Ligbaden 2017-07-23T12:41:18+00:00

B DUTCH LIGBADEN. VERRASSEND IN DESIGN

Bent u op zoek naar een vrijstaand ligbad of een maatwerk ligbad in het bijzondere mat witte materiaal Solid Surface? Ligbaden voor één of twee personen? Dan bent u bij B Dutch bij het juiste bedrijf. Wij zijn de grootste en de goedkoopste Nederlandse producent met een eigen collectie in Solid Surface ligbaden.

CONTACT
WEBSHOP

B DUTCH LIGBADEN.

BEZOEK ONZE FABRIEKSSHOWROOM!

Echte hardlopers binnen deze collectie zijn het vrijstaande Solid Surface “ei” ligbad Lazy Sofa in verschillende maten en het Solid Surface ligbad New York.  Deze laatste heeft de mogelijkheid om geheel of gedeeltelijk tussen muren geplaatst te worden tot wel 4 meter! Tijdloos in combinatie met onze collectie B Dutch RVS kranen. Kranen in RVS-kleur of  RVS Black. Het design, de mogelijkheid tot een maatwerk ligbad en het onderhoudsgemak maken deze Solid Surface ligbaden enorm populair! 

EIGEN ONTWERP EN PRODUCTIE.

Het B Dutch ontwerpersteam, onder leiding van Luciën van de Ven, werkt dagelijks intensief om de laatste trends te vertalen naar een toonaangevende sanitair collectie, met onder andere wastafels, badkamermeubelen, toiletfonteinen, douchebakken, toiletclosets én ligbaden.

Niet alleen ontwerpt B Dutch zijn eigen Solid Surface ligbaden, wij produceren deze ligbaden ook in onze eigen fabriek te Cuijk! Doordat wij ontwerp, productie en kwaliteitscontrole onder één dak hebben, zijn we tot wel 70% goedkoper dan andere design merken. Laat u overtuigen door een bezoek aan onze webshop of  fabriek en  fabrieksshowroom waar een aantal van deze fraaie Solid Surface ligbaden en de overige collectie van B Dutch te bezichtigen zijn. Vul het contactformulier in voor vragen of het maken van een afspraak. 

Voordelen van een Solid Surface ligbad t.o.v. een kunstof bad?

B Dutch werkt uitsluitend met topkwaliteit Solid Surface merken zoals Corian® en HI-MACS©. Afhankelijk van het model en ontwerp kiezen wij ervoor om een Corian ligbad of HI-MACS ligbad aan te bieden. Doordat B Dutch uitsluitend werkt met deze kwalitatief hoogwaardige Solid Surface materialen bieden wij 15 jaar productgarantie. Daarnaast zal uw Solid Surface ligbad jarenlang mooi blijven en niet vergelen zoals een kunststof bad vervaardigd uit polyester. De productgarantie, het jarenlange plezier én het onderhoudsgemak maakt een Solid Surface bad tot de beste keuze!

Maatwerk badkamermeubel of direct aankopen via de webshop?

B Dutch maakt het mogelijk om te kiezen uit een toonaangevende collectie badkamermeubels, te koop in de webshop, die garant staan voor design, kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast is het ook mogelijk om deze designs in een door u opgegeven afmeting te laten maken óf een compleet eigen maatwerk badkamermeubel te laten ontwerpen. Wanneer u kiest voor een badmeubel op maat heeft u alle vrijheid in het kiezen van materialen, kleuren en indelingen. Wij adviseren u graag in onze fabrieksshowroom te Cuijk. Hier hebben we een aantal fraaie opstellingen die u zullen doen verbazen naar de mogelijkheden! Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze fabrieksshowroom wanneer u een badkamermeubel uit de webshop collectie wilt aanschaffen. Wij laten u graag zien hoe de badkamermeubels worden vervaardigd en welk afwerkingsniveau wij hanteren. Neem voorafgaande aan uw bezoek zeker eens een kijkje in onze fotogalerie.

Vragen over een corian ligbad?

Bezoek onze webshop of neem  contact op met B Dutch. Wij zijn maandag tot en met vrijdag telefonische bereikbaar van 08:00 – 17:00 op 0485 – 44 22 17 of stuur een email via ons contactformulier.

     

Ligbad op maat laten ontwerpen? Het ontwerpersteam staat voor u klaar

Een Solid Surface bad op maat laten maken zodat deze precies in de ruimte past? Of juist uw bad verlengen zodat opbergruimte ontstaat? Uw Solid Surface ligbad naadloos verlijmen aan uw Solid Surface badkamermeubel? Het is allemaal mogelijk! Het ontwerpersteam van B Dutch adviseert en inspireert u graag. Voor een afspraak met één van onze ontwerpers kunt u contact met ons opnemen.