Moderne douchebakken: gemakkelijk te installeren maar toch bijzonder douchen!

Een douchebak van B DUTCH is zeker niet standaard te noemen! Op maat kan zelfs elke afmeting en vorm worden gerealiseerd. Het douchebakken programma van B DUTCH onderscheidt zich in vorm, in materialen én in manier van verwerken. Sommige B DUTCH douchebakken kunnen geheel gelijk met de vloer gelegd worden en zo prachtig verweven met de badkamervloer. Op deze manier bouwt u ook gemakkelijk een prachtige inloopdouche.

De douchebakken van zijn vierkant, rechthoekig of rond en vervaardigd van Corian Solid Surface, topkwaliteit materiaal, strak en tot in detail afgewerkt. Er is een grote standaard collectie programma douchebakken, maar u kunt uw douchebak ook op maat laten maken. 

Ziet u uw douchebak niet in onze webshop staan?

Kunt u in de uitgebreide Corian collectie in onze Webshop toch niet de douchebak vinden waar u naar zoekt? Dan nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze fabriek en showroom. Daar staat een groot assortiment van B DUTCH opgesteld. U kunt de mogelijkheden zien, de vele materialen en de hoogstaande kwaliteit en niveau waarop we werken. Ook kunt u even een kijkje nemen in de fabriek zelf waar onze vakmensen gepassioneerd aan het werk zijn.

Maak via dit B DUTCH contact formulier gemakkelijk een afspraak, meer informatie of vraag om een vrijblijvende offerte. 

CONTACT
WEBSHOP
B Dutch design badkamers en keukens
Douchebak groot formaat van solid surface corian Hi-Macs. Topkwaliteit B DUTCH design douchebak, ook douchebak inloopdouche. Diverse afmetingen, ook maatwerk mogelijk. Vergeelt niet! Topkwaliteit douchebak af fabriek prijzen.

Af-fabriek prijzen, bespaar tot wel 70%!

Omdat B DUTCH het design, technisch ontwerp, showrooms en productie nagenoeg op één locatie in Cuijk heeft georganiseerd, kunnen wij onze producten zeer scherp in prijs aanbieden. Onze hoogwaardige badkamers, keukens en andere interieur elementen worden vervaardigd met veel vakmanschap en oog voor detail, met tijdloze en duurzame materialen. Dit kunt u zelf bij ons in de fabriek komen bekijken.

Het inrichten van een (nieuw) huis of andere locatie/ruimte kan spannend zijn. Een groot voordeel is het directe contact tussen u en B DUTCH, van ontwerp tot en met productie en levering. Door de korte lijnen kunnen we efficiënt samenwerken. Of u nu kiest voor een stijlvol product uit onze steeds wisselende en unieke standaard collectie in onze Webshop of voor een maatwerk ontwerp, B DUTCH biedt hoogwaardige kwaliteit, korte levertijden, direct af fabriek tegen betaalbare vaste lage prijzen!