dutch ondermeubels worden aangeboden. 

BASE

De naam zegt het al, een basic wastafel met waanzinnige functionaliteit. Met de gedachte van “Less is more” ontwikkeld door B Dutch. Doordat het sifon in de muur wordt ingebouwd, een wastafel met minimalistische uitstraling. Een bijzonder element van deze serie is de wegneembare goot van Corian, waardoor het een hygiënisch geheel blijft tijdens gebruik.

WASKOMMEN

Waskommen zijn populaire items in een modern interieur. B Dutch heeft een serie van veel verschillende modellen, van rond, vierkant, ovaal tot rechthoekig. De waskommen die we aanbieden zijn van het hoogwaardige Solid Surface Mineral Matt, waarmee B Dutch behoort tot de top van aanbieders qua duurzaamheid en kwaliteit in dit segment. 

COLUMN

BARBADOS SINGLE

SOFT SINGLE

SAINT BARTH SINGLE

Een zeer populaire serie door de tijdloze strakke lijnen. Ook deze zijn verkrijgbaar in een Single danwel Double uitvoering. Mooi vrijhangend met onze design sifons of strak tussen twee wanden. We hebben vele mogelijkheden. Een zeer bijzonder element van ons ontwerp is de wegneembare goot van Corian, waardoor het een hygiënisch geheel blijft tijdens gebruik

SAINT BARTH SERIE

Een voorbeeld van hoe u in onze Saint Barth serie met eenvoudig maatwerk een hoogwaardige badkamer kunt realiseren. Uitvoeringen op verschillende lengtes. Ook in verschillende diktes te verkrijgen, op 12 mm of 100 mm. Combinaties met hout-fineer of Corian ondermeubels mogelijk. 

Vragen over ons programma Solid Surface wastafels?

U bent van harte welkom om een keer onze fabriek en fabrieksshowroom te komen bezichtigen in Cuijk. In onze fabriek ziet u hoe transparant we werken en welke duurzame hoogwaardige materialen we gebruiken. In de fabrieksshowroom staan een aantal inspirerende wastafel en badkameropstellingen die u diverse mogelijkheden laten zien.

Voor betaalbare B Dutch design wastafels bezoekt u onze webshop voor impressies. Voor een afspraak of vragen vult gemakkelijk het contactformulier in. Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08:30 – 17:00 via +31 (0) 485-44 22 17.