GEBRUIKS- EN ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN HOUT

CONTACT
BEZOEK ONZE FABRIEKSSHOWROOM

GEBRUIKS- EN ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN HOUT

De volgende eenvoudige en nuttige gebruiks- en onderhoudsrichtlijnen zullen u helpen vele jaren van de excellente kwaliteit van uw nieuwe product(en) te kunnen genieten. Lees ze goed door! De onderstaande gebruiksvoorschriften en onderhoudsvoorschriften zorgen ervoor dat uw producten hun aantrekkelijkheid behouden, voorkomen schade aan uw producten en verlengen de levensduur. Bovendien vervallen bij niet correct gebruik en onderhoud alle garanties.

Fenix keuken, zwarte keuken met stalen blad, aanrechtblad van staal. Moderne design keuken van B DUTCH. B DUTCH maakt keukens op maat. Luxe keukens van Fenix of Corian wit. Bij de tijdloze keukendesigns van B DUTCH gebruikt B DUTCH ook massief hout of fineerhout. Voor keukenkasten, achterwanden van keukens, geintegreerde eettafels, etc.
Bari badkamermeubelen van B DUTCH. Luxe badkamerkasten, badmeubel, wastafelmeubel Bari is leverbaar in diverse maten en uitvoeringen, ook op maat
Roma badkamermeubelen van B DUTCH. Luxe maatwerk badkamermeubelen, badkamerkasten, badmeubel. Wastafelmeubel Roma is leverbaar in diverse maten en uitvoeringen, ook op maat.

GEBRUIKSVOORSCHRIFTEN

Scherpe voorwerpen:
Onze houten panelen zijn behandeld met hoogwaardig laksystemen, MDF of fineer (tenzij gekozen is voor een onbehandeld materiaal). Onze materialen weerstaan de belasting van normaal, dagelijks gebruik. Puntige en scherpe voorwerpen is een abnormale belasting en kunnen op onze materialen oppervlak insnijdingen of krassen achterlaten. Dit is te voorkomen door onderzetters/snijplanken te gebruiken.

Vocht en Ventilatie:
Met name in een badkamer of doucheruimte worden meubelen nat of vochtig en blijft vochtige lucht hangen. Maak uw houten meubelen na gebruik droog en zorg dat de ruimte waarin u het meubel plaatst goed ventileert.

ONDERHOUDSVOORSCHRIFTEN

Dagelijks vuil:
De houten panelen na ieder gebruik met een zachte pluisvrije doek droog maken. Dit om
kalkafzetting te voorkomen.

Om de gelakte oppervlakken te reinigen gebruikt men in principe enkel een zacht, zuiver en pluisvrije doek.

Om achterblijvend stof en lichte vervuiling weg te nemen volstaat het om de oppervlakken lichtjes af te wrijven (zonder sterke druk!) met een vochtige doek. Aansluitend met een droge doek nawrijven. Aan het water kan men een kleine hoeveelheid van de volgende reinigingsmiddelen toevoegen: alle alkalivrije en PH neutrale allesreinigers, zo ook alle vloeibare afwasmiddelen zoals b.v. Dreft of groene/zachte zeep. Deze middelen zijn te gebruiken zoals aangegeven op de verpakking.

Hardnekkig vuil:
Om hardnekkig vuil te verwijderen kan men de reinigingsproducten in een hogere concentratie aan het water toevoegen, doch nooit onverdund aanbrengen. Indien men een sterkere concentratie gebruikt moet men daarna met zuiver water naspoelen en aansluitend met een schone doek droogwrijven.

Reinigingsmiddelen:
Voor de bescherming en verzorging van gelakte oppervlakken zijn de in de handel te verkrijgen producten veelal geschikt, zoals b.v. HG Polish voor gelakte meubeloppervlakken. Enkele van deze producten zijn echter aangekleurd en kunnen op het oppervlak een gekleurde film achterlaten. Daarom zijn deze producten niet aan te bevelen voor de behandeling van lichte houtsoorten.

Niet gebruiken:
In geen geval mogen er schuurmiddelen worden gebruikt zoals schuursponsjes, vloeibare
schuurmiddelen zoals b.v. CIF. Dit om krassen te voorkomen. Ook het gebruik van agressieve bad- en wc-reinigers, chloor en ontkalkings middelen mag niet.

Badkamer inspiratie bij B DUTCH. Laat onze ontwerpers meedenken met uw badkamer ideeën en badkamer ontwerpen.

BEZOEK DE B DUTCH FABRIEKSSHOWROOM IN CUIJK

Graag delen wij onze passie voor mooie materialen, vakmanschap en design en nodigen u uit voor een bezoek aan onze fabrieksshowroom. Het is ook mogelijk om samen met onze adviseurs even een kijkje te nemen in de fabriek waar topkwaliteit materialen worden verwerkt tot B DUTCH design producten voor badkamers, keukens, slaapkamers en woonkamers. Prachtige interieurobjecten perfect afgewerkt tot in detail. U kunt de fabrieksshowroom op doordeweekse dagen bezoeken zonder afspraak, maar dan bestaat de kans dat onze adviseurs bezet zijn. Toegang tot de fabriek zonder een van onze adviseurs is niet mogelijk. Wilt u goed geïnformeerd worden? Met een adviseur spreken die u helpt bij uw badkamer of keuken ontwerp? Maak dan een afspraak via het contactformulier op onze site.

B DUTCH fabriek Cuijk. Badkamer inspiratie of keuken inspiratie nodig? Bezoek de B DUTCH fabrieksshowroom in Cuijk. B DUTCH is een puur Nederlands design label voor luxe tijdloze badkamers, keukens en andere grote interieurelementen zoals kastenwanden en haarden. B DUTCH verkoopt direct af-fabriek aan de klant.