Speciale projecten2018-06-11T14:09:57+00:00

B DUTCH veelzijdig!

B DUTCH is een Nederlandse producent van hoogwaardige maatwerk producten in verschillende soorten interieurs. Op deze pagina laten we werk zien van B DUTCH, vervaardigd voor speciale opdrachten en projecten, hierin kunt de veelzijdigheid van B DUTCH herkennen.

Piano-trap centrum Parijs made by  B DUTCH

NO LIMITS!

Noem een interieur element om te bouwen en het moet gek zijn of B DUTCH is niet in staat om het te vervaardigen. B DUTCH heeft jarenlange ervaring in het bouwen van keukens, badkamers met badkamer wastafels, badkamer meubelen of badkamer baden. Complete badkamers inclusief ligbaden. Dat is onze specialiteit. Maar ook andere leefruimtes zoals woonkamers met open haarden, slaapkamers en  wijnkelders ontwerpen en bouwen wij veel. Op gezette tijden wordt B DUTCH als Quality Network member gevraagd voor speciale projecten vanuit de particuliere of zakelijke markt in binnen- en buitenland. Kijk hier voor een veelzijdigheid aan verschillende projecten. We werken uitsluitend met hoogwaardige en de werkstukken worden gemaakt door gepassioneerde vakmensen die de bewerkingen van de materialen tot in de perfectie beheersen. Doordat we af-fabriek leveren, kunnen we werken met scherpe prijzen.

STUDIO BERIJK

B DUTCH werkt voor complete interieur adviezen samen met onder andere Studio Berijk. Als u wilt maken, wij een afspraak bij B DUTCH samen met Studio Berijk wanneer u een compleet advies zou willen inclusief render tekeningen etc.

Klik hier voor een impressie van Studio Berijk.

B DUTCH DESIGN

Proef de unieke sfeer van de B DUTCH Design interieur concepten, voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Een specialist in ontwerp en productie van keuken en luxe badkamers. Een totaal concept. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom in Cuijk.