CORIAN WASTAFELS by B DUTCH

Solid Surface Corian design wastafels

CONTACT
WEBSHOP
BEZOEK ONZE FABRIEKSSHOWROOM
Mat witte Corian wastafel van B DUTCH en B DUTCH RVS kranen. Design zwevende wastafel, vrijhangend aan de muur. Diverse afmetingen Soft Single wastafels van B DUTCH.
B DUTCH toiletfontein van solid surface Corian. Diverse afmetingen.
B DUTCH Base solid surface wastafel. Corian wastafel op maat gemaakt.

SOLID SURFACE CORIAN WASTAFELS

Mat witte Corian wastafels design B DUTCH

Als u zoekt naar een Corian wastafel of ander Corian badkamer of keuken element, dan heeft u ongetwijfeld de unieke eigenschappen en topkwaliteit van Corian leren kennen of gezien. Corian is de merknaam van Dupont, een fabrikant van Solid Surface, de verzamelnaam voor dit zeer duurzame oppervlakte materiaal. Naast de topkwaliteit van het merk Corian, verwerkt B DUTCH ook het topmerk B-SOLID in haar producten. Beide merken zijn uitstekend geschikt om mooie mat witte sanitair producten te maken. De B DUTCH designers kunnen badkamerconcepten ontwikkelen met bijzondere vormen en geheel naadloos werken.

In de B DUTCH vaste design collecties bevinden zich vele programma’s met producten die vervaardigd zijn van mooi mat wit Corian. Zoekt u een Corian wastafel of een Corian ligbad of een Corian badkamermeubel of een Corian toiletfontein, dan moet u beslist even verder kijken op onze site. In de webshop ziet u diverse design collecties staan. Een groot deel van die collecties is op maat samen te stellen. Wilt u maatwerk binnen deze design collecties, dan is dat zeker mogelijk. De Corian producten worden in onze eigen fabriek in Cuijk door vakmensen geproduceerd. Dit maakt maatwerk tegen geringe meerkosten mogelijk.