VEELZIJDIG KERAMIEK

Keramische wanden en vloeren, wastafels en badkamermeubelen. B Dutch zet met een geheel nieuwe collectie een nieuwe trend in. Kom deze collectie bekijken in onze fabrieksshowroom in Cuijk en laat u inspireren.

B DUTCH PRESENTEERT DE BADKAMERTRENDS VOOR 2024 IN DE FABRIEKSSHOWROOM IN CUIJK

De opties van keramiek in uw badkamer zijn eindeloos.

Nieuwe designs voor keramische wastafels en badkamermeubelen, unieke keramische wand- en vloertegels en immense keramische wandelementen. De nieuwe keramische collecties van B Dutch zijn werkelijk prachtig en uniek. En voor wie er oog voor heeft… de producten zijn high-end qua materiaal én naadloze afwerking. De manier waarop onze vakmensen keramische wastafels en badkamermeubelen maken getuigd van een enorm vakmanschap. Kom maar eens kijken in onze fabriekshowroom, de keramische producten zijn niet van echt marmer, hout of beton te onderscheiden.

B Dutch badkamermeubel van keramiek. Keramisch blad en keramische fronten.

Keramisch wastafelblad en keramische fronten. 

De Monza is een nieuw design in de B Dutch keramische badkamercollectie. Het meubel is leverbaar in diverse keramische kleuren/structuren. Door zowel het blad als de fronten in overeenstemming te brengen met de rest van uw badkamerontwerp, is de Monza toepasbaar in elke badkamer.

Misurina keramisch badkamermeubel. Bekijk de sublieme afwerking van onze keramische badkamermeubelen. Naadloos! B Dutch badkamermeubel van keramiek. Keramisch blad en keramische fronten.

Geheel van keramiek!

Blad, fronten, vloertegels en wandtegels… allemaal van keramiek

Het bovenstaande badkamermeubel Misurina is volledig gemaakt van topkwaliteit keramiek. Het blad loopt naadloos door aan de zijkanten en heeft een niet van echt te onderscheiden marmerlook.

De kommen zijn door B Dutch gemaakt van solid surface mat wit B-Solid. Deze kwaliteits solid surface waskommen zullen nooit vergelen!

De B Dutch RVS wandkranen sluiten qua design perfect in het gehele plaatje. Samen met de keramische wandtegels én keramieke vloertegels is hier een prachtige tijdloze badkamer gerealiseerd.

Dit B Dutch badkamermeubel is geheel van keramiek. Noodloos en niet van echt marmer en hout te onderscheiden.
Bekijk de sublieme afwerking van onze keramische badkamermeubelen. Naadloos! B Dutch badkamermeubel van keramiek. Keramisch blad en keramische fronten.
Keramische wandtegels en vloertegels. Gekleurd glas. Bij B Dutch wordt uw badkamer qua kleuren en materialen perfect op elkaar afgestemd.

Wand- en vloertegels van keramiek 

De nieuwste collectie van B Dutch blinkt uit in variatie. Daarmee hebben onze badkamerontwerpers alle tools in handen om de badkamer van uw dromen ook qua wand- en vloertegels af te stemmen op uw wensen. Rustig, gekleurd, natuurlijk, gemixed of gedrufd. De collectie keramische tegels van B Dutch is perfect afgestemd op onze solid surface en keramische collecties van wastafels, badkamermeubelen, toilets, ligbaden en douches.

Kleur in de badkamer? Bij B Dutch ontwerpen en produceren we badkamers met prachtige keramische wandtegels en vloertegels.
Welke kleur in uw badkamer? Kiest u voor rustige op elkaar afgestemde kleuren of maakt u een statement met kleur? Laat u adviseren door de B Dutch badkamerontwerpers.
Keramische wastafel met keramische kasten. Niet van echt marmer en echt hout te onderscheiden! Dit badkamermeubel van keramiek is modulair dus groter en kleiner te maken.
Design badkamer met modern duurzaam keramiek. Keramische wanden in regendouche. Bezoek B DUTCH badkamer showroom in Cuijk.

Geheel keramische dubbele inloopdouche met RVS kranen en strakke design LED verlichting

Moderne badkamer met wastafel ‘Belluno’ uitgevoerd in ‘Pietra-Grey’ keramiek met zwarte accenten

Keramische slabs

Slabs zijn hele grote tegels, van vloer tot plafond. De keramische slabs van B Dutch zijn niet van echt te onderscheiden. En een stuk duurzamer en goedkoper dan echt marmer. B Dutch beschikt over een zeer uitgebreide collectie keramische slabs.

Tijdloze stijlvolle badkamer met keramische wandelementen, slabs van keramiek, aan de muur. Het B Dutch ligbad is gemaakt van solid surface Corian.
Wand van marmer in uw badkamer? De keramische wandelementen, slabs, van B Dutch zijn niet van echt te onderscheiden.

Maak uw eigen keuze of vraag onze badkamerontwerpers om advies. In onze fabrieksshowroom in Cuijk kunt u de grote keramische slabs waaruit de keramische producten en wandelementen worden gemaakt met eigen ogen bewonderen. Dan zult u ook beamen dat ze niet van echt te onderscheiden zijn.

Neem dan ook even een kijkje in onze fabriek, dan ziet u ook met welk vakmanschap de producten worden gemaakt.

U kunt tijdens onze openingstijden vrijblijvend binnenlopen om inspiratie op te doen. Wilt u direct een badkamerontwerper spreken? Maak dan van te voren een afspraak.

Zie de favoriete slabs van ons designteam hieronder.

Tundra-Select
Nero-Marquinia
Sahara-Noir
Pietra-Grey
Milan-Stone
Metal-Corten
Metal_Dark
Laurent
Concrete-Light
Calacatta-Oro
Chianca di Ostuni
Concrete Black

Altijd welkom bij B DUTCH

Loop vrijblijvend binnen in onze fabrieksshowroom tijdens onze openingstijden. Daar kunt u veel inspiratie opdoen. Wilt u advies van een badkamerontwerper, maak dan van te voren een afspraak.