Hierboven ziet u een werkende piano-trap in het centrum van Parijs, gebouwd door B DUTCH !!

Links ziet u een werk waarin o.a. onze vloeren en trappen zijn verwerkt. 

Grenzeloos bouwen en ervaring!

Geen interieur element kan niet door de professionals van B DUTCH gebouwd worden. B DUTCH heeft jarenlange ervaring in het bouwen van keukens, badkamers met badkamer wastafels, badkamer meubelen of badkamer baden. Ook complete badkamers inclusief ligbaden, gehele kastwerk in woonkamers met open haarden, slaapkamers en wijnkelders ontwerpen en bouwen. B DUTCH, als Quality Network member, wordt ook zeer regelmatig gevraagd voor speciale projecten vanuit de particuliere of zakelijke markt in binnen- en buitenland. Kijk hier voor een aantal voorbeelden van verschillende projecten. We werken uitsluitend met hoogwaardige en de werkstukken worden gemaakt door gepassioneerde vakmensen die de bewerkingen van de materialen tot in de perfectie beheersen. Doordat we Af-fabriek leveren, kunnen we werken met scherpe prijzen en korte levertijden.

Via dit B DUTCH contactformulier maakt u eenvoudig een afspraak om bij ons langs te komen om de fabriek te zien en onze showrooms. 

B DUTCH DESIGN

Proef de unieke sfeer van de B DUTCH Design interieur concepten, voor zowel de particuliere- als de zakelijke markt. Een specialist in ontwerp en productie van keuken en luxe badkamers. Een totaal concept. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom in Cuijk.