FAQ items aan het laden...

BADKAMERMEUBEL 170 CM BREED

U zoekt een badkamermeubel van 170 cm breed? B DUTCH heeft 16 verschillende series badkamermeubelen met daarbinnen een eindeloos aantal te maken variaties. Uw wastafelmeubel wordt op maat gemaakt, u kiest uit diverse opties. Wilt u een wastafel met één wasbak of dubbele wasbakken, of een grote wasbak? Wilt u een dik of juist een dun wastafelblad, een vloeiend gevormde wasbak of juist een met strakke lijnen? Een ondermeubel van Solid Surface Corian, MDF of prachtige houtfineer soorten en kleuren? Het kan allemaal. Op onze website, in onze configurator en in onze fabrieksshowroom in Cuijk kunt u zich laten inspireren.

Badmeubel 170 cm breed

met Solid Surface Corian wastafel

Dit ‘Bari’ badkamermeubel van 170 cm breed is een mooi voorbeeld van een stijlvol design B DUTCH badmeubel. Op het ondermeubel zit een Solid Surface Corian wastafel ‘Martinique’ met enkele wasbak rechts.

Badkamermeubelen 170 cm breed B DUTCH Bari. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 170 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 170 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 170 cm breed zijn eindeloos.

Badkamerkasten in alle soorten en maten

B DUTCH maakt design wastafelkasten op maat binnen de B DUTCH design series en in de breedtes van 60 cm tot en met 240 cm in stappen van 10 cm. U zoekt een houten wastafelmeubel van 170 cm breed? Wij maken hem graag voor u. Op deze pagina hebben wij ter inspiratie enkele modellen voor u samengesteld en nodigen u graag uit om uw eigen favoriete combinatie te maken. Er zijn legio variaties in wastafelblad en ondermeubel te maken.

Al onze wastafelkasten worden vervaardigd van duurzame topmaterialen zoals mat wit Solid Surface Corian en diverse houtsoorten en houtfineren. Eventueel kan uw zwevend badkamermeubel zwart gespoten worden, of wit, of in één van de favoriete kleuren van het B DUTCH designteam. Maar u kunt ook kiezen voor uw eigen kleur.

Badkamermeubel 170 cm van Solid Surface Corian. Dit wastafelmeubel heet Juve, is 170 cm breed en te maken met diverse vormen wastafelbladen. Een dubbele wasbak, een enkele wasbak of een grote wasbak. In onze badkamermeubelen configurator stelt u uw eigen unieke Juve wastafelmeubel samen. Of kies uw 170 cm brede badmeubel uit een van de andere badkamermeubelseries van B DUTCH.

Wastafelonderkast 170 cm breed

Mat wit Solid Surface Corian wastafel

Ook dit badmeubel van 170 cm breed kunt u laten uitvoeren met binnenlades en stopcontacten. Deze badkast ‘Juve’ heeft een wastafel en ondermeubel van topkwaliteit Solid Surface Corian en is uitgevoerd met een Saint Barth’ wastafel met extra grote wasbak in het midden. Het Solid Surface materiaal Corian is de top van de markt. B DUTCH is gecertificeerd Corian verwerker en kan dit materiaal van harte aanbevelen. We garanderen u dat uw Corian badkamermeubel nooit zal vergelen.

Stel uw eigen houten badkamermeubel samen of kies voor een Corian badmeubel

In de badmeubel configurator van B DUTCH stelt u zelf uw hele badkamermeubel samen. Van de uitvoering, lengte en dikte van het blad tot het materiaal en de kleur van de onderkast. Duizenden variaties zijn mogelijk. U stelt daarmee een uniek maatwerk wastafelmeubel samen. Daarnaast kunt u kiezen uit extra accessoires zoals binnenlades, stopcontacten en inlegmatten.

Heeft u het badkamermeubel van uw dromen samengesteld? Kijk dan ook eens naar de andere B DUTCH badkamerconcepten waarmee u een prachtige luxe design badkamer kunt maken, uw eigen wellness resort.

Volg de stappen in onze configurator en u zult zien dat het samenstellen van uw eigen persoonlijke wastafelkast eenvoudig maar ook bijzonder is. Bij elke stap die u maakt ziet u onmiddellijk het resultaat van uw keuze, bovendien ziet u direct wat het kost als u een onderdeel toevoegt of verwijdert.

En bent u klaar met configureren dan ziet u in vervolgstappen ook de opties voor andere B DUTCH producten om uw droombadkamer compleet te maken.

Badkamermeubelen van B DUTCH. Dit wastafelmeubel is 140 cm breed. De badkamermeubelen zijn uit te voeren in verschillende breedtes, verschillende Solid Surface wastafels, verschillende diktes van het wastafelblad en verschillende materialen en kleuren van het ondermeubel. High end badmeubel van zeer duurzame materialen en afgewerkt tot in detail. Minimalistisch design badkamermeubel 140 cm breed.

ZWEVEND BADKAMERMEUBEL

Houten wastafelmeubel 170 cm breed

badmeubel eiken

Luxe uitgevoerd wastafelonderkast van 170 cm breed ‘Palermo’ met een Corian wastafel ‘Barbados’ met extra grote wasbak.

Badkamermeubelen 170 cm breed B DUTCH Palermo. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 170 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 170 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 170 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubelen uit onze eigen fabriek

Bent u nieuwsgierig naar onze badkamer meubelen, wastafels of de andere badkamerconcepten van B DUTCH? In onze fabriek in Cuijk, waar ook onze designers werken, hebben we een fabrieksshowroom.

Wij nodigen u graag uit voor een bezoek aan onze fabriek en fabrieksshowroom in Cuijk. U kunt spontaan binnenlopen, maar als u zeker wilt zijn dat een badkameradviseur alle tijd voor u heeft, maak dan even een afspraak.

High-end badkamermeubels rechtstreeks van de bron

Iedereen koopt rechtstreeks af-fabriek bij B DUTCH. Dat kan via een directe bestelling in onze configurator of webshop. Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen om een offerte te laten maken. En u bent ook welkom in onze fabrieksshowroom in Cuijk.

Een kijkje in de fabriek? We laten u graag zien waar de bron van al onze mooie design producten zit. Onze vakmannen en vakvrouwen hebben een passie voor mooie designs, hoogwaardige materialen en een perfecte afwerking. High-end noemen we dat.

Wij werken niet met dealers waardoor we de prijzen ondanks de hoogwaardige materialen en maatwerk uitvoeringen toch laag kunnen houden.

Houten badmeubel 170 cm breed

met Solid Surface Corian wastafel

Badkamermeubel Milano is speels maar strak vormgegeven. Dit houten badmeubel van 170 cm breed is uitgevoerd met mat witte Corian Solid Surface wastafel met enkele wasbak rechts.

Badkamermeubelen 170 cm breed B DUTCH Milano L. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 170 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 170 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 170 cm breed zijn eindeloos.

Plug & Play wastafel kasten

De wastafel kasten van B DUTCH zijn plug & play te intalleren en te monteren. Er zijn glasheldere installatie-instructies van de badkamermeubelen voorhanden.

Maar u kunt ook onze informatieve installatie-video bekijken zodat wij zeker weten dat u bij het installeren van uw badmeubel niet voor verrassingen komt te staan.

Badkamermeubelen 170 cm breed B DUTCH Ferrara. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 170 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 170 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 170 cm breed zijn eindeloos.

Zwevend badmeubel 170 cm breed

Mat wit Solid Surface Corian wastafel

Ferrara wastafelonderkast van 170 cm breed met Solid Surface Corian wastafel uitgevoerd met dubbele wasbak. Kies uit diverse materialen en kleuren. Binnenlades en stopcontacten zijn mogelijk bij dit robuuste model.

Het startpunt van onze configurator is altijd het kiezen van een van de modellen badmeubels die wij in ons assortiment hebben. Vervolgens kunt u zaken als lengte, materiaal, kleur en de soort en uitvoering van de wastafel kiezen. Hieronder ziet u een voorbeeld per afmeting van alle modellen.

Badkamermeubel 170 cm van Solid Surface Corian. Dit wastafelmeubel heet Juve, is 170 cm breed en te maken met diverse vormen wastafelbladen. Een dubbele wasbak, een enkele wasbak of een grote wasbak. In onze badkamermeubelen configurator stelt u uw eigen unieke Juve wastafelmeubel samen. Of kies uw 170 cm brede badmeubel uit een van de andere badkamermeubelseries van B DUTCH.

Badkamermeubel
170 cm breed

JUVE

Badkamermeubel 170 cm van Solid Surface Corian. Dit wastafelmeubel heet Juve Greep, is 170 cm breed en te maken met diverse vormen wastafelbladen. Een dubbele wasbak, een enkele wasbak of een grote wasbak. In onze badkamermeubelen configurator stelt u uw eigen unieke Juve Greep wastafelmeubel samen. Of kies uw 170 cm brede badmeubel uit een van de andere badkamermeubelseries van B DUTCH.

Badkamermeubel
170 cm breed

JUVE GREEP

Badkamermeubelen 170 cm breed B DUTCH Milano L. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 170 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 170 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 170 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
170 cm breed

MILANO

Badkamermeubel 170 cm breed Siena van Solid Surface Corian. Dit wastafelmeubel met zwevende wastafel heet Siena, is 170 cm breed en te maken met diverse vormen wastafelbladen. Een dubbele wasbak, een enkele wasbak of een grote wasbak. In onze badkamermeubelen configurator stelt u uw eigen unieke Siena wastafelmeubel samen. Of kies uw 170 cm brede badmeubel uit een van de andere badkamermeubelseries van B DUTCH.

Badkamermeubel
170 cm breed

SIENA

Badkamermeubelen 170 cm breed B DUTCH Bari. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 170 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 170 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 170 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
170 cm breed

BARI

Badkamermeubelen 170 cm breed B DUTCH Palermo. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 170 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 170 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 170 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
170 cm breed

PALERMO

Venezia badkamermeubel van B DUTCH. Dit wastafelmeubel is 170 cm breed. De Venezia is uit te voeren in verschillende breedtes, verschillende Solid Surface wastafels, verschillende diktes van het wastafelblad en verschillende materialen en kleuren van het ondermeubel. High end badmeubel van zeer duurzame materialen en afgewerkt tot in detail. Minimalistisch design badkamermeubel 170 cm breed.

Badkamermeubel
170 cm breed

VENEZIA

Badkamermeubelen 170 cm breed B DUTCH Ferrara. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 170 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 170 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, met 2 wasbakken, een grote wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 170 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
170 cm breed

FERRARA

Badkamermeubelen 170 cm breed B DUTCH San Marino. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 170 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 170 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 170 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
170 cm breed

SAN MARINO

Badkamermeubelen 170 cm breed B DUTCH Firenze. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 170 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 170 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 170 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
170 cm breed

FIRENZE

Badkamermeubelen 170 cm breed B DUTCH Roma. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 170 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 170 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 170 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
170 cm breed

ROMA

Badkamermeubelen 170 cm breed B DUTCH Genova. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 170 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 170 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 170 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
170 cm breed

GENOVA

Badkamermeubelen 170 cm breed B DUTCH Bergamo. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 170 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 170 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 170 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
170 cm breed

BERGAMO

Badkamermeubelen 170 cm breed B DUTCH Torino. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 170 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 170 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 170 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
170 cm breed

TORINO

Badkamermeubelen 170 cm breed B DUTCH Sorrento. B DUTCH produceert badkamermeubelen op 170 cm breedte in diverse modellen, materialen en kleuren. B DUTCH produceert in haar fabriek in Cuijk een unieke design collectie badmeubelen. Diverse modellen en geheel naar wens van de klant samen te stellen. De badkamermeubel configurator kan daarvoor worden ingezet. Wastafelmeubelen, badmeubelen, 170 cm, wit, zwart, eiken hout, walnoten hout, met 1 wasbak, de mogelijkheden voor een eigen high end badkamermeubel 170 cm breed zijn eindeloos.

Badkamermeubel
170 cm breed

SORRENTO