Wastafels2018-07-26T14:30:04+00:00

DESIGN WASTAFELS by B DUTCH.

CONTACT
WEBSHOP

ZUIL

Een voorbeeld uit onze collectie vrijstaande wastafelzuilen, te vinden in onze Webshop.

Prijs €794,99 incl. BTW

KEUZE MAKEN?
DESIGN WASTAFEL AF-FABRIEK  óF TOCH MAATWERK?

Wastafels met een door-en-door mat witte afwerking van Solid Surface? Dé trend die ons interieur de komende jaren zal gaan domineren. Bij B DUTCH kunt u, naast alle soorten en maten mat witte wastafels, ook complete badmeubels, ligbaden, toiletten en keukens in dit materiaal vinden. Het materiaal heet Solid Surface en laat zich makkelijk reinigen.

B DUTCH maakt het voor een breder publiek mogelijk om te profiteren van de vele voordelen van Solid Surface in uw badkamer of andere leefruimte. Het geeft de mogelijkheid tot naadloos verlijmen, géén ander materiaal heeft deze eigenschap. Daarmee transformeert iedere ruimte in toonaangevend en eigentijds.

Combineer een Solid Surface wastafel met een prachtig Solid Surface- óf houten fineer badkamermeubel, Solid Surface bad, Solid Surface douchebak en stainless steel (zwarte) RVS kranen van B DUTCH!

Het ontwerpersteam van B DUTCH werkt iedere dag intensief om de laatste trends op gebied van interieur, en dan met name de vaste elementen in een tijdloos interieur, te vertalen naar een toonaangevende B DUTCH collectie. Deze betaalbare, maar vooral tijdloze collectie kunt u héél makkelijk aanschaffen via de WEBSHOP.

Maatwerk

Daarnaast is het bij B DUTCH heel simpel mogelijk om de modellen wastafels uit de WEBSHOP op maat te laten maken, tegen een kleine meerprijs. Op deze manier kunt u een maatwerk wastafel naar eigen wens samenstellen, zodat deze perfect aansluit in uw badkamer. Laat u hieronder inspireren door een impressie van de vele modellen voor uw luxe badkamer. B DUTCH ontwerpt niet alleen wastafels uit Solid Surface maar ook badkamermeubels, douchebakken, en toiletfonteinen. We ontwerpen en produceren niet alleen sanitaire ruimtes voor de particuliere- en zakelijke markt maar we hebben ook een zeer betaalbare en modieuze reputatie in keukens, inrichting van toiletten met indirecte verlichting, vloeren, frameloze LED spot verlichting en niet te missen; éigen duurzame kwaliteit RVS kranen, waarbij we kunnen stellen dat we qua prijzen één van de meest interessante aanbieders zijn in het midden- en hoogsegment.

WING VERLENGD

Een Corian wastafel uit onze Timeless Touch serie. Afmeting 1200 x 400 x 141 mm. Prachtig in combinatie met onze RVS wandkraan van 9o graden. Het afvoer rooster is ook vervaardigd van RVS, het sifon zit weggewerkt in de wand met een onzichtbare ophanging waardoor de wastafel strak tegen de muur geplaatst kan worden zodat het optisch een zeer hoogstaand geheel vormt. 

Een voorbeeld uit onze collectie wastafels, te vinden in onze Webshop.

Prijs v.a.  €839,- incl. BTW

BASE

De naam zegt het al, een Basic wastafel met waanzinnige functionaliteit. Met de gedachte “Less is more” is deze wastafel ontwikkeld door B DUTCH. Doordat het sifon in de muur wordt ingebouwd, is het een wastafel met een fantastische minimalistische uitstraling. Een bijzonder element van deze serie is de wegneembare goot van Corian, waardoor het een hygiënisch geheel blijft tijdens het gebruik.

Een voorbeeld uit onze collectie wastafels, te vinden in onze Webshop.

Prijs v.a.  €599,- incl. BTW

SAINT LUCIA

Onze Saint Lucia serie kenmerkt zich door een combinatie van strakke lijnen met een kleine radius in de hoeken van de wasbak voor optimaal hygiënisch gebruik. De serie is verkrijgbaar met één wasbak- of twee wasbak uitsparingen, de zogenaamde Single of Double serie. In de wastafel zit standaard een mooie Corian doorstroom plug. De wastafel kan vrij hangend tegen de wand of  in combinatie met een badkamermeubel van B DUTCH en design kranen van RVS worden aangeboden. 

Een voorbeeld uit onze collectie wastafels, te vinden in onze Webshop.

Prijs v.a.  €865,- incl. BTW

SAINT BARTH

Eén van onze zeer populaire badkamer wastafels, de Saint Barth serie. Met eenvoudig maatwerk kunt u een hoogwaardige badkamer realiseren. De opbouw wastafel heeft uitvoeringen op verschillende lengtes. Ook in verschillende diktes van 12 mm of 100 mm verkrijgbaar. Combinaties om te verwerken als een van onze badkamer meubelen met hout-fineer of Corian mogelijk. Kijk hiervoor ook eens naar het Juve meubel. De wastafel kan vrij hangend tegen de wand of  in combinatie met een badkamermeubel van B DUTCH en design kranen van RVS worden aangeboden. 

Saint Barth als voorbeeld uit onze collectie wastafels, te vinden in onze Webshop.

Prijs v.a.  €786,- incl. BTW

WING

Deze Wing serie is ontwikkeld door B DUTCH en wereldwijd een groot succes. Een functioneel design Corian wastafel uit onze Timeless Touch serie. Standaard afmeting 600 x 400 x 141 mm.

De Wing serie uit onze collectie badkamer wastafels is te vinden in onze Webshop.

Prijs v.a.  €839,- incl. BTW

SOFT

De naam zegt het al; een serie met extreem mooie organische vormen. De Soft serie uit onze collectie badkamer wastafels is te vinden in onze Webshop.

Prijs v.a.  €749,- incl. BTW

KOMMEN

Waskommen zijn populaire items in een modern interieur. B DUTCH heeft een serie van veel verschillende modellen, van rond, vierkant, ovaal tot rechthoekig. De waskommen die we aanbieden zijn van het hoogwaardige Solid Surface Mineral Matt, waarmee B DUTCH behoort tot de top van aanbieders qua duurzaamheid en kwaliteit in dit segment. 

De Kommen serie uit onze collectie badkamer wastafels is te vinden in onze Webshop.

Prijs v.a.  €349,- incl. BTW

Badkamer baden, een badkamermeubel of een complete badkamer. B DUTCH is één van de weinige nederlandse af-fabriek aanbieders tegen zeer aantrekkelijke prijzen.

Wastafel Corian-was tafel Corian-wastafelmeubels Corian-Corian wastafelmeubels-B Dutch-Saint Barth 230917

SAINT BARTH 

Een zeer populaire serie door de tijdloze strakke lijnen. Deze serie is verkrijgbaar in een Single danwel Double uitvoering. Mooi vrijhangend met onze design RVS sifons of strak tussen twee wanden. We hebben vele mogelijkheden. Een zeer bijzonder element van ons ontwerp is de wegneembare goot van Corian, waardoor het een hygiënisch geheel blijft tijdens gebruik.

De Saint Barth serie uit onze collectie badkamer wastafels is te vinden in onze Webshop.

Prijs v.a.  €786,- incl. BTW

B DUTCH fabrieksshowroom 

U bent van harte welkom om een keer onze fabriek en fabrieksshowroom te komen bezichtigen in Cuijk. In onze fabriek ziet u hoe transparant we werken en welke duurzame hoogwaardige materialen we gebruiken. In de fabrieksshowroom staan een aantal inspirerende keuken en wastafel- en badkameropstellingen die u diverse mogelijkheden laten zien.

BESPAAR TOT WEL 70% OP EEN SOLID SURFACE WASTAFEL

Door rechtstreekse levering van B Dutch aan zowel de zakelijke- als de particuliere markt kan B Dutch af-fabriek met zeer scherpe prijzen werken. Hierdoor kunnen wij Solid Surface wastafels, maar ook badkamermeubels, ligbaden, toiletfonteinen en douchebakken en de overige B Dutch collectie, tot wel 70% goedkoper aanbieden t.o.v. andere design merken. Zo profiteert u van hoge kwaliteit, laagste prijs én  van de laatste trends!