B Dutch ligbaden

Ligbaden van B Dutch. Verrassend design in baden

Bent u op zoek naar een vrijstaand ligbad of een maatwerk ligbad in het bijzondere materiaal Solid Surface? Dan bent u bij het juiste bedrijf aangekomen! B Dutch is een Nederlands interieurbouwbedrijf en producent van onder andere Solid Surface ligbaden.

 

B Dutch ligbaden collectie. Bezoek onze fabrieksshowroom!

Het ontwerpersteam, onder leiding van Luciën van de Ven, werkt dagelijks om de laatste trends te vertalen naar een toonaangevende sanitair collectie, met onder andere wastafels, badkamermeubelen, toiletfonteinen, douchebakken én ligbaden. Echte hardlopers binnen deze collectie zijn het vrijstaande Solid Surface ligbad Lazy Sofa en Solid Surface ligbad New York.  Het design, de mogelijkheid tot een maatwerk ligbad en het onderhoudsgemak maken deze Solid Surface ligbaden enorm populair! Laat u overtuigen in onze fabrieksshowroom waar een aantal van deze fraaie Solid Surface ligbaden te bezichtigen zijn. Neem voorafgaand aan uw bezoek ook zeker eens een kijkje in onze fotogalerie en ervaar de mogelijkheden met Solid Surface!

 

B Dutch Solid Surface ligbaden; eigen ontwerp en productie

Niet alleen ontwerpt B Dutch zijn eigen Solid Surface ligbaden, wij produceren deze ligbaden ook in onze eigen fabriek te Cuijk. Doordat wij ontwerp en productie onder één dak hebben zijn we tot wel 70% goedkoper dan andere design merken. Daarnaast hebben wij altijd actueel inzicht over de levertijden waardoor wij doorgaans binnen 6 weken uw Solid Surface ligbad kunnen leveren.

 

Voordelen van een Solid Surface ligbad t.o.v. een kunstof bad?

B Dutch werkt uitsluitend met topkwaliteit Solid Surface merken zoals Corian® en HI-MACS©. Afhankelijk van het model en ontwerp kiezen wij ervoor om een Corian ligbad of HI-MACS ligbad aan te bieden. Doordat B Dutch uitsluitend werkt met deze kwalitatief hoogwaardige Solid Surface materialen bieden wij 15 jaar productgarantie. Daarnaast zal uw Solid Surface ligbad jarenlang mooi blijven en niet vergelen zoals een kunststof bad vervaardigd uit polyester. De productgarantie, het jarenlange plezier én het onderhoudsgemak maakt een Solid Surface bad tot de beste keuze!

 

Ligbad op maat laten ontwerpen? Het ontwerpersteam staat voor u klaar

Een Solid Surface bad op maat laten maken zodat deze precies in de ruimte past? Of juist uw bad verlengen zodat opbergruimte ontstaat? Uw Solid Surface ligbad naadloos verlijmen aan uw Solid Surface badkamermeubel? Het is allemaal mogelijk! Het ontwerpersteam van B Dutch adviseert en inspireert u graag. Voor een afspraak met één van onze ontwerpers kunt u contact met ons opnemen.

 

Vragen over een Solid Surface ligbad?

Neem dan contact met B Dutch. Wij zijn maandag tot en met vrijdag telefonische bereikbaar van 08:00 – 17:00 op 0485 – 44 22 17 of stuur een email naar info@bdutch.nl.