Inspiratie nodig voor uw badkamer? De badkamertrends voor 2023 gepresenteerd in de fabrieksshowroom van B Dutch in Cuijk.

Badkamertrends 2023

De trends staan op deze pagina en kunt u zien in onze fabrieksshowroom in Cuijk. Loop tijdens onze openingstijden gerust binnen om vrijblijvend inspiratie op te doen. Als u uitgebreid geïnformeerd wilt worden dan maakt u vooraf een afspraak met één van onze badkameradviseurs.

2023 suggereert dat een badkamer trend maar één jaar duurt. Bij B Dutch willen we onze designs en concepten graag tijdloos houden en high-end maken. We kiezen voor duurzame kwaliteitsmaterialen en hechten veel waarde aan een perfecte afwerking. Een B Dutch badkamer moet door de jaren heen mooi blijven. Maar gedurende de jaren heen zijn er zeker specifieke trends in badkamers te ontdekken. Zo hebben we in 2022 zelf een nieuwe trend ingezet met een aantal nieuwe collecties badkamermeubelen en wastafels van keramiek. Daarvoor is in onze fabriek een voor Europa unieke productie opgezet. Wij garanderen u: keramiek in de badkamer wordt helemaal dé trend voor 2023. De voorlopers weten de nieuwe fabrieksshowroom met onze nieuwe keramische design badkamercollecties al te vinden.

B DUTCH dubbele keramische design wastafel. Keramiek in de badkamer? Voor wastafels, badkamermeubelen en wanden? Bezoek de B DUTCH badkamer showroom in Cuijk en doe badkamer inspiratie op. De B DUTCH badkameradviseurs helpen u graag bij uw badkamer ontwerp.

# Hotel chic

Een trend die betrekking heeft op de stijl van de badkamer, niet op individuele elementen. Een badkamer die aanvoelt als een badkamer in een chic hotel creëer je met de juiste afstemming van alle badkamerelementen. Daarbij kies je de badkamer producten die je mooi vindt en zorg je dat deze, maar ook de wanden, vloer, kranen, accessoires en handdoeken helemaal op elkaar worden afgestemd. Om een hotel chique badkamer te creëren kun je met gekleurd sanitair werken, maar het gevoel is zeker ook met wit sanitair te realiseren, als de afstemming met de rest van de badkamer maar juist is. Bij hotel chic zien we vaak klassieke elementen terugkeren in een nieuw jasje. Bij een hotel chique badkamer kun je denken aan messing kranen, keramiek marmerlook badmeubelen en keramische wanden in mooie marmerlook decors, én het gebruik van donkere of mooie warme kleuren.

Messing badkamer kranen van B DUTCH. Mat gouden kranen. Messing mengkraan van B DUTCH voor douche of bad met handdouche, mat goud. Te combineren met messing regendouche of met messing vrijstaande badkraan.

# Wellness badkamers, ook in kleine ruimtes

Badkamers worden steeds luxer, niet alleen in grote, maar ook in kleine ruimtes. De tijd om er even snel te douchen of je tanden te poetsen is voorbij. In de badkamers anno 2023 wordt gerelaxt. Er wordt genoten van heerlijke waterstralen onder een prachtige regendouche. De luxe baden liggen heerlijk voor een lang geurrijk bad. En bij het badkamermeubel is het niet meer dringen, maar vindt iedereen zijn plek. In de prachtige kasten onder de wastafel kan alles netjes worden opgeruimd om de rust en luxe uitstraling in de badkamer te behouden.

Wilt u ervaren hoe een wellness badkamer eruit kan zien? Kom dan eens inspiratie opdoen in onze fabrieksshowroom. Daar ziet u bovendien dat luxe niet alleen beperkt blijft tot grote badkamers.

design inloop douche

# Blikvangers in de badkamer

Of het nu een groot badkamermeubel, een mooi solitair ligbad of een enorme spiegel is, één schitterend item dat eruit knalt, geeft uw complete badkamer net dat accent dat er iets heel bijzonders, iets unieks, van maakt. Bij B DUTCH noemen we dat de WOW-factor die over 20 jaar nog datzelfde gevoel moet geven. En geloof ons… zo’n blikvangers hebben we ook voor kleine badkamers ontwikkeld.