FAQ items aan het laden...

BADKAMER SPOTJES – VERANDA SPOTJES – B DUTCH LED INBOUWSPOTS THE ESSENTIALS IP65 / IP44

Op zoek naar tijdloze badkamer spotjes, of mooie design spotjes voor onder de overkapping of veranda? Daarvoor zijn onze inbouwspots uitstekend geschikt. Bij B DUTCH koopt u topkwaliteit strakke design LED spotjes voor betaalbare prijzen.

Deze armaturen zijn geschikt voor GU10 en MR16 (GU5.3) lichtbronnen. Ook geschikt voor sommige Philips Hue GU10 lichtbronnen (met vlakke bovenzijde).

Afhankelijk van de lichtbron die u kiest, is de IP-waarde van deze LED inbouwspot IP65 of IP44. Met een MR16 (GU5.3) lichtbron, fitting en 12 Volt driver/transormator, heeft deze badkamerspot een IP-waarde van IP65. Kiest u voor een 230V GU10 lichtbron, dan heeft deze badkamerspot of verandaspot een IP-waarde van IP44. Voor onder een veranda en terrasoverkapping volstaat een IP44 spot. In de badkamer volstaat deze IP44 ook, behalve als de afstand tussen de bodem van het bad of douchebak en de spot in het plafond, minder hoog is dan 225 cm. Dan gebruikt u boven het bad en de douche een MR16 lichtbron en fitting met een 12 Volt driver.

Wilt u direct een lichtbron, fitting en eventueel driver erbij bestellen, kijk dan in onze webshop bij:

U kunt uiteraard ook alleen het armatuur bestellen en zelf de lichtbron regelen.